/Brasov/Inchiriere de masini

Inchiriere autorulote - Camper Kronstadt

Bulevardul Griviței 73, Brașov 500198, România

Inchiriere autorulote - Camper Kronstadt
Inchiriere de masini
4.7
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ43+27 Brașov, România
+40 726 019 519
m.facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–18
Duminică: 9–18
Scrie o recenzie
Ovidiu Codreanu
Ovidiu Codreanu2 ani în urmă
Impecabil. Am inchiriat doua autorulote impreuna cu familia. Ambele noi, curate , gata de drum cu tot ce e necesar fara nicio taxa in plus. Oamenii sunt flexibili, ne au permis sa predam autorulota luni desi o inchiriasem pana duminica fara niciun cost suplimentar. Ne au returnat garantia in ziua predarii. Recomand!
Sigur revenim!
Adrian Taus
Adrian Taus2 ani în urmă
O experiență excelentă. Am închiriat o autorulota pentru o săptămână, aveam nevoie sa ajungem în Cehia la un concurs important. Am avut cu noi trei Dogi Germani, câini mari, nu a fost nicio problemă, au acceptat din prima.

Ce ne-a impresionat și mai mult însă a fost atitudinea celor de Camper Kronstadt, una constructiva, prietenoasa, orientată spre a rezolva problemele clientului.

Am achitat o garanție care să acopere eventualele probleme. Când am revenit, am enumerat zgârieturile și ce am mai observat noi, inclusiv o sticla de semnalizator sparta (clar vina noastră). Fără sa ezite, Mihai (Camper Kronstadt) ne-a liniștit, majoritatea erau dinainte și știau de ele. Probabil că mulți ar fi profitat de situație si ar fi ciuntit garanția achitată deja, la ciupeala. Nu și ei.

Semnalizatorula fost reparat cu cheltuieli minime, deși puteam fi taxați bine de tot din garanție, conform contractului. Oamenii de la Camper Kronstadt ne-au demonstrat astfel că îi interesează sa facă business de bună credință. Normalitate, de altfel, dar impresionant.

Per total, experiența cu autorulota a fost minunată: mașina nouă, în stare excelentă, cu tot ce trebuie in ea, inclusiv consumabilele pentru toaletă, seturi de scaune și masa de camping, cabluri de curent samd. Mașina se conduce puțin mai dificil decât un autoturism însă te obișnuiești repede.

Recomandăm cu încredere Camper Kronstadt.
Adrian Taus,
Clubul de Excelenta Canina Patrocle
Canisa Aroganja
Daniel Radu
Daniel Radu2 ani în urmă
Am inchiriat o autorulota pentru un sejur la mare cu familia. Totul a fost impecabil: autorulota noua, curata si bine echipata, setul de scaune si masa de camping inclus, consumabile si tot ce e nevoie… Mai rar am intalnit in alte parti asa atitudine orientata catre confortul maxim al oaspetilor si deschidere din partea proprietarilor. Multumim!
George Neagu
George Neagu2 ani în urmă
Servicii si colaborare excelenta . Recomand cu incredere . Personal foarte amabil .comunicativ si flexibil.
Ana C.
Ana C.2 ani în urmă
Parc de autorulote noi, oameni foarte seriosi. Recomand
Gabi Tanase
Gabi Tanase4 ani în urmă
Am inchiriat pt 10 zile anul trecut. Voi reveni si in acest an. Autorulota, foarte confortabila la condus.
Roxana Adelina Nitu
Roxana Adelina Nitu4 ani în urmă
Am incercat sa fac rezervare ,dar .......se pare ca este o mare Teapa ca multe alte firme de turism. Nu recomand
Simona Trifu
Simona Trifu2 ani în urmă
Am inchiriat pentru prima data o rulota si am ales Camper Kronstadt. O experienta de neuitat pe care o recomand tuturor apropiatilor si celor care vor sa aiba parte de o vacanta mai deosebita. Servicii complete si asistenta la cel mai inalt nivel asigurate de proprietari.
Datorita satelitului am reusit sa urmaresc si emisiunea mea preferata pe toata durata vacantei. Multumim Camper Kronstadt!
Locații recomandate