/Bucuresti/Kinetoterapeut

Ene Daniela OSTEOPATIE FIZIOKINETOTERAPIE

Bulevardul Corneliu Coposu 4, București 030167, România

Ene Daniela OSTEOPATIE FIZIOKINETOTERAPIE
Kinetoterapeut
4.3
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4J5+58 București, România
+40 799 661 997
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stefania Ardelean
Stefania Ardelean2 ani în urmă
Recomand cu drag. Îmi place foarte mult abordarea totală pe care o are doamna doctor. Știam deja că poziția corpului (spatelui) avea și cauze psihologice (poziția de apărare pe care o ia copilul când se simte în pericol), iar dna. doctor mi-a confirmat acest aspect.

Recunosc că după primele întâlniri am fost impresionată că un medic are o astfel de abordare și nu tratează strict problema (efectul), ci și cauza/cauzele, care uneori pot fi pe mai multe planuri. Omul are corp, minte și suflet, care funcționează împreună - și dna doctor ține cont de acest aspect în ședințele sale.
M Lazar
M Lazar2 ani în urmă
Nu recomand.Am dureri de coccis si coloana de cand am avut sedinta de osteopatie.Si cu banii dati si cu dureri suplimentare.
Mihutz2010
Mihutz20103 ani în urmă
Nu recomand nimanui. Dna kinetoterapeuta Ene a fost mai mult interesata de matele mele pe care mi le-a framantat si mi le-a aranjat vreo 30 minute ca apoi sa imi spuna ca am nevoie sa fac un test de alergii alimentare. Nu am reusit sa o fac sa inteleaga ca am venit sa imi decompreseze spatele pt ca asa am facut programarea, la un osteopat, si nu doctor medicina interna, ca daca aveam nevoie de unul mergeam la un specialist. Nu recomand!!! Nu aruncati 300 lei pe fereastra !!! Pe de alta parte dna "specialista" are probleme in identificarea responsabilitatilor meseriei alese, este complet confuza intre osteopatie, chiropraxie si kinetoterapie. Daca va intereseaza muschii de pe mate, atunci nu exista nicio legatura intre ele si specializarile amintite mai sus. Sincera sa fiu nu poti sa spui ca este un cabinet osteopatie cand nici nu poti oferi ce iti spune clientul/ pacientul. Sa va fie rusine/ frica de Dzeu mai ales ca aveti un baietel si escrocati oameni care muncesc din greu.
Ikigai LifeZen
Ikigai LifeZen3 ani în urmă
E un cabinet ce ofera servicii slabe la preturi foarte mari. Nu am avut o experienta placuta si nu recomand locatia. Cautati oameni specializati in alta parte.
Țenu Marina
Țenu Marina3 ani în urmă
Am descoperit o echipă minunată ce mi-a fost alături în drumul lung către recuperare.
Mulțumesc pentru profesionalism!
Mariana Tudor
Mariana Tudor4 ani în urmă
Am descoperit astăzi un om deosebit si un profesionist desavarsit.
Alina Negoescu
Alina Negoescu4 ani în urmă
Un medic minunat, m-a ajutat foarte mult!
Carmen Balan
Carmen Balan2 ani în urmă
Doamna doctor, vreau să vă spun un sincer mulțumesc pentru toată grija, susținerea și atenția dvs. Fiți mereu apreciată pentru ceea ce faceți, fiți respectată și mereu înconjurată de oameni buni.🤗
Locații recomandate