/Brasov/Inchiriere de masini

Inchirieri Auto Brasov - Rent a Car

Strada Carierei 160, Brașov 500046, România

Inchirieri Auto Brasov - Rent a Car
Inchiriere de masini
4.9
75 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH27+W4 Brașov, România
+40 745 828 876
rent-car-brasov.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–23
Marți: 7–23
Mirecuri: 7–23
Joi: 7–23
Vineri: 7–23
Sâmbătă: 7–23
Duminică: 7–23
Scrie o recenzie
Goidescu Adrian
Goidescu Adrian2 ani în urmă
Am inchirat de la ei un Duster .
Oamenii au fost foarte seriosi si foarte comunicativi , recomand cu incredere : masina a fost foarte buna , foarte curata si nu am avut surprize la predare cu zgarieturi surpriza .
Felicitari pentru tot ce faceti !
Bogdanescu B
Bogdanescu B2 ani în urmă
Recomand cu încredere aceasta firma de închirieri auto . Echipă tânără prietenoasa și deosebit de amabili ! 🌟🌟🌟🌟🌟👍👍👍 .
Cipri maftei
Cipri maftei2 ani în urmă
Foarte ușor accesibili cei de la Autohabit. Receptivi și flexibili sunt foarte mulțumit de serviciile lor. Recomand cu încredere.
Easily accessible the personal from Autohabit. Receptive and flexible I am very satisfied with their services. I highly recommend them.
Petru Oancea
Petru Oancea2 ani în urmă
Am inchirait o masina pentru mai mult de doua luni.Am fost foarte multumit si de masina si de cooperarea cu firma pe toata perioada. Recomand cu toata increderea.
Alexandru Tremurici
Alexandru Tremurici2 ani în urmă
Profesioniști, flexibili și prietenoși - așa mi s-au părut oamenii de la această firmă de închiriere pe care am încercat-o pentru prima oară weekendul trecut.

Ce i-a deosebit pe ei față de alte firme a fost faptul că pun pe site poze reale cu mașinile disponibile în flota lor, spun ce dotări au mașinile respective și nu încearcă să-ți vândă chestii extra în momentul în care ai ajuns în reprezentanță.
Tudor Filip
Tudor Filip2 ani în urmă
Totul a decurs bine și repede de când am luat legătura cu această echipă. O echipa serioasă, de încredere, mașina care am închiriat, a fost curata, bine întreținută. Recomand!!!. Ați devenit preferații mei.
Anamaria Popescu
Anamaria Popescu2 ani în urmă
Servicii de calitate, oameni prietenoși, faini.. preturi bune. Iar mașinile sunt EXCEPTIONALE! Recomand cu încredere. Ma întorc de fiecare data cu drag numai la voi !🚘🚘♥️♥️♥️♥️
Profesioniști
Maria P
Maria P2 ani în urmă
5 stele nu sunt suficiente pentru serviciile pe care le oferă aceasta firma. Sa închiriez o mașina de la ei a fost cea mai buna alegere! Pun clientul pe primul plan și fac tot ce e posibil sa fie mulțumit! O sa apelez la serviciile lor in fiecare an!
Locații recomandate