/Bucuresti/Kinetoterapeut

Centrul Medical Fortius

Strada Măgura Vulturului 75, București 021705, România

Centrul Medical Fortius
Kinetoterapeut
3.8
78 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4VP+7M București, România
+40 374 988 838
fortiusmedical.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Plesescu iasmina
Plesescu iasmina2 ani în urmă
Nu înțeleg cum „Domnului Dr. Costin Strempel“ îi este permis să profeseze. Pe lângă fumul de țigară care se resimte puternic și pe hol, atitudinea „domnului doctor“ este cireașa de pe tort. Nu recomand.
Așa cum a precizat și dumnealui („nu îmi mai irosi timpul“) ar fi util ca nimeni să nu se mai programeze la dânsul vreodată. Să îl lăsăm să se bucure de pensia pe care nu o merită. :)
Mioara Scantee
Mioara Scantee2 ani în urmă
Azi am terminat o serie de 10 sedinte de fizioterapie , chimioterapie si masaj la aceasta clinica iar cuvantul mulțumită este putin spus ! Tot personalul începând cu Dna doctor , fetele de la Recepție , personalul de la fizioterapie , baietii de la gimnastica si baietii si doamna de la masaj sunt de nota 20 cu plus ! Toti sunt de o politețe si bunătate cum in putine locuri gasesti ! Pe langa curățenia si ordinea exemplara , am simtit la tot personalul ca isi fac meseria din suflet ! Am sa revin cat de curand posibil ! Recomand cu incredere !!!
_https_ mdfk_Dylan_
_https_ mdfk_Dylan_2 ani în urmă
Cea mai jalnică clinica , copii trebuie să intre singuri in clinica. Recepția ar trebui schimbata se cred mai presus decât medicii. Cand ești întâmpinat de astfel de persoane poate sa aibă cei mai buni specialiști dar îți provoacă greata. Și totuși sunt plătiți din banii noștri dar îți vorbesc cu atâta superioritate. Singurul lucru bun a fost Dr kinetoterapeut care a fost de nota10.
Ana cristescu
Ana cristescu2 ani în urmă
Recomand din tot sufletul!
De peste sapte ani ma tratez in aceasta clinica si pot spune ca sunt bine. Medici dedicati pacientului, asistente , maseori si personalul de la receptie de nota 10+
Multumesc pentru viata, Fortius Medical!!!
Laura Minca
Laura Minca2 ani în urmă
Experienta mea cu centrul medical Fortius a fost una minunată și relaxantă . Personalul de la recepție este foarte amabil și răbdător, răspunde tuturor întrebărilor cu calm și blândețe.
După interacțiunea cu personalul recepției, am mers la etaj pentru masaj. Acolo am fost întâmpinați de colegii care se ocupă de masaj, amabili și răbdători. Ședințele de masaj sunt uimitoare; pleci cu totul un alt om de acolo, energic și relaxat.
Mulțumesc Medical Fortius!
Nicoleta Burcea
Nicoleta Burcea2 ani în urmă
NU RECOMAND!! Sotul meu a facut programare in urma cu 2 saptamani pentru o ecografie, iar cu cateva ore inainte de programare a fost anuntat ca i-a fost anulata, in conditiile in care a doua zi avea nevoie de aceasta ecografie la medicul androlog care i-a recomandat-o. Seriozitate 0, personal lipsit de profesionalism, pe banii tai si esti luat in bataie de joc! Ocoliti aceasta clinica daca aveti nevoie urgent de anumite servicii, riscati sa va anunte in ultima clipa ca va anuleaza programarea!!!
Moldoveanu Alice
Moldoveanu Alice2 ani în urmă
Am fost cu mama la domnul doctor Strempel Costin,, are un vocabular neadecvat profesiei, a fumat în timpul consultației, a vorbit la telefon destul de mult pana a început consultația, toți medicii care o consultarea înainte i au pus diagnosticul greșit în opinia dansului, nu este admisibil asa ceva. Precizez ca a fost trimisa de către medicul de familie cu trimitere prin casmb. Am fost foarte dezamăgite. NU RECOMAND!
Linda Boca
Linda Boca2 ani în urmă
Am fost programata la 18.30 ( cu bilet pe care scria acest lucru ) , cu copil mic după mine, am așteptat 45 de minute. Ușor de imaginat că nu o fost deloc comod și plăcut, cu botoși in picioare, masca pe fata și un copil e nu își mai găsea locul. Am semnalat acest lucru la recepție și tot ce au găsit de făcut a fost sa mă contrazică cu un ton de admonestare, aratandu-mi ce aveau ele trecut in calculator. Noroc că aveam biletul scris tot de ele cu ora de care știam și eu. Le-am spus că e de bun simt sa îmi ceara scuze pt deranj, dar au stat cu nasul în calculator și nu s-au deranjat sa facă nici măcar acest lucru ce tine de bunul simt și cei șapte ani de acasă.
Prost tratament și pe banii noștri.
Locații recomandate