/Botosani/Kinetoterapeut

WorkTape Medical Botoșani - Centru privat de sănătate și recuperare medicală

Bulevardul George Enescu nr. 9C, Botoșani, România

WorkTape Medical Botoșani - Centru privat de sănătate și recuperare medicală
Kinetoterapeut
5
72 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PMQ2+5G Botoșani, România
+40 758 959 677
worktape.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
S G Toma
S G Toma2 ani în urmă
Va multumesc!
A trecut aproape 1 an de cand am avut placerea sa fac recuperare la clinica Worktape si inca ma simt minunat.
Am fost pacientul Claudiei insa in timpul petrecut la clinica am facut proceduri cu aproape toata echipa dun tura de dupa amiaza.
Fac recuperari de foarte mult timp insa la aceasta clinica m-am simtit ca in familie.
Colegii au colaborat foarte placut intre ei si se sustin reciproc. Nu m-am simtit niciodata neglijat desi au fost monente cand erau foarte ocupati.

Am avut deosebita placere de a face cunostinta cu Mihai care desi este managerul clinicii, este un om modest si prietenos. Am apreciat modul deschis si comunicativ de conducere a clinicii.
Mihai este acea persoana care iti este mai intai prieten apoi sef, coleg sau terapeut.
Vreau sa doresc tuturor un an prosper si mii de multumiri pentru caldura cu care m-au primit in clinica Worktape
Lefter Danut Bogdan
Lefter Danut Bogdan2 ani în urmă
Încă nu am beneficiat de serviciile pe partea de recuperare medicala, dar serviciile WorkTape Fitness sunt excelente, mi am recuperat condiția fizica, tonusul este îmbunătățit și starea de spirit excelentă. Antrenamentele cu instructor personal sunt mult mai eficiente, te țin în priza iar marele avantaj este ca tot timpul vor fi executate corect deoarece cineva are grija te tine.
Andrei Burlacu
Andrei Burlacu2 ani în urmă
Servicii de calitate, personal calificat și mereu atent la nevoiele pacientului!! Și eu și soțul am trecut pragul centrului și suntem foarte mulțumiți!!! 😉👍👌🥰Va recomand cu drag!!!
Dana Paval
Dana Paval2 ani în urmă
Sunt foarte specializati in meserie. Un personal exraordinar de atent si grijuliu fata de paciet. Am recomandat multor prieteni si mi au multumit. Felicitari!
Tiberiu Onofrei
Tiberiu Onofrei2 ani în urmă
Personal profesionist si foarte amabili si atenti cu pacientii.Recomad cu incredere. Credeam ca nu imi voi mai folosi niciodata mana la parametri normali pana sa vin la acest centru. Ii multumesc inca odata si pe aceasta cale Domnei Heghes pt rabdarea si profesionalismul oe care a dat dovada si care ma facut sa imi folosesc mana ca inainte de fractura.
Vasilica Poiană
Vasilica Poiană3 ani în urmă
Curatenie desavarsita, punctualitate si atentie catre nevoile pacientilor. Echipa de profesionisti, foarte amabili si bine pregatiti. Terapeutul meu este Claudia, 10 stele! Nu este prima data cand ajung la fizioterapie, dar este singurul loc unde nu am simtit graba terapeutilor de a termina mai repede procedurile.
Liliana Narcisa Groholschi
Liliana Narcisa Groholschi2 ani în urmă
La Work Tape gasesti personal dragut, amabil si nu in ultimul rand, profesionisti. Din primele zile de proceduri, am simtit o ameliorare a durerilor de spate pe care le aveam de mult timp. Aveam și o rigiditate a coloanei lombare de care nu mai scapam. Claudia, kinetoterapeutul meu, are niste maini de aur. Masajul pe care il face imi calmeaza imediat durerile de spate. In plus, este mereu cu zambetul pe buze, la fel si restul personalului. Te simti ca in familie. Recomand cu incredere.😀
Lacramioara Gavril
Lacramioara Gavril2 ani în urmă
Am venit la acest centru in urma unor dureri groaznice la nivelul coloanei cervicale. Personalul este foarte tânăr, amabil și devotat! Pot spune cu sinceritate ca este cel mai bun centru de recuperare din orașul nostru! Recomand cu mare drag!!
Locații recomandate