/Galati/Inchiriere de masini

Taxi Albertini Galati

Str. AUREL VLAICU nr. 7 Corp C2, Et.1, Galați 800508, România

Taxi Albertini Galati
Inchiriere de masini
4.3
166 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2XM+74 Galați, România
+40 236 945
taxi-albertini.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Eduard Guița
Eduard Guița2 ani în urmă
Calitate foarte bună!
David
David2 ani în urmă
Mi au dat țeapă
Adrian Bonciu
Adrian Bonciu2 ani în urmă
Am fost foarte multumit de această societate; acuma am facut comanda in cinci minute e la trecere bac spre navrom !!!
Cody fiat
Cody fiat2 ani în urmă
Foarte eficient , cu personal, dispeceri și șoferi foarte educați , FELICITĂRI !!!
Andrei Moraru
Andrei Moraru2 ani în urmă
Tarife exagerate ptr extracomunitar ,nu dețin
rovinieta și daca mergi la vânători de ex prețul.va fi dublu.nu recomand
Mihaela Silivestru
Mihaela Silivestru2 ani în urmă
Astăzi, la pranz, am facut o comandă de taxi la dispecerat si s-a prezentat un barbat în vârstă , cu masina avand indicativ 51. Cursa, de la Trecere bac până la Autogara de la iesire inspre Tecuci m-a costat 18 lei, fix cât m-a costat apoi biletul de la Galati la Tecuci! Vi se pare normal, in conditiile in care l-am avertizat pe sofer că nu vreau să plătesc suprataxă, el asigurându-mă că, ruta pe care a ales-o, prin oraș, apoi pe variantă, să mă scoată drept la locul stabilit. Nicidecum, eu, per pedes, pe ruta cea mai scurtă, am făcut fix acelasi timp cât a făcut masina lui pana la destinatie. E cea mai proastă decizie de a vă folosi serviciile!! Niciodată nu voi mai apela la firma asta, xă nu pot ști cu ce taximetrist hoț voi avea de-a face! Nota 1!
Aura Daraba
Aura Daraba4 ani în urmă
Pacat ca Google nu ofera posibilitatea de a da ZERO puncte (stele) pentru ca atat merita soferii indolenti si impertinenti de la Albertini. Pana astazi, 3 iulie, 2019, am fost client fidel al acestei firme, mergand aproape zilnic cu taxiurile lor timp de aproape 2 ani. A fost de-ajuns un singur individ fara bun simt si fara creier dar si cu dorinta de a face rau , anume cel care conduce taxiul cu indicativul 50 ca sa arate cum un angajat de proasta factura strica imaginea unei firme. Pe cand, foarte bine si de bun simt era sa ceara un alt taxi pentru mine daca el, individul cu taxiul 50, a considerat ca la fitele lui nu ma poate transporta - eu avand de transportat 2 scaune mici din plastic abia luate din piata centrala (apropos, cele 2 scaune se integrau unul in altul ca un singur scaun), ca sa faca rau, a dat prin statie la toate taxiurile Albertini sa nu vina sa ma transporte pentru faptul ca am aceste scaunele! Atat l-a dus mintea pe acest individ care de altfel duce zilnic cu taxiul lui diverse personaje care lasa mirosuri urate si mizerie in masina/masini. Repet, ca sa se inteleaga foarte bine: putea sa ceara prin statie, stiindu-se ca sunt client fidel, un taxi care sa ma ajunte si NU SA DEA PRIN STATIE ANUNT CA SA NU VINA NICI UN TAXI SA MA AJUTE! RUSINE FIRMEI ALBERTINI PENTRU CA NU ISI SELECTEAZA ÄTENT TAXIMETRISTII, PENTRU CA NU POT SA II SPUN "RUSINE" SOFERULUI CU TAXIUL 50 CA TOT NU STIE CE ESTE ACEEA RUSINE SAU CUM AR TREBUI SA LUCREZE PENTRU FIRMA LA CARE ESTE ANGAJAT, CU CLIENTII FIRMEI. "BRAVO" TAXIMETRISTULE CU INDICATIV 50: AI DAT IN CAP FIRMEI CARE ITI DA VOIE SA PROFESEZI! LOCUL TAU ESTE LA TARA , LA CARAT COCENI SI NU LA TRANSPORT PERSOANE. Voi proceda si eu ca acest individ si NU voi mai recomanda nimanui servciile oferite de aceasta firma pentru ca nimeni sa nu ai supriza neplacuta de a fi lasat in drum, asa cum s-a intamplat cu mine. La ciubuc inainte, la calitate si respect inapoi. Va doresc "succesul" pe care il meritati cu asemenea indivizi angajati sa ofere servicii publicului.
Criss Toma
Criss Toma4 ani în urmă
Dimineața la 4 nu trimite nici o mașină deși ei spun că în 10 minute trimit una .Era sa pierd trenul cu ei și nu mai răspundeau la telefon in dimineața zilei de 6 iulie 2019 scriu data cu speranța că va fi mustrată centralista pentru că am dat în jur de 10 apeluri telefonice și tăiau legătura vroiam sa știu că sa sun la altă firmă de taxi
Locații recomandate