/Bucuresti/Kinetoterapeut

Tuncay Ozturk

Str. Dr. Grigore Mora 19, București 011885, România

Tuncay Ozturk
Kinetoterapeut
4.8
81 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F37P+6W București, România
+40 727 464 464
tuncayozturk.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicole goran
Nicole goran2 ani în urmă
Multumesc domnului Tuncay si intregii echipe de adevarati profesionisti pentru aceasta experienta vindecatoare.
M-am dus chinuita de dureri de coloana si ma simt minunat dupa cateva sedinte de terapie.
Recomand cu incredere tuturor celor in suferinta.
Un loc minunat cu oameni minunati, calzi si dedicati profesiei.
Victor Petrache
Victor Petrache2 ani în urmă
Recomand. Personalul bine instruit, foarte grijuliu și respectuos ( "Antrenoarea" mea a fost domnișoara Goksu care a avut grija să fac progrese în recuperarea pentru genunchiul drept și pentru asta îi mulțumesc ☺️), iar salonul este echipat corespunzător și foarte curat.
Ionut ionut
Ionut ionut2 ani în urmă
Recomand precauție in legătura cu acest cabinet, fiți siguri ca asta cautați și NU PLĂTIȚI ÎN AVANS, altfel o să pățiți ca mine si rămâneți cu banii luați dacă nu mai doriți să continuați ședințele de terapie plătite in avans. Acest cabinet oferă servicii care se pot accesa si printr-o asigurare de sănătate clasică unde poți face terapie in paralel cu alte persoane la comun, însa percepe tarife de cabinet particular unde "terapia" se efectuează individual, nu este cazul dar nu menționează acest lucru în oferta. Ma repet, nu este cazul, veți plăti si veți face terapiile la comun împreuna cu alți pacienți așteptând momentul special când terapeutul iși face timp si pentru tine, cel puțin asta am pățit eu, ei enumera o serie de servicii prestate si afișează un preț foarte bun in comparație cu alte cabinete; orice persoana de bună credința s-ar aștepta să si efectueze acele proceduri începând cu prima ședința însa iarăși, nu este cazul.
Edit: Au fost obligați de banca sa îmi restituie banii platiti în avans însă si-au oprit 750 de lei pentru 2 ședințe de 30 de minute. Acum înțeleg cum dnul doctor are un birou mobilat asa artistic si cu mobilier asa scump. Din escrocherii de genul asta.
Cristina Ioana Ionescu
Cristina Ioana Ionescu2 ani în urmă
Medicine Park nu este doar locul care te ajută să scapi de durere, dar este și un loc în care personalul amabil și competent te ajută să te simți relaxat și în siguranță.
Felicitări celor care lucrează acolo pentru răbdare și profesionalism!
Gabriela Lupascu
Gabriela Lupascu2 ani în urmă
Sunt recunoscătoare pe această cale domnului doctor Tuncay Ozturk pentru ca a fost singurul terapeut care m-a salvat din dureri și contracturi foarte mari in zona cervicala si nu numai .
Sunt medic stomatolog si din cauza profesiei eram pur și simplu blocată de la brate la zona cervicala .
Sunt aproape 3 ani in care nu mai știu ce sunt crizele de torticolis .
Mulțumesc din suflet pentru profesionalism întregii echipe din clinica !
Gabriela Lupascu
Dana Popescu
Dana Popescu2 ani în urmă
Recomand cu toata caldura aceasta clinica. Multumesc Dl Doctor Tuncay cat si domnisoareleor care se ocupa de fiecare pacient in parte. Sunt niste profesionisti, acordand atentie fiecaruia dintre noi.
Vin la aceasta clinica din luna aprilie avand cateva probleme: ligament incrucisat anterior rupt la piciorul drep(nu am vrut sa ma operez), probleme lombare si nu in ultimul rand probleme la umar stang si incheietura mainii stangi. In acest moment sunt recuperata in proportie de 90%.
Multumesc si pentru atmosfera calda si primitoare cu care esti intamplinat!
Responsabilitate, profesionalism, daruire-cam asta inseamna pentru mine aceasta expierenta.
Manole Cornel
Manole Cornel2 ani în urmă
Am urmat un program de recuperare medicala la genunchi de 10 sedinte si rezultatele au fost super bune. Datorita lipsei de miscare am dezvoltat dureri si inflamatie la genunchi. Iar in urma procedeelor de electrostimulare , masaj, vacuum si dry needling durerile aproape au disparut si am devenit capabil sa merg 15-18km zilnic fara sa am dureri. Multumesc mult Medicine Park Si Tuncay Ozturk !
Alin Posteucă
Alin Posteucă2 ani în urmă
Uneori ajungem să avem nevoie de îmbunătăţirea rapidă, totală și de durată a stării articulațiilor, mușchilor și nervilor dintr-o anumită zona afectată. Asta știe să facă cu maximum de profesionalism Tuncay și echipa lui. Am avut oportunitatea să parcurg un întreg program de recuperare la clinica lui Tuncay. Fără nicio reținere, vă recomand să beneficiați de rezultatele dovedite ale lui Tuncay și ale întregii lui echipe pentru a avea din nou o mișcare naturală și mai ales fără dureri.

Dr. Alin Posteucă
Locații recomandate