/Bucuresti/Librarie

Diverta ParkLake

Str. Liviu Rebreanu 4, București, România

Diverta ParkLake
Librarie
4.4
480 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5C2+H3 București, România
+40 722 467 408
dol.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–21
Scrie o recenzie
Freddienstein T
Freddienstein T2 ani în urmă
Titluri bune, opțional chestii pt copii și alte câteva lucruri- așadar au ofertă. Ce lipsește? Pai e o abrambureala groaznica pe acolo - multe chestii amestecate și chiar dacă ceri sunt imposibil de găsit. Personalul părea stresat și au răspuns iritați la diverse lucruri pe care le-am cerut.
Wendy WoW
Wendy WoW2 ani în urmă
Pentru a ridica comanda plasata pe site cu livrare in librarie am fost obligata de vanzatoare sa imi spun datele personale si titlul cartii verbal sa auda toti ceilalti clienti, desi tocmai ce i le aratasem pe telefon cu zoom. Nu mi s-a parut deloc ok aceasta atitudine, nu era necesar sa-mi auda tot magazinul numele si ce am comandat. Celalat review cred ca mi-a fost raportat si sters. Daca dispare si asta voi posta din nou pana ramane.
Bogdan Babarelu
Bogdan Babarelu2 ani în urmă
La Diverta este la fel mai mereu, adică aceleași produse la aceleași prețuri, indiferent de locație. Nimic deosebit aici. Diferența o face personalul, iar la Park Lake se întâmplă uneori să nu ai parte de un tratament bun. Am intrat să cumpăr mai multe rechizite printre care și instrumente de geometrie. În afară de faptul că pe raft nu erau decât câteva produse, am găsit cu greu pe cineva disponibil.
Tibi G.
Tibi G.2 ani în urmă
Preturile sunt foarte mari, informatiile in vederea unor produse sunt incerte, uneori aproape inexistente, gama de produse de scris premium aproape inexistenta, preturi de buget mai dificil…
Mista
Mista2 ani în urmă
Singura data cand am fost in acest magazin a fost ieri deoarece auzisem ca daca ai vaccinul facut primesti o carte din diferite categorii. Dupa ce am ajuns acolo, m-am uitat printre carti si dupa am fost la casa sa vad care-i treaba cu vaccinul. Mi s-a spus ca nu se poate, am incercat o singura data sa ii explic angajatului faptul ca mie mi s-a spus pe instagram ca se poate, dupa care a ridicat tonul la mine si a spus "Vrei sa-ti arat mail-ul?"
Mihai Rusu
Mihai Rusu4 ani în urmă
Ambient plăcut. Am găsit rapid ce aveam nevoie și de asemenea am văzut și niște titluri interesante.
Daniel P
Daniel P5 ani în urmă
Destul de mare, distractie pentru toati copii indiferent de varsta. Poti sa stai la masa, poti comanda mancare si chiar si bauturi alcoolice (bere). Daca copilul este mai mic de 6-7 ani si necesita supraveghere, de la masa nu se vede mare lucru, o sa-ti petreci timpul cautandu-l printre topogane, tuneluri si incaperi cu bile, 80% dintre jocuri fiind mascate de plasa de protectie.
SS
SS2 ani în urmă
S-a inchis? Am fost azi in Park Lake si unde era Diverta totul este acoperit cu o pancartă, magazinul a disparut din lista de pe dol.ro dar la fata locului NU au pus nici un anunt. Nu degeaba am dat 1 star acum cateva luni ... personal incompetent, tipa de la casa mi-a cerut sa-mi spun datele personale in gura mare sa auda tot magazinul doar ca sa ridic o carte desi tocmai le citise pe telefonul pe care il tineam intins in fata ei :| Noaptea mintii!
Locații recomandate