/Brasov/Inchiriere de masini

Prejmer Circuit

Str. Tineretului Nr. 9, Lunca Câlnicului 507170, România

Prejmer Circuit
Inchiriere de masini
4.7
691 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PQWC+H4 Lunca Câlnicului, România
+40 721 319 992
prejmer-raceway.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: Închis
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–17
Scrie o recenzie
Alex Cornea
Alex Cornea2 ani în urmă
Am fost la final de octombrie pe o vreme destul de rece dar nu a contat atât de mult, experiența a fost excelentă.
Foarte bine organizat totul, de la contul de Racer (primit pe email rezumatul sesiunilor), la spațiul de cafenea/restaurant de sus cu vedere spre întreg circuitul prin peretele de sticlă.
Vreau sa fac un shout-out pt unul din băieții de la briefing/racetrack :) Eu am ajuns la final de program (ultimele două sesiuni din zi) și s-a comportat neașteptat de amabil, răbdător și prietenos. Big like 👍
Panazan Amedeo
Panazan Amedeo2 ani în urmă
Recomand cu mare drag! Pista este moderna, suficient de lata(~10m), suficient de lunga (~1250m). Exista bi-post pentru parintii care vor sa ii invete pe cei foarte mici, exista kart'uri pentru copii, noi, performante si întreținute foarte bine, iar pentru kart'urile de adulti, doar cuvinte de lauda. Suficient de puternice pentru amatori, foarte bine intretinute. Sistemul de timing este foarte bine pus la punct, recomand cu căldură, chiar si aplicatia lor este foarte tare. Personalul de nota 20, foarte preocupați de buna desfasurare a sesiunilor, intervin cu rapiditate chiar si pe circuit, ajuta clientii cu orice au nevoie. Personalul de la restaurant e foarte promt. Totul este extrem de curat si bine pastrat.100% sunt cei mai buni din tara!! Pentru karting au conditii mai bune chiar decât la Nurburgring.
Mihai P
Mihai P2 ani în urmă
un circuit bun pentru karting. aici se organizeaza si curse de anduranta. asfaltul ofera o aderenta foarte bună. viraje multiple si locatie frumoasa. merita sa dati o tura
Ana B
Ana B2 ani în urmă
F. Bună locație ptr karting. Traseu mare,complex, zonă frumoasă, echipament bun ,oameni mișto. Must try/do'ul zonei!
Bogdan Coman
Bogdan Coman2 ani în urmă
Am fost in calitate de motociclist , am făcut câteva ture și cu kart-ul.
- nu au curățat pista de pietrele aruncate de către mașinuțele de karting pe durata întregii zile, deși mi s-a spus ca o vor curata (in repetate rânduri)
Asfaltul nu e adecvat pentru motocicleta, are câteva fisuri , periculoase la viraje.
In concluzie, karting ok ,Moto nu.
Dragos C
Dragos C2 ani în urmă
A fost Super fain la karting la ei. Am avut o singura problema, in ambele curse, kartul nu mai tragea cum trebuie in ultima tura de traseu, probabil din cauza lipsei de combustibil. Am facut timpi slabi si au făcut prietenii misto de mine dupa.
Simona David
Simona David2 ani în urmă
Din păcate nimeni nu respecta nicio măsura de siguranța. Maștile inexistente atat pentru personalul locatiei cât și pentru vizitatori. Distanțarea, la fel, nicio treaba. Iar la receptie, servirea clienților se face preferential. Prețurile Ok, spațiul Ok, însă cu toate astea preferi sa te simți in siguranța.
Bazil busuioc
Bazil busuioc2 ani în urmă
O experienta plăcută! Amabilitate și disponibilitate mai ales pentru începători! Au deschis și în ziua libera pentru noi! Perfect pentru adulți și copi pasionați de acest sport. Recomandam din tot sufletul!!!
Locații recomandate