/Ilfov/Inchiriere de masini

Dealer Mercedes-Benz

Strada Rudeni 103, Chitila 077045, România

Dealer Mercedes-Benz
Inchiriere de masini
4.3
651 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
FXPH+XH Chitila, România
+40 31 713 3333
autoklass.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Zlatea
Cristian Zlatea2 ani în urmă
Ce-a mai mare greșeală ca am adus masina la ei, Mi-au făcut un deviz de 29 de mii de lei (290 de mil) +Verificarea masinii care ma costat undeva la 700 de lei! Am refuzat devizul bineînțeles și am mers cu masina in altă parte unde am rezolvat problema cu 5500 de lei cu tot cu manopera! Masina merge și în ziua de astăzi după 2 luni și jumătate de la reparație! Concluzia o trageți voi ! Din punctul meu de vedere sunt niște hoți! 😤
Mihaela Tocitu
Mihaela Tocitu2 ani în urmă
Timp foarte mare de asteptare. Fac update-uri la sistem in timpul zilei ceea ce duce la blocaje. Am asteptat 2h doar sa imi fie inregistrata masina in service pentru ca sistemul nu mergea. Pentru un schimb de ulei a trebuit sa o las peste noapte, desi aveam programare facuta in avans pentru prima parte a zilei.
Iulian Florin
Iulian Florin2 ani în urmă
Recomand! Serioși și rapizi (am avut un recall cu airbagurile takata)
FABRIZIO FABRIZIO
FABRIZIO FABRIZIO2 ani în urmă
O reprezentanța cu angajați amabili, unde am mers pt a face un drive test cu un Eqc și am ramas surprins cat de repede sau mișcat pt a putea merge......in 10 minute dupa intocmirea documentelor am si iesit la un drive test.👍👍👍
Vali Dragan
Vali Dragan2 ani în urmă
5 ore un schimb de ulei si filtru,cu programare facuta din timp,cei fara programare rezolva totul in max 2 ore
Eduard Oprea
Eduard Oprea5 ani în urmă
Pe scurt:
Mașini germane, servicii românești.
Superficiali, nu-și asumă răspunderea, lipsă de respect față de clienți

Concret:
În primăvara lui 2018 am mers special la service pentru o verificare a sistemului de direcție - lovisem cu roata față o groapă mai seroasă. În urma verificărilor efectuate, mi s-a spus că totul este în ordine, mașina nu are nimic.
După câteva luni, am observat că anvelopele față erau tocite neuniform, așa că am mers pentru o re-verificare. S-a constatat că totuși roțile nu erau aliniate corect.
1. Autoklass nu-și asumă răspunderea pentru superficialitatea cu care au tratat inițial solicitarea mea. Mă gândesc că o defecțiune probabilă la sistemul de direcție trebuie tratată cu seriozitate.
2. În urma reclamației făcute, nu am primit niciun feedback de la vreun reprezentant Autoklass, chiar și după ce au trecut 30 de zile - semn de lipsă de respect față de clienți

Nu recomand!
Olteanu Eduard
Olteanu Eduard2 ani în urmă
Nu recomand. Masina noua cumparata 0km din reprezenta, dupa 15.000km apare becul de check engine, pompa de vaccum stricata iar repararea dura 45 de zile fara sa primesc masina la schimb. Lipsa de profesionalism. De asemenea am fost pus sa achit taxa de constatare cu toate ca masina este in garantie. Nu recomand nici sa cumparati nici sa reparati masini la ei! Cea mai mare teapa!
Emslv moddslv
Emslv moddslv2 ani în urmă
Retrag recenzia anterioara, cu urmatoarele mentiuni: la un S-class am fost "sfatuit / consiliat " sa schimb un computer de motor, in situatia in care masina (hybrid) avea probleme in sistemul electric; dupa reparatie surpriza - pe autostrada la 130km/h pur si simplu fulia motorului a iesit din locasul ei ! - NIMENI nu si-a asumat vina , in alta situatie in care nu am fost de acord cu diagnosticul si oferta "NESIMTITA" propusa de service, am fost Supra taxat pt o diagnoza, si lasat sa imi recuperez singur masina (lasata afara, acoperita de mormane de zapada) ... Singurul scop pe care il au este acela de a genera lucrari si manopere imense in detrimentul clientului.La fel si la ceilalti dealeri Mercedes din Romania; concluzia este ca un Mercedes mai bine il servisezi in Ungaria .
Locații recomandate