/Bucuresti/Kinetoterapeut

Policlinica medicala 11 iunie

București, România

Policlinica medicala 11 iunie
Kinetoterapeut
3.2
6 recenzii
6 comentarii
Indicații de orientare
C3FV+7X București, România
+40 771 147 470
clinica11iunie.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Andra Costea
Andra Costea2 ani în urmă
O mare bătaie de joc! După ce am ajuns la ora 8, pentru analize, și am stat cam 20 de minute, am aflat de la vreo 5 persoane venite după mine, ca ne trebuie bon de ordine. Evident, nu era scris nicăieri lucrul acesta! Bonul de ordine îl iei de la portar, câte, ce sa vezi, era de negăsit. Într'un final, am dat de el în gradina clinicii și mi'a dat o hârtie pe care era trecut cu pixul, numărul respectiv. Sunt numărul 11, e ora 10, cei care, nu știu exact cum ,știau de bonurile de ordine și veniseră după mine, au rezolvat demult și au plecat, iar eu aștept în continuare, sa îmi vina rândul. Taman ce a intrat numărul 9.
Lulearo
Lulearo2 ani în urmă
Dr terapeut din clinica de recuperare medicala, probabil o profesoara ratata, se comporta ca un vechil pe tarla: isi spune discursul, nu accepta intreruperi, ridica tonul si daca nu ii place de pacient ii spune sa mearga la alta clinica. Nu exista dialog, nu se pot obtine informatii "daca nu aveti creion si hartie sa notati ce va spun eu" Hahaha !!! Noroc ca alaturi de cabinet se afla psihologul, probabil asezat strategic fie sa calmeze doctorita logoreica, fie sa trateze pacientii timorati de saraca terapeuta. NU RECOMAND!
Nicky Shimbo
Nicky Shimbo4 ani în urmă
Am fost pentru recoltare de analize. Au programul afișat începând de la ora 7,30 și au deschis la 8,40. O totală lipsă de respect.
Andrei Gamulea
Andrei Gamulea4 ani în urmă
Bine amplasata, clinica functioneaza dupa modelul de acum multi ani.
Alice Dona
Alice Dona2 ani în urmă
Ionica Mardar
Ionica Mardar2 ani în urmă
Locații recomandate