/Bucuresti/Librarie

Libraria online Delfin

Rams Park, Șoseaua Dudești-Pantelimon 42, București 033091, România

Libraria online Delfin
Librarie
4.3
949 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5PV+J7 București, România
+40 736 361 210
librariadelfin.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tina Bo (Gatina)
Tina Bo (Gatina)2 ani în urmă
Foarte proasta experiență am avut cu ei. Am comandat pe 10.01 noul DOOM și am primit înștiințare că livrarea va fi pe 12.01. Pe data de 12.01 au sunat să spună că după data de 20.01 vor putea să îmi livreze dicționarul. Intre timp am mai intrat pe siteul lor sa vad daca sunt noutăți. Acolo scria că dicționarul va fi disponibil după data de 19.01. De menționat că atât în momentul în care am făcut comanda, dar și la ultima intrare pe siteul lor, DOOM-ul apărea pe stoc. Pe data de 20.01 am sunat la ei sa întreb de comandă după ce intrasem din nou pe site sa verific încă o dată statusul comenzii. Cu ocazia asta am observat că prețul care apărea pe site pentru DOOM crescise. Mi s-a spus că va fi disponibil după data de 25.01 pentru că este "in retipărire". La întrebare când va ajunge in posesia mea mi s-a răspuns că la câteva zile după ce ajunge in posesia lor . Am anulat comanda pe data de 20.01 și în aceeași zi am refacut-o pe EMAG (chiar dacă am platit mai mult) iar pe data de 21.01 am ridicat dicționarul de la easybox.
Anca Munteanu
Anca Munteanu2 ani în urmă
Am efectuat pe 16 decembrie comanda online pentru 3 carti, bazandu-ma pe termenul de livrare mentionat pe site, respectiv 24-48 ore. Cand am sunat luni, 20 decembrie aflu ca nu au de fapt cartile pe stoc si abia pe 23 decembrie le expediaza furnizorul catre ei.
Singura solutie oferita de ei, sa anulez comanda, sa-mi restituie banii, iar eu sa dau comanda pe alt site.
Timp insuficient de acum sa mai ajunga cartile pana la Craciun, iar un copil de 3 ani nu va primi cadoul mult dorit.
Lucian mihai
Lucian mihai2 ani în urmă
O experienta placuta chiar daca a existat o mica problema cu comanda mea in sensul ca una din carti nu era ce comandasem . Am luat legatura telefonic unde mi-a raspuns o doamna foarte draguta care si-a cerut scuze pentru greseala si ma asigurat ca v-oi primii cartea cat de repede se v a putea , a doua zi am avut cartea comandata fara nici un cost suplimentar pentru returul celeilalte carti . Inca un lucru placut a fost faptul ca dupa primirea comenzii am fost sunat de cineva de la librarie si sa asigurat ca am primit coletul . Greseala este omeneasca si nu o pot condamna mai ales cand am gasit atata intelegere cand am sunat la dansii . Nota 10 pentru promptitudine si 10 cu felicitari pentru doamnele cu care am vorbit la telefon . Un client multumit .
Dana Mihalcea
Dana Mihalcea2 ani în urmă
Comanda a fost livrata f prompt . Cartea pe care am comandata am primita sigilata in folie de plastic( pe langa ambalajul aferent livrarii. Va multumesc si voi tine cont pt. comenziile viitoare
Adriana Bozian
Adriana Bozian2 ani în urmă
Comanda a ajuns foarte repede. Plata efectuata in siguranta si foarte rapid.
Am primit telefon pentru a se asigura ca totul a fost in ordine cu comanda, ceia ce apreciez foarte mult!
Vom reveni si cu alte comenzi. Multumim frumos!
Bogdan Boca
Bogdan Boca2 ani în urmă
Am comandat pana acum de 2 ori de la Librăria Delfin (auxiliare matematica pentru clasa fiului meu) iar procesul de comanda online a fost foarte facil iar coletul l-am primit in 24h. Sa nu mai menționam ca prețul a fost cel mai mic de pe piața. Mulțumesc Librăria Delfin !
Stefania Stefania
Stefania Stefania2 ani în urmă
Sunt foarte incantata de promtitudinea si seriozitatea celor de la Delfin!
Am comandat foarte multe carti de la ei, iar pe langa faptul ca nu am avut nimic de reprosat in ceea ce priveste comanda propriu zisa, nu pot sa nu remarc si timpul foarte scurt in care a ajuns comanda. Am dat comanda, iar a doua si a ajuns!
Recomand cu mare mare mare drag si incredere !
Elena Ioana Matei
Elena Ioana Matei2 ani în urmă
Am comandat pe data de 09.02.2022 si coletul l-am primit in 24h. Sa nu mai menționam ca prețul a fost cel mai mic de pe piața. Mulțumesc Librăria Delfin !Am fost foarte mulțumită de această carte!
Locații recomandate