/Bucuresti/Librarie

Librex - Librarie online

Strada Episcopul Radu Nr. 30, București 020754, România

Librex - Librarie online
Librarie
4.3
58 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4W9+FR București, România
+40 723 193 019
librex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marcu Andrei
Marcu Andrei2 ani în urmă
Prima comanda a fost în regula, la cea de-a doua comanda, am primit o carte defecta de la tipografie, cartea fiind înlocuita, deci totul a decurs ok.
Cristian Cristian
Cristian Cristian2 ani în urmă
Preturile se schimba in functie de vanzari. Total dezamagita de aceasta metoda de "promovare". Am vazut seria Calaretul de arama ( 84,45 lei pret cu 50% reducere din pret initial 168,90lei) si Seria Amantul (76,50lei pret cu 50% reducere din pret initial 153 lei ) iar dupa cateva ore pretul a fost schimbat la ambele serii iar reducerea a fost doar de 20% din pretul initial.
Radu Bogdan
Radu Bogdan2 ani în urmă
O surpriza placuta! Am comandat produsele in jurul pranzului si a doua zi m-a sunat curierul. Produsele au sosit ambalate corespunzator, iar inauntru surprizele au continuat dupa cum vedeti in poza.
Multumesc echipei Librex!
Bogdan
Rudy Hödl
Rudy Hödl2 ani în urmă
Cumpărați din altă parte! Acesta este primul meu sfat. Atitudinea lasă de dorit. Sunt lipsiți de etică și de bun simț. Doamna de la comenzi se inflamează foarte repede, iar atunci când i-am cerut să ne rezolve problema m-a repezit și mi-a închis telefonul în nas. Noi am primit o carte, din cele 19 comandate, de-a dreptul pe dos, coperțile așezate aiurea, astfel încât cartea, dăruită de Crăciun unui copil, trebuie citită invers. Nu au reacționat în niciun fel, atunci când le-am spus despre cartea publicată pe dos (la propriu). Dacă erau amabili puteau să o schimbe. Nici nu s-au deranjat să ne spună că putem să o returnăm. Am avut și o problemă cu factura, care se putea rezolva elegant și rapid. Am renunțat și la factură, pentru că i-am așteptat suficient, fără a primi ceea ce le-am cerut. Experiența cu această librărie electronică s-a dovedit una jalnică! De aici nu voi mai comanda niciodată! Timp și răbdare irosită. Nu meritați să fiu clientul vostru! Librex mortua est!
Alexandra Filote
Alexandra Filote2 ani în urmă
Comanda online achitata si neonorata in sensul ca a durat 4 zile pentru a verifica daca au produsul ... asta dupa ce am sunat de f multe ori pentru a le cere detalii legate de comanda. Daca nu sunam insistent, cu siguranta nu aveam niciun raspuns prea curand.
Anca sv
Anca sv2 ani în urmă
In luna cadourilor, echipa Librex a dat dovada de multa promtitudine si implicare pentru a indeplini dorintele tuturor clientilor lor. Am dat o comanda in data de 04.12, iar sosirea comenzii era preconizata in data de 07.12, insa m-au surprins foarte placut si in data de 05.12 mi-a sosit cadoul de Mos Nicolae. Cartile sunt, si ele, fara cusur.
Felicitari si tineti-o tot asa!
Athousandsummers
Athousandsummers2 ani în urmă
M-am numărat printre foarte fericiții câștigători ai unui concurs pe care l-au organizat în noiembrie, de Black Friday. Atât eu, cât și prietena etichetată am primit câte o carte la alegere. Comunicarea, livrarea și cărțile au fost fără cusur!
Alexandra Prepelita
Alexandra Prepelita2 ani în urmă
Am făcut prima comanda la ei, a mers totul bine, ba chiar a doua zi am avut coletul. Totul bine și frumos, când am dat a doua comanda la ei pe site, au devenit neserioși, nici până în ziua de azi nu a fost confirmată comanda și nici nu răspund la mailuri...
Am un prieten a dat și el o comanda la ei, a primit mail precum că a fost expediată, a așteptat aproape 2 săptămâni, a sunat la curierat crezând că s.a întâmplat ceva, surpriza, nici măcar nu au fost contactați cei de la curierat pentru acel colet. Bineînțeles aceeași poveste, nu răspund la mailuri.
Mare păcat. :)
Locații recomandate