/Valcea/Hotel

Rusidava

Tudor Vladimirescu, Drăgășani 245700, România

Rusidava
Hotel
3.4
213 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M766+6C Drăgășani, România
+40 250 810 720
turismintern.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gheorghe Tunaru
Gheorghe Tunaru2 ani în urmă
Clădirea hotelului este neamenajată corespunzător. Etajele superioare ale clădirii sunt neîntreținute.
Ramona Ciuca
Ramona Ciuca2 ani în urmă
Este orasul meu de suflet ! Este micut,dar linistit 😀
Gabi
Gabi4 ani în urmă
*Personal rece, lipsit de viață
*Ușie camerelor au butucul defect, iar balamalele scârțâie
*Camerele sunt foarte slab dotate
*Mobilier vechi
*Majoritatea camerelor au nevoie de renovare
*Cazare foarte scumpă (raport calitate-preț)

Singurul avantaj se regăsește în liniștea pe cre ti-o oferă.
Ghita Bogdan
Ghita Bogdan4 ani în urmă
Wc mizerabil, baterie chiuveta tuginita, cabina dus jegoasa, prosoape patate, astazi sunt aproximativ 24 de grade, iar la noapte vor fi 10, cand am intrebat de caldura, mi s-a spus ca nuuuu, este prea devreme, de luni. In conditiile in care i-am specificat, ca sotia este gravida, voi lasa bagajele aici si cand termin treaba, plec direct, nu mai stau in jegul acesta.
In rest, tv de pe vremea cand era strabunicu fecior, pe geam ies direct pe acoperisul unei cladiri aproape lipita de hotel, presupun ca este restaurantul, .
Nu recomand nici celui mai mare dusman, sa zic asa.
Comanici cosmin
Comanici cosmin4 ani în urmă
Așternuturi curate, personal amabil și cam atât.
Geamuri murdare, mobilier învechit, restaurantul arată ca la inaugurare în anii 70-80, miros puternic de canalizare în băi și în parcarea hotelului și cireașa de pe tort, plin de țânțari. Cu geamurile închise camera se tot umplea de țânțari. Nu există AC.
Nu recomand! Mai bine tragi mașina la umbră și dormi în ea.
Anca Todoran
Anca Todoran4 ani în urmă
Acceptabil pentru numărul de stele. Dar curățenia în cameră lasă de dorit, s-a observat ca nu s-a mai trecut de mult pe acolo: pânze de păianjen și gândaci morți pe jos, pahare cu urme de apa uscata din care nu te încumeți sa bei decât dacă îl speli la baie, apa calda doar noaptea probabil. Așternuturi și prosoape curate, becuri funcționale, căldură foarte multa
Agtruck 007 Agtruck 007
Agtruck 007 Agtruck 0075 ani în urmă
Este un loc infect, murdar, friguros si fara apa calda, nu recomand nimanui , nu mai zic de cearsafuri ca ti e greata sa stai pe ele . Cel mai prost hotel. -0 stele. Hotelul max e vizavi de hotelul Rusidava si are acelasi pret si nu se compara cu infectul asta de hotel Rusidava.
Liana Constantin
Liana Constantin6 ani în urmă
Jalnic! Am fost cazați in perioada 6-7 Octombrie, erau 10 grade afara si nu au dat caldura! Replica persoanei de la receptie: “sefu a facut o excepție ca a venit sa dea drumul la caldura, dar am avut un incident noaptea, s-a spart o țeava si d-aia nu a fost caldura; si oricum nu s-a dat drumul la caldura in oras. Plus ca s-a facut o reducere la camera de la 130 RON la 80 RON”.
Pe langa asta, in noapte de vineri spre sambata, hotelul era închis la ora 23:00, a trebuit sa așteptam 30 de minute in frig sa vina patronul sa deschidă hotelul.
Pentru asemenea replici si condiții, nu as mai sta nici daca ar fi gratis; in condițiile in care un etaj întreg era rezervat de mai bine de jumătate de an, ar fi trebuit sa ia măsurile necesare.
Oribil! Nu recomand!
Locații recomandate