/Bucuresti/Kinetoterapeut

Dry Needling Romania

Strada Cireșului 27, București 024104, România

Dry Needling Romania
Kinetoterapeut
5
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4MH+WC București, România
+40 748 623 656
dryneedlingromania.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–17
Scrie o recenzie
Coman Vladut
Coman Vladut2 ani în urmă
Am fost la Alex cu o durere/jena la gât, obtinuta din cauza antrenamentelor cu greutăți. El mi-a fost recomandat de un antrenor de la sala și a fost exact ce trebuie.
Dupa o sesiune, odihna si ceva răbdare (cam 2 saptamani), problemele au dispărut. De o saptamana m-am reintors la antrenament si totul este oke.
Desi poti fi sceptic la inceput, terapia chiar are efect si Alex este foarte bine pregatit si-ti inspira incredre.
Recomand tuturor celor care doresc detensionare musculară sau care au dureri musculare!
Diana Chiriloiu
Diana Chiriloiu2 ani în urmă
Mihai Dendyuk
Mihai Dendyuk2 ani în urmă
(Tradus de Google) Singurul loc care vă poate ajuta să vă recuperați, să vă mențineți și să vă îmbunătățiți sănătatea, performanța fizică și chiar sănătatea mentală, ca bonus secundar. Nu e de mirare că au mii de clienți fericiți în România și, de asemenea, în lume. Sunt client și prieten de peste trei ani. Va reveni în fiecare an pentru un control și tratament. Recomand cu caldura Alex si echipa!

(Original)
The only place that can help you recover, maintain, and improve your health, physical performance, and even your mental health, as a side bonus. No wonder they have thousands of happy customers in Romania and also the world. Have been a customer and friend for over three years now. Will be coming back each year for a checkup and treatment. Highly recommend Alex and the team!
Mihnea Ghenut
Mihnea Ghenut2 ani în urmă
Zen Kids
Zen Kids2 ani în urmă
Recomand cu incredere!
Dl Mazareanu este un terapeut desavarsit care m-a ajutat sa scap de o durere sacaitoare pe care o aveam de aproximativ 2 ani...

Dry Needling is the best!
Vlad Achim
Vlad Achim2 ani în urmă
(Tradus de Google) Cel mai bun specialist în acul uscat din țară! Literal nu-ți vine să crezi câte probleme pot declanșa punctele cauzate. După câteva ședințe, sănătatea mea s-a îmbunătățit dramatic: de la dureri de spate la dureri de cap sau chiar crampe de stomac și probleme de respirație. Au plecat cu toții!

(Original)
The best dry needling specialist in the country! You literally can't believe how many issues can trigger points cause. After a few sessions my health improved dramatically: from back pain to headaches or even stomach cramps and breathing issues. They were all gone!
Liliana Violeta Dogioiu
Liliana Violeta Dogioiu2 ani în urmă
(Tradus de Google) Profesionist, prietenos, știe bine ce să facă și în mai mult de o oră vei avea multe probleme rezolvate. Este nevoie de programare si se poate plati si cu cardul.

(Original)
Professional, friendly, knows well what to do and in kess than one hour you'll have many issues solved. Appointment needed and can pay also by card.
ElenaA popa
ElenaA popa2 ani în urmă
Locații recomandate