/Galati/Inchiriere de masini

CONTAINERE PALMEX CM S.R.L.

Calea Prutului Nr.11, Galați 800219, România

CONTAINERE PALMEX CM S.R.L.
Inchiriere de masini
3.5
147 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3XG+M5 Galați, România
+40 723 569 929
palmex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–18
Marți: 7–18
Mirecuri: 7–18
Joi: 7–18
Vineri: 7–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Kinga Daniel
Kinga Daniel2 ani în urmă
Bataie de joc....la telefon nu-ti raspund. Email...nici vorba. Daca-i prinzi si raspund iti inchid telefonul pana te " calmezi". Calitate super proasta .....se strica boilerul, aerul conditionat, toaleta ( fara robint pentru a efectua reparatii), pardoseala praf in jumatate de an desi a fost cerut pentru" uz frecvent". Reparatii efectuate de proprietar desi era in garantie. Nu recomand !
Du Mi Lee
Du Mi Lee4 ani în urmă
Cei mai neseriosi. Astfel de firme ar trebui desfintate.
Lucreaza foarte prost si nu sunt in stare sa execute un container asa cum il comanzi. Am comandat si platit pentru un container modular si mi-au adus unul monobloc. L-am comandat cu usi de metal si mi-au pus usi termopan.
Greu raspund la telefon, daca au chef, si nu rezolva nimic. Cel care a comandat containerul e vinovat ca nu se multumeste cu ce au ei chef.
Nici sesizarile scrise nu ii deranjeaza. A trebuit sa merg special la firma ca sa obtin un angajament al lor ca remediaza neregulile si bineinteles ca dupa aproape doua luni de la angajament, ca de cand am platit containerul a trecut un an, dar inca nu au remediat tot. Si nici nu cred ca mai au de gand. Nu mai vorbesc de despagubiri ca nu stiu ce inseamna.
Trebuie reclamati sa le iasa din cap ca fac ce au chef.
Nu va lasati pacaliti de modul amabil de la inceput cand totul este posibil si ti se promite ca iti vor face containerul asa cum il comanzi. Dupa ce au luat banii s-a zis cu amabilitatea.
Philip Bouri
Philip Bouri2 ani în urmă
(English) These are the worst suppliers of containers you can use in Romania and I strongly suggest you purchase your containers from more professional and service-oriented container manufacturers. From our side, we will never use them again. After telling us that it will take 3-5 business days to deliver 2 containers and paying a 50% advance, we ended up waiting for 1 month. After PROMISING us (they actually gave us their word, which meant nothing to them) that they will deliver the containers by the end of the week, they broke their promise 3 times, without remorse. After delivering the containers in our warehouse, they threatened to take them back immediately if we did not make the payment for the difference in the same business day, as per the contract. We requested a couple of days to make the payment and expected them to show flexibility and understanding given their delay and behavior. They did not accept, and did not provide any alternative solution. They tried to act "legal" by refering to the contract's individual words, and showed no customer-orientation, and told us those were the conditions in the contract and that they were also allowed to be late due to a "multitude" of reason, including Covid. However, my payment could not be late. Not even a single day. This is the type of c-class, unprofessional business anyone should avoid. I strongly suggest you do not use Palmex Containere to purchase any containers....I later discovered there are many more professional, lower priced, higher quality solutions out there.

(Romana) Aceștia sunt cei mai răi furnizori de containere pe care îi puteți folosi în România și vă sugerez cu insistență să vă achiziționați containerele de la producători de containere mai profesioniști și orientați spre servicii. Din partea noastră, nu le vom mai folosi niciodată. După ce ne-a spus că va dura 3-5 zile lucrătoare pentru a livra 2 containere și am plătit un avans de 50%, am ajuns să așteptăm 1 lună. Dupa ce ne-au PROMIS (de fapt ne-au dat cuvantul, care nu a insemnat nimic pentru ei) ca vor livra containerele pana la sfarsitul saptamanii, si-au incalcat de 3 ori promisiunea, fara remusi. După ce ne-au livrat containerele în depozit, ne-au amenințat că le vor lua înapoi imediat dacă nu facem plata diferenței în aceeași zi lucrătoare, conform contractului. Am solicitat câteva zile pentru a efectua plata și ne-am așteptat să dea dovadă de flexibilitate și înțelegere, având în vedere întârzierea și comportamentul lor. Ei nu au acceptat și nu au oferit nicio soluție alternativă. Ei au încercat să acționeze „legal” făcând referire la cuvintele individuale ale contractului și nu au arătat nicio orientare către client și ne-au spus că acestea sunt condițiile din contract și că li se permite, de asemenea, să întârzie din cauza unei „multitudini” de motive, inclusiv Covid. Cu toate acestea, plata mea nu putea întârzia. Nici măcar o singură zi. Acesta este tipul de afacere neprofesională de clasă c pe care ar trebui să o evite oricine. Vă sugerez cu tărie să nu utilizați containerele Palmex pentru a achiziționa containere.... Ulterior, am descoperit că există multe mai multe soluții profesionale, la prețuri mai mici și de calitate superioară.
Viorel Dumitru
Viorel Dumitru2 ani în urmă
IN URMA EXAMINARII STRUCTURILOR DE REZISTENȚĂ (CONFECTIONATĂ DIN TABLĂ ZINCATĂ DE 1 MM GROSIME) , NU VOI MAI ACHIZIȚIONA PRODUSELE CONTAINER PALMEX..!!! CALITATE STRUCTURĂ REZISTENȚĂ FOARTE SLABĂ ..!!! IN COMPARAȚIE CU AŞTEPTĂRILE MELE (STRUCTURĂ PROFIL DIN ȚEAVA PATRATĂ , ORI PROFILE I SAU H) ...!!!
Bmw Turbo
Bmw Turbo2 ani în urmă
Am stabilit in cel mai mic detaliu pretul pentru lucrare iar la sfarsit, dupa ce au montat aproape tot, seful echipei a zis sa facem un calcul. Dupa calculul lui pretul a iesit triplu. Le-am zis ca nu platesc nici un leu in plus si au amenintat ca vin cu camatarii. Daca nu era criza cu virusul apelam la autoritati. Abia am scapat de ei platind dublu fata de cat am discutat initial, in conditiile in care au lasat lucrarea neterminata si nu mi-au lasat materialele pentru usa, geam si podea.
Nu apelati la astfel de persoane niciodata, nu iese nimic bun.
Geo biondi
Geo biondi2 ani în urmă
Scandalosi , dupa ce incaseaza banii nici nu mai raspund la telefon , sa nu mai zic de respectat termenul de livrare .! pe langa asta se mai si lauda in oras ca nul intereseaza de clienti pt ca are o cifra de afacere de cateva milioane de€ pe AN..!!! Super Manager , tineo tot asa !
Alina R
Alina R2 ani în urmă
Am comandat un container de locuit cu dimensiuni standard si suntem foarte multumiti de calitatea per ansamblu a containerului cat si a finisajelor. Comanda si plata au fost efectuate online si totul a decurs perfect. Progresul a fost comunicat pe tot parursul executarii lucrarii si mi-au fost transmise poze cu stadiul lucrarii ceea ce m-a bucurat. Recomand Palmex Cm pentru profesionalism si calitatea containerelor.
Livrarea a fost efectuata la timp in ziua comunicata initial. Multumim Palmex CM.
Badescu Radu
Badescu Radu2 ani în urmă
Am fost jigniti ca "recalcitranti", cind am cerut mai multe date, chiar in curtea sediului din Galati. Daca asemenea atitudine caracterizeaza compania. NU, multumesc! ATENTIE!
Locații recomandate