/Constanta/Inchiriere de masini

Mamaia Summerland

Aleea Siracuzza nr.1, Lot C1.1, 900001, România

Mamaia Summerland
Inchiriere de masini
4.3
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7J89+9C Constanța, România
+40 725 800 770
summerland.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cristina stinghe
Cristina stinghe2 ani în urmă
Valy Summerland. Sa incep prin a spune ca ansamblul este pur si simplu urat, cred ca si comunistii au construit mai frumos. Totul super ieftin, cu fatade deja scorojite (din pacate la rezervare nu am avut si poze din exterior). Esti la mare...la bloc. Proprietarul, probabil obisnuit doar cu pusti, are un ton, tupeu, si o exprimare care te lasa perplex. Cu parcarea este...discutabil😳 (aici e vina primariei). Teoretic poti achita pe maxim 3 ore, cand tu stai zile. Dar mi s-a comunicat ca oricum nimeni nu a fost acolo amendat, sau te parchezi pe maidanul neamenajat. Restaurantele din zona sunt o badjocora, cu ingrediente ieftine servite la preturi mari. Plaja, desi aproape este incomoda datorita lucrarilor de largire (a carei necesitate o inteleg). Zgomot cat cuprinde, cu teribilisti care noapte isi testeaza masinile in parcari. Am fost in timpul saptamanii, nu vreau sa stiu cum este in WE, cand toate discotecile duduie (lucru neprecizat in descrierea locatiei). Complexul este inconjurat de terenuri abandonate pe care creste ambrozie...daca sunteti alergici, mai bine nu.
Totusi, curat in interior, paturi comode, perne de proasta calitate. Peretii subtiri, auzi tot ce fac vecinii. Amenajare interioara acceptabila. Nimeni nu da 2 bani pe masurile de protectie anti Covid.
Concluzia: probabil la 20 de ani este wow sa ai toate discotecile la indemana, nu te intereseaza conditii de cazare, mancare, calitate plaja, etc. Dar la o alta varsta, cand pretentiile cresc, mai bine nu!
Stefan Sovarel
Stefan Sovarel2 ani în urmă
Am fost la plaja,, Fratelli ''. Toți angajații sunt politicoși și serviabili. Un șezlong - 60 lei/zi. O cafea și o bere /0,33 - 22 lei. Cazarea la un apartament de 2 camere și bucătărie complet utilată - 250 lei /zi. O apă plată 0,5l la un butic - 4 lei. Va doresc o zi fericită!!
Gheraliu Dan
Gheraliu Dan2 ani în urmă
NU RECOMAND!Experienta urata!Am rezervat apertamentele cu vedere la mare,cand am ajuns acolo ne-au dat alte apartamente.Cum deschideai usa de la intrarea in bloc te intampina un miros neplacut.In apartent.
surpriza...ti se lipeau incaltarile de gresie...baia super murdara...in schimb,pozele foarte frumos facute..bravo fotografilor!
Rusu Boc
Rusu Boc2 ani în urmă
Mai bine să mergem în Bulgaria 12 zile acolo echivalent cu 3 zile în Mamaia. Scoici,alge,mizerie și fff scump. Fără papuci nu poți merge.
Radu Niculae
Radu Niculae4 ani în urmă
Este perfect pt familii, apartamente cu bucatarii, la preturi mult mai mici decat o camera de hotel de 3 stele, curat, mobilat cu stil, terasa cu vedere spre mare.......plajele sant mult mai curate decat in zonele unde sant hotelurile, apa mult mai curata, fara alge, la parterul blocului este si o incapere unde poti lua mic dejun, contra cost.
Incoveniente, trebuie sa-ti faci singur curat, prosoapele sant putine pt o sapt, hartie igienica trebuie sa cumperi, saci de gunoi trebuie sa cumperi, trebuie sa-ti cari singur gunoiul. Parcarea la apartamentul unde am stat a fost gratis, inclusa in pretul apartamentului, dar se gasesc locuri de parcare la discretie. Recomand tuturor.
Diana L
Diana L5 ani în urmă
Apartamentele sunt ok, curate, spatioase, cu un aspect placut. E super daca luati unul cu vedere la plaja! Este pozitionat langa cele mai frumoase plaje din mamaia: Fratelli, Ego, Nuba,Loft, etc.Un dezavantaj pentru cei care vor sa doarma noaptea, nu sa petreaca, este ca in week end se aud biste bubuituri groaznice de la cluburi, cu greu se poate dormi.
Apartamentele dupa parerea mea nu sunt pentru familiile cu copii, ci pentru tineri.
Diana Tatar
Diana Tatar5 ani în urmă
Locație foarte frumoasă, cu o panoramă superbă. Un mare inconvenient însă îl reprezintă vecinătatea cluburilor din zonă. Gălăgia este infernală, nu se poate dormi noaptea. Din 7 nopți, doar una am avut liniște. Pentru tineri e OK, dar pentru familii cu copii nu prea. Prețuri mari, dar există și autoserviri unde se poate mânca bine și la prețuri rezonabile.
Georgiana
Georgiana2 ani în urmă
Pozitiv: Doar restaurantele din apropiere și plaja!. Negativ: Se găsesc foarte greu blocurile, pe rezervare este trecut un mobil la care răspunde un domn foarte irascibil si obraznic. Mizeria in jurul blocurilor este de nedescris, iarba netaiata, seringi aruncate peste tot, în interior curățenia este îndoielnică, internetul nu funcționează, raport calitate preț,0. Ca sa plătești 85 de euro pe noapte și sa nu ai nici o facilitate, nu se merita!.
Locații recomandate