/Brasov/Inchiriere de masini

R&J Ski School & Ski Rental Poiana Brasov | Scoala de Ski Poiana Brasov

Strada Poiana Soarelui 237, Poiana Brasov 500001, România

R&J Ski School & Ski Rental Poiana Brasov | Scoala de Ski Poiana Brasov
Inchiriere de masini
5
283 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HHR2+HX Brașov, România
+40 722 275 627
scoalaski.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–17
Duminică: 8–17
Scrie o recenzie
Iulian Savciuc
Iulian Savciuc2 ani în urmă
Scoala de Ski R&J este un loc fenomenal pentru un inceput de sezon de schiat, de aici puteți închiria un echipament full pentru schiat și direct de acizi puteți avea parte de cei mai faini antrenori de pe pârtia Brașovului domnișoara Andreea este o antrenoare minunată recomand acest loc cu încredere pentru toți doritorii care vor să aibă parte de o zi petrecută frumos și corect la ski
Gino Libardi
Gino Libardi2 ani în urmă
Parte din reusita unei zi pe schiuri este echipamentul de calitate si mai ales ... confortabil. La asta au contribuit din plin colegii mei, Janin si Roxana, care mi-au facut branturi personalizate, termoformare (bootfitting) a claparilor in zonele cu probleme si canting.
Recomand cu drag serviciile de calitate, avalansa de informatii si buna dispozitie care caraterizeaza duo-ul mai sus amintit. :)
Georgiana Grecu
Georgiana Grecu2 ani în urmă
Eu și soțul am apelat la R&J pentru bootfitting. Am fost impresionați de profesionalismul, cunoștințele și sfaturile pe care le-am primit cu pasiune și căldură. Aparatura completa pentru bootfitting de ultima generație. Echipament de închiriat de foarte bună calitate. Recomandam cu încredere.
Alexandra Vremeroiu
Alexandra Vremeroiu2 ani în urmă
Am fost astazi la R&J Ski School & Rental cu scopul de a cumpara clapari si schiuri. Din fericire, cum sunt incepatoare, am avut norocul sa-i intalnesc pe Janin si Irina, niste oameni super faini care mi-au explicat detaliat si cu rabdare cum sa aleg echipamentul. Valeu si cat mi-au tot explicat :)
Am nimerit fix in perioada in care tocmai isi cumparasera niste echipamente de bootfitting si modelat branturi. Mi-au facut branturile exact dupa modelul piciorului meu, next level pentru mine.
Chiar se simt altfel claparii cu echipament ales cum trebuie, abia astept sa-i testez. Mi-a placut la ei, mai merg :) Recomand.
RAZVAN RADA
RAZVAN RADA2 ani în urmă
O echipa super profi!
Am colaborat acum câțiva ani când cel mic nu împlinise nici 3 ani și cu siguranță acum la 5 ani a deprins lucrurile elementare ale acestui sport, dar și o prietenie frumoasa alături de Roxana. Foarte atenta și comunicativa cu cel mic a reușit sa construiască rapid o relație bazata pe încredere în propriile puteri dar și de siguranță.
Recomandăm tuturor !!!
Cristina Zanfirescu
Cristina Zanfirescu2 ani în urmă
Andreea a fost anul acesta monitor personal pentru fetita noastra de 4 ani, incepatoare, timp de o saptamana, 2h pe zi. Am fost foarte multumiti si de-a dreptul impresionati de progresul facut de copil sub ghidajul Andreei. Andreea este foarte rabdatoare, prietenoasa si stie sa evalueze si sa motiveze copiii. In plus, stie exact cand sa treaca la nivelul urmator de dificultate. Din a doua zi nu a mai avut nevoie sa stea langa ea la mai putin de 1m, i-a cantat melodii din Frozen si totul era facut asa incat copilul sa fie motivat sa progreseze, in joaca. Scoala de schi are toate facilitatile precum inchirierea de echipament, masina proprie pt deplasare la telecabina, spatiu depozitare incaltaminte strada etc. Regulile de siguranta si purtatul mastii se respecta. De asemenea, toti cei de la Scoala de ski R&J sunt foarte implicati si pasionati de schi si deschisi si comunicativi. Vom reveni cu siguranta la Andreea pe viitor!
Alexandra Munteanu
Alexandra Munteanu2 ani în urmă
A fost o experienta minunata si o recomand tuturor cu incredere. Sunt incepatoare si am apelat la R&J pentru cursuri de ski datorita ratingului foarte bun, iar rezervarea instructorului a fost facuta cu cateva zile inainte de a ajunge in Poiana. Am inchiriat o parte din echipament tot de la ei (clapari + schiuri + bete) si eu si logodnicul meu si amandoi am fost foarte multumiti. Personalul e foarte prietenos, de ajutor si au raspuns la toate intrebarile noastre. L-am avut instructor pe Alain care s-a ocupat cu mult profesionalism si rabdare in cele doua zile de initiere in ale schiului. Dorinta noastra este sa revenim tot la ei pentru echipament si pentru cateva ore de lectii cu Alain. 😊 Mulțumim mult R&j Ski School pentru amabilitate si pentru serviciile de calitate.
Andrei Alexandrescu
Andrei Alexandrescu2 ani în urmă
Pentru mine schiul insemna durere continua din cauza unei probleme la picioare pe care o am din nastere - practic, pare ca am “glezna dubla” pe partea exterioara a picioarelor, insa este, de fapt, un mont, o excrescenta osoasa fara un rol anume. Aceste excrescente loveau direct in articulatia metalica a claparului, iar experienta mea de ski se transforma dupa 2 minute in “schiez si plang”.

Am vrut sa ma las anul acesta, dar in magazinul de ski al lui Romeo din Brancovenesti am primit numarul lui Janin cu urarea “este singurul din Romania care face asa ceva si te poate ajuta”.

Mi-a fost greu sa cred, dar am facut un ocol si m-am dus.

Janin are aparatura de ultima generatie, dar mai important, rabdare si pricepere. Am stat 3-4 ore impreuna, timp in care mi-a masurat picioarele, mi-a facut branturi anatomice dupa forma talpii ai mi-a ajustat claparii (vorbesc de plasticul dur exterior, nu de cizma interioara) astfel incat monturile sa aiba loc in clapar. Mi-a explicat tot ce trebuie sa stiu despre echipamente si despre importanta de a avea un clapar fix pe marimea mea luata in mondo point, pentru ca eu din cauza durerilor mi-am cumparat cu un numar jumatate mai mare - motiv pentru care acum imi clampane in picioare si pierd stabilitate in viraje.

In final vreau sa va spun concluzia mea - indiferent daca aveti sau nu probleme la picioare (monturi, marimi si calcaturi atipice etc), vorbiti cu Janin pentru boot-fitting. Veti economisi extrem de multi bani si timp, veti evita din capcanele de marketing atat de prezente in acest sport si veti ramane cu niste clapari care va vin manusa, pe care ii puteti tine toata viata.
Locații recomandate