/Galati/Inchiriere de masini

Leasing Automobile

Bulevardul Henri Coandă nr. 5, Galați 800552, România

Leasing Automobile
Inchiriere de masini
4.5
162 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F24M+75 Galați, România
+40 741 414 488
leasingautomobile.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai Gdy
Mihai Gdy2 ani în urmă
Am achiziționat de curând o mașină de la ei și am doar cuvinte de lauda la adresa lor în special lui Coco care este un băiat de nota 100.
Florin Stefan
Florin Stefan2 ani în urmă
Am achiziționat 2 mașini de la leasing automobile anul acesta și am fost foarte mulțumit de servicii,foarte transparenți. Recomand !
Sorin David
Sorin David4 ani în urmă
Nu recomand!!!!!
Garantia oferita este doar verbala, orice se strica este consumabil(instalatie de freon nefunctionala, pompa de injectie stricata dupa 9000 km, distributie distrusa ca urmare a stricarii pompei). Pana achizitionati par foarte saritori si prompti, dupa va raspund mai greu si au raspunsi prestabilite pentru orice reclamatie le faceti. Atentie ca acolo unde scrie ca au revizia facuta defapt va da o hartie printata de ei si semnata si scrie ca au facut ei in regim propriu masina. Deci interesati-va cand achizitionati.
Dragos Carbunaru
Dragos Carbunaru5 ani în urmă
Seriozitate, promptitudine si profesionalism. Cele 3 caracteristici pe care le veti intalni la LeasingAutomobile. Clientul este tratat ca un partener pe termen lung si asta se vede inca din prima conversatie.

Masina cumparata a fost predata exact cum a fost prezentata. Mi-au adus masina de la Galati la Brasov, totul fara niciun cost din partea mea. Pe langa asta, masina a fost livrata intr-o stare impecabila atat optic cat si tehnic (revizia facuta de ei, gratuit).

Felicit intreaga echipa care a depus efort pentru aceasta tranzactie. In special, dl-ului Doru Butcovan care este un adevarat profesionist.
Hantoiu Ion Ion
Hantoiu Ion Ion2 ani în urmă
Autoturisme noi și rulate premium echipă de profesioniști
Ion Hantoiu
Ion Hantoiu2 ani în urmă
Echipa super autoturisme noi și rulate premium
Szfarli Lacika
Szfarli Lacika2 ani în urmă
O firma neserioasa.. fura si minte unde si cand poate. Preturi supraevaluate. Aveti grijaoameni buni. Noi am patit macar altii sa aiba grija. Masini polishate si retusate... nu primiti ceea ce vedeti pe poze
Marinela Raducanu
Marinela Raducanu2 ani în urmă
Va pot da 1 stea pentru pozele facute la masini insa in realitate sunt dezastru .( lovite , revopsite in stil romanesc , miros irespirabil in masini ) .
Am pornint 5 Bmw-uri toate au pornint foarte greu si cu diverse sunete si erori . Plus ca in anunturi scrie cu totul si cu totul altceva ( masinile sunt din franta nu germania ) .
P.s Nu recomand !
Locații recomandate