/Galati/Inchiriere de masini

GSM Trans

Strada Ana Ipătescu, Galați, România

Inchiriere de masini
2.3
22 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
+40 21 314 0444
gsmtrans.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
The Orphic Journal
The Orphic Journal2 ani în urmă
Cursa Bucuresti-Galati era oficial de la 11:00-14:30, iar practic am ajuns la 15:30. Poate am avut eu ghinion🤷🏻‍♀️
Sorin Ichim
Sorin Ichim3 ani în urmă
Vai de mama ei firma, ajunge cu o ora intarziere! NU RECOMAND!!!
Vicentiu Horincar
Vicentiu Horincar4 ani în urmă
Nu e posibil ca in 2019 o firma de transport persoane care leaga capitala tarii de un oras din provincie sa opereze cu masini fara aer conditionat (sau nefunctional) la 36 de grade afara...e teroare sa mergi intr-o caldura teribila 4 ore!
In plus am intalnit un sofer care nu stia exact traseul pe care urma sa mearga si s-a ratacit in Braila. In plus sunt soferi care fumeaza la volan iar pasagerii suporta fumul dumnealor. Este strigator la cer ce servicii de transport avem in 2019.
Toni Marin
Toni Marin4 ani în urmă
Am circulat astăzi pe ruta București-Galati (ptr prima dată cu maxi taxi). Am interacționat cu un angajat foarte "vigilent"... "imperativ" . La urcarea in microbuz (nici nu apucasem să-mi închid umbrela) că am și fost înștiințat că trebuie să achit cursa. Nu am știut câți bani lichizi mai am la mine și am făcut imprudența sa.i spun că aș dori să plătesc la Galați, că nu am bani suficienti (avusesem cheltuieli imprevizibile, nu am găsit niciun bancomat in drumul meu ... plus că ploua torențial). Reacția soferului a depășit limita bunului simț: "lasă domnule că am văzut eu de-al de tine " (zicandu-i că îi las cheile de la mașină și buletinul) reacția- oprire in mijlocul drumului...să cobor imediat din mașină ... noroc că îmi mai rămăsese niște banuti în portmoneu, că altfel eram dat jos.
Mulțumesc ,oricum .
Marius Constandache
Marius Constandache4 ani în urmă
Nu recomand aceasta firma. Nu este SAFE. Mi s-a spus sa pun la bagatje gentile. La coborare laptopul nu mai era. Hotie la drumul Mare. camera de luat vederi din statie este de forma.
Vali ilie
Vali ilie5 ani în urmă
Cea mai jalnica firma.1personal cu lipsa de profesionalism2soferi fara ecuson 3sofer care fumează in timp ce conduce 4 in loc de aplanare de conflicte intre călători le AMPLIFOCA cu un limbaz vulgar si insultă persoana in cauză.Concluzie=platesti ca sa fi umilit si sa calatoresti in teroare.
Iulian Șorcaru
Iulian Șorcaru5 ani în urmă
Conditii de transport f.slabe la preturi mari, soferi care n-au nici cel mai mic respect fata de pasageri. Nu recomand!
Anya Rock
Anya Rock5 ani în urmă
- fara AC pe perioada verii doar ca sa faca economie
- soferii se grabesc sa ajunga la destinatie fara sa le pese de regulile de circulatie
Locații recomandate