/Brasov/Inchiriere de masini

Premium Apartments

Piața Sfatului 29, Brașov 500025, România

Premium Apartments
Inchiriere de masini
2.5
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHVQ+66 Brașov, România
carta.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cor S
Cor S4 ani în urmă
Am stat cateva zile in Brasov, intr-o cladire din Centrul istoric, cu intrare prin 2 curti, in prima este o parcare intotdeauna plina cu masini. Conditiile din apartamentul cu 2 camere si baie au fost bune. Ceva renovari la baie ar fi necesare.
Georgeta Vintila
Georgeta Vintila4 ani în urmă
Deplorabil!!!!!! MIZERIE....MIZERIE....MIZERIE. Patronul neserios, a trebuit sa il amenintam cu OPC-ul si Politia pentru a ne raspunde la telefon, sentimentul de nesiguranta al locatiei, lenjeriile, saltelele, pernele, mobilierul , foarte murdare, miros de urina si mucegai. Si toate astea la un pret care nu se justifica. Nu merita nici macar o stea. Pozele afisate pe site nu corespund cu realitatea. Deci.....ATENTIE MAXIMA!!!! Revin cu fotografii.
Annemarie Nistor
Annemarie Nistor4 ani în urmă
Vă rog să nu apelați la această cazare dacă nu vreți să ajungeți în Brașov și să constatați că defapt nu aveți unde să vă cazați. Proprietarul e de o nesimțire greu de imaginat. Am ajuns la ora 11 în Brașov, având de făcut check-in-ul la ora 13. L-am sunat să mă asigur că totul e în regulă și nu a răspuns nimeni. Am sunat de 5 ori și i-am lăsat și mesaj și tot nu m-a contactat. În final am fost nevoiți să ne căutăm altă cazare, nefiind nici până acum contactată de dânsul.
Nici măcar o stea nu ar merita. Atâta nesimțire, lipsă de bun simt și de profesionalism nu am văzut niciodată.
Iustinian Barlas
Iustinian Barlas4 ani în urmă
Bine.
Serkan Ckrk
Serkan Ckrk4 ani în urmă
(Tradus de Google) ** Am rezervat 2 apartamente de la aceeași adresă. Dar au fost în totalitate în 2 locații diferite.
** Am rezervat apartamente cu 2 paturi duble. Una dintre paturi era canapea. Dar nu a fost menționat.
** Pentru 3 nopți nu am avut încălzire centrală. Chiar dacă i-am spus, el nu a rezolvat problema.
** Nu te simți în siguranță din cauza cartierului.
Nu recomand nimănui să rămână în apartament. Era total diferit de poze. Am avut o experiență teribilă!

(Original)
**We have booked 2 apartments from the same address. But they were totally in 2 different locations.
**We have booked apartments with 2 double beds. One of the beds were sofa. But it was not mentioned.
**For 3 nights we did not have central heating. Even if we have told him, he did not resolve the problem.
**You do not feel yourself safe because of the neighborhood.
I do not recommend nobody to stay this apartment. It was totally different than the pictures. We had a terrible experience!
Tzimpau Marius
Tzimpau Marius5 ani în urmă
Atentie la plata avansului ! Am facut rezervare cu trei saptamani inainte dar doar cu patru zile inainte de ziua cazarii am fost contactat telefonic ptr a mi se cere plata unui avans (trebuia sa ajung joi, 22 martie, si am fost sunat luni, 18 martie, dupa ora 14). Poate nu am fost suficient de atent dar nu am retinut ca plata ar fi urgenta, asa ca nu am achitat marti ptr ca am un program de munca gen 16 din 24, iar miercuri am fost anuntat , tot telefonic, ca "booking" (si nu proprietarul) a anulat rezervarea mea. Am verificat pe booking si am constatat ca apartamentul fusese inchiriat de fapt inca de marti, nici macar nu s-a asteptat sa confirm achitarea avansului ... Ca sa fiu sincer pana la capat, reverificand confirmarea rezervarii am gasit un pasaj scris marunt si in limba engleza in care se vorbea de avans, dar nu i-am dat importanta deoarece nu era ceva evident si am crezut ca sunt informatii generale ...
Deci .... atentie la plata si confirmarea avansului .
Ana
Ana5 ani în urmă
(Tradus de Google) Locul arăta bine pe fotografii, dar este mult diferit în viața reală. Întrucât apartamentul este situat în piața principală (ceea ce era frumos), era pe o alee întunecată plină de vecini neclintiți și zgomotoși care fumează la pragul nostru. Din această cauză, nu am putut deschide fereastra în ciuda vremii fierbinți de afară. Am întrebat-o pe gazdă despre furnizarea unei forme de aer condiționat pentru noi, dar nu a rezultat nimic. Nici la sosire nu am primit parola wi-fi. Apartamentul a declarat că poate găzdui 5 persoane. Cu toate acestea, bucătăria nu era deloc bine aprovizionată, nu existau hârtie igienică, nici un detergent de curățat și nu erau suficiente vase pentru cei 5 oameni cu care eram. În plus, vecinii noștri erau absolut teribili, fumau și beau până la 2 dimineața și erau foarte zgomotoși, ne lăsând să dormim. Prețul a fost prea mare pentru apartament. Orașul Brașov este absolut minunat, dar acest apartament a fost o mare dezamăgire.

