/Ilfov/Inchiriere de masini

Avia Motors

se va schimba în 39, Bulevardul Biruinței 11, Pantelimon 077145, România

Avia Motors
Inchiriere de masini
4.4
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C6X7+GF Pantelimon, România
+40 21 209 4000
aviamotors.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriel Dobre
Gabriel Dobre2 ani în urmă
Sunt client Avia Motors Pantelimon de mai mult de 3 ani si acum sunt la a doua masina achizitionata de la ei - ambele fiind achiziționate cu ajutorul domnului Constantin Racovita.

Procesul de achiziție pentru ambele masini a fost simplu: am spus cam ce optionale as dori, iar dansul m-a ghidat catre cele mai bune configuratii, mentionand un termen de livrare cat se poate de realist, mai ales pentru a doua comanda ce a fost plasata in perioada aceasta cand criza semiconductorilor a afectat piata auto - intamplator, masina a fost livrata cu aproximativ 2 saptamani mai devreme decat termenul limita.

De la momentul achitarii avansului si pana la livrarea masinii am fost înștiințat periodic cu privire la statusul comenzii, iar orice nelamurire am avut-o in legatura cu masina (inclusiv pe partea de finantate) a fost clarificata rapid si detaliat.

Un alt lucru de apreciat este si pentru faptul ca este la dispozitia clientului si ofera consultanta cu promptitudine post-achizitie.

Pe partea de service: nu m-am lovit pana acum de probleme majore, reviziile si o lucrare de tinichigerie pentru prima masina fiind singurele servicii de cafe am avut nevoie. Ambele tipuri de lucrati au fost ok, fara probleme majore - acolo unde a fost o nelamurire/problrma minora a fost clarificata si rezolvata rapid.
Valeriu Borcan
Valeriu Borcan2 ani în urmă
Am facut programare cu o saptamana inainte pt ora 9, pt o diagnoza la pret de 450+ TVA(asa mi s-a zis la telefon), am ajuns la reprezentanta la ora 8.45 si mi s-a spus ca programarea este la 9.30 si costa de fapt 530+TVA. Venind din provincie de la 120km, am acceptat dar a trebuit sa astept 3 ore pt acest serviciu. Dupa aceasta constatare mi s-a explicat ca m-ar mai costa inca 2400 lei doar ca sa verifice erorile gasite, nu neaparat sa le si rezolve, pt rezolvare si/sau eventuale piese ar ma fi trebuit sa mai platesc cine stie cat...
Am dat doua stele pt ca personalul a fost cat de cat amabil.
IONEL BUESCU
IONEL BUESCU2 ani în urmă
Avia motors ....NISTE TEPARI MINCINOSI ... STIU DOAR SA-SI BATA JOC DE CLIENTI....RUSINE AM CUMPARAT UN PIAGGIO NOU AM AJUNS ACASA NU A MAI PORNIT....CHIPURILE MECANICUL MI-A SPUS SA II SCHIMB BUJIA....AM SCHIMBATO LA FEL NU A PORNIT...CU GREU AU TRIMES O PLATFORMA...DUPA CE MI-A REPARATO ACEIASI PROBLEMA... LE-AM DAT MASINUTA INAPOI ASTEPT DE 1 AN SA-MI DEA NUMERELE CARE SUNT PREFERENTIALE....SI NU VOR.... RUSINE...
Ionut Pasere (Johnny Cash)
Ionut Pasere (Johnny Cash)2 ani în urmă
La 3* este in regula.
Tipic romanesc.
Intri, te plimbi, te uiti, nimeni nu te baga in seama, iar daca ii abordezi tu, s'a rezolvat nu se poate...
Mi'a displacut total si nu cred ca mai trec pragul lor.
Sunt alte locatii in care ma simt excelent comparativ cu ei.
Andreea Popescu
Andreea Popescu2 ani în urmă
Ieri am ridicat noul nostru Kodiaq, asa ca pot sa las un review dupa o perioada de 6 luni de colaborare cu Cristian Pamacai.
Apreciez foarte mult implicarea si transparenta lui Cristi. Ne-a raspuns cu rabdare absolut tuturor intrebarilor, ne-a prezentat masina in detaliu si la vanzare si la primire, clar e pasionat de ceea ce face. Cu atat mai mult apreciez colaborarea cu el, cu cat perioada asta e una de schimbari pe piata auto data de criza de semiconductori, clar sunt vremuri mai provocatoare decat alte dati.
Ma bucur ca am ales Avia si l-am intalnit pe el, a fost prima noastra masina noua achizitionata...pana sa ajung la Cristi mai incercasem sa colaboram si cu alti dealeri dar la el am simtit din prima ca suntem apreciati ca clienti.
Multumim si sper sa colaboram la fel de bine in continuare, Cristi Pamacai & Avia Motors!
Viorica Podaru
Viorica Podaru2 ani în urmă
Astazi am intrat in posesia Skodei Kamiq,cea mult asteptata. Dar a meritat. Si timpul trece mai repede cand ai un consilier de vanzari cum trebuie. Profesionist.
Ii multumim asadar consilierului nostru, dl. Constantin Racovita. Nu stiu cum se intampla, dar cand este sa ai noroc si sa dai peste cine trebuie, caci nu se mai prea intampla asta in ziua de azi, atunci ai.
Fara a dori sa-i dezavantajez colegii, care probabil sunt si ei bine pregatiti, la dl. Racovita am apreciat cat de dedicat este meseriei, cat de pasionat este de masini, cu cata seriozitate, rabdare si franchete trateaza clientii, cata disponibilitate are in a-si indruma interlocutorii si a-i tine la curent cu stadiul comenzii, respectiv cat de bine stapaneste "materia" autoturisme.
Azi cand am ridicat masina, iar placut surprinsi. Are solutii la orice si intotdeauna cauta varianta avantajoasa clientului.
Jos palaria, domnule Racovita. 5 puncte pentru Avia Motors Pantelimon si 20 de puncte pentru dumneavoastra.
Fam. Podaru
Calin Prodea
Calin Prodea2 ani în urmă
Colaborare excelenta de la comanda pana la livrare precum si ulterior livrarii. Multumesc Constantin Racovita (si Avia) pentru tot ajutorul, recomandarile si profesionalismul de care ai dat dovata pe toata durata contractului. Recomand cu incredere :D (si totul s-a rezolvat de la distanta, l-am cunoscut pe Costi fizic la livrarea masinii, la 7 luni de la prima interactiune, totul complet on-line). Multumesc!
Laurentiu Anghelescu
Laurentiu Anghelescu2 ani în urmă
Vreau sa aduc mulțumiri d- lui Cristian Pamacai pentru sprijinul și consilierea in achiziționarea unui auto Skoda Kodiaq. Ii mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut și îi doresc multă sănătate alături de familia lui frumoasă . Felicitări și succes in continuare !!!
Locații recomandate