(Original)
The place looked good on the photos, but is much different in real life. As the apartment is located on the main square (which was nice), it was in a dark alley full of inconsiderate and loud neighbors smoking on our doorstep. Because of this, we could not open the window despite the hot weather outside. We asked the host about providing a form of air conditioning for us, but nothing came of it. We didn't receive the wi-fi password on arrival either. The apartment stated it could hold 5 people. However, The kitchen was not well-stocked at all, there was no toilet paper, no cleaning detergent and not enough dishes for the 5 people we were with. On top of that, our neighbors were absolutely terrible, smoking and drinking until 2 am and being very loud, not letting us sleep. The price was too high for the apartment. The city of Brașov is absolutely wonderful, but this apartment was a big disappointment.
Pongor Éva
Pongor Éva5 ani în urmă
(Tradus de Google) Am fost foarte dezamăgit de cazare! Totul a început cu proprietarul scriind într-un e-mail că nu va exista o predare a cheii între 17-19. Am scris înapoi pentru a ne aștepta în orice fel, deoarece suntem cu copii mici, avem o valiză foarte mică. Bineînțeles că nu a așteptat, după ora 19:00 a ajuns acolo cu ceva. Cinci familii au rezervat câte un apartament, dar s-a dovedit că aceste apartamente nu sunt una lângă alta, ci o stradă distanță una de alta. (Acest lucru nu a fost dezvăluit în reclamă.) Existau două apartamente într-o alee fecală murdară, mirositoare, de câine și pisică, și o scară abruptă ducea până la două, la care era foarte greu de atins cu un copil mic sau cu un pachet. Apartamentul nostru pentru 3 persoane a fost acceptabil și este posibil să fi fost recent renovat. Camerele erau complet diferite de ceea ce se arăta în fotografii !! Nici patul nu a fost suficient, doar 5 persoane au primit două. Cazarea era inaccesibilă cu autobuzul, trebuind să purtăm valizele la sute de metri. Unul dintre apartamente era probabil echipat cu o cameră! Într-o noapte, când ploua, cele cinci familii s-au adunat într-un apartament mai mare, am vorbit, am gătit, nu a existat zgomot. E-mailul a sosit deja târziu în acea noapte, așa că nu va mai fi așa data viitoare pentru că îi deranjam pe vecini. Aș adăuga, nu erau vecini pentru că lângă ei era o distilerie, din care mirosul de ulei tocmai curgea în camere. În locuința noastră, nici măcar apa nu a fost introdusă în bucătărie, până la sfârșitul celei de-a doua serii a fost conectată la cererea noastră. A trebuit să plătim o depunere de 50%, iar cealaltă jumătate, abia am ocupat camera, proprietarul ne ceruse deja să dăm cont. Pe scurt, nu vom mai merge niciodată la Brașov, pentru că am devenit mai bogați doar cu experiențe negative! Și, deși cazarea se afla într-un loc foarte bun, în principiu, nu era ieftină, am mers cu ea foarte prost.

(Original)
Nagyon nagyot csalódtam a szállásban! Az egész úgy kezdődött, hogy a szállásadó e-mailen megírta, hogy este 5-7 között nem lesz kulcsátadás. Visszaírtunk, hogy mindenféleképpen várjon meg bennünket, mivel kisgyerekekkel vagyunk, nagyon som a bőröndünk. Természetesen nem várt meg, este 7 után valamivel érkezett csak oda. Öt család foglalt egy egy-egy apartmant, de ott derült ki, ezek az apartmanok nem egymás mellett vannak, hanem utcányi távolságban egymástól. (Ez a hirdetésben nem derült ki.) Koszos, büdös, kutya és macska ürülékes sikátorban volt két apartman, kettőhöz pedig egy meredek lépcső vezetett felfelé, amihez kisgyerekkel, csomaggal igen nehéz volt a megközelítés. A mi 3 fős apartmanunk elfogadható volt, nemrég lehetett felújítva. A szobák teljesen mások voltak, mint ahogy a fényképeken fel volt tüntetve!! Ágynemű sem volt elég, 5 főnek csak kettőt biztosítottak. Busszal a szállás megközelíthetetlen volt, több száz métert kellett cipelnünk a bőröndöket. Az egyik lakásban valószínűleg kamera is volt felszerelve! Az egyik este, mivel szakadt az eső, az öt család összegyűlt egy nagyobb apartmanban, beszélgettünk, főztünk, semmi hangoskodás nem volt. Aznap késő este már érkezett az e-mail, hogy legközelebb ne legyen ilyen, mert zavartuk a szomszédokat. Hozzáteszem, szomszédok nem is igen voltak, mert egy kifőzde volt mellettük, amiből az olajszag csak úgy áramlott befelé a szobákba. A mi szállásunkon a konyhában még a víz sem volt bevezetve, a második este végére kérésünkre azt is bekötötték. 50% előleget kellett utalnunk, és a másik felét, még szinte el sem foglaltuk a szobát, a tulaj máris számon kérte rajtunk. Összegezve: soha többé nem megyünk Brassóba, mert csak negatív élményekkel lettünk gazdagabbak! És hiába volt a szállás elvileg nagyon jó helyen, nem is volt olcsó, nagyon pórul jártunk vele.
Locații recomandate