/Valcea/Hotel

Casa Miraj

24 ianuarie nr 2, Călimănești 245603, România

Casa Miraj
Hotel
4.7
115 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
68RX+96 Călimănești, România
+40 757 432 156
casamiraj.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Andra Soare
Andra Soare2 ani în urmă
Plusuri - Prosoape moi, carlige in baie, suport prosoape si cosmetice la dus, cabina de dus spatioasa, polita baie, masa si scaun in camera, minifrigider. Bucatarie utilata cu vesela si elecrrocasnice, cafea/ceai din partea casei in fiecare zi a sederii, masina de spalat vase.

Minusuri - este un motel, intrarea in camera se face direct din hol. curte mica si fara verdeata. Avea para de la dus stricata. Patul dublu este, de fapt alaturarea a 2 paturi simple. In bucatarie era putin cam dezordine si aparatele electronice si electrocasnice cam murdare (sigur este vina turistilor, dar tot trebuie avut grija, caci reprezinta imaginea unitatii de cazare :).
Daniela Scurtu
Daniela Scurtu2 ani în urmă
Gazde primitoare si atente la detalii, curățenie, bucătărie utilată cu tot ceea ce este necesar.Cost calitate bun, recomand cazarea .
Alina Vasiliev
Alina Vasiliev2 ani în urmă
Foarte primitor,conditii,tot ce doresti.Niste gazde extraordinare.Recomand cu incredere.
Florin Brehui
Florin Brehui2 ani în urmă
Superb locație super curată gazdă de treabă camerele mari cu baie proprie bucătărie dotată cu absolut tot ,multumim o să revenim cu siguranță cu mare placere
Silvia totolan
Silvia totolan2 ani în urmă
O locație mult peste așteptări. Gazdele de nota 10 la fel și camerele. Abia aștept să mergem din nou.
Georgiana-Andreea Scurtu
Georgiana-Andreea Scurtu2 ani în urmă
Foarte plăcută șederea, deși a fost scurtă. Ne-am odihnit tare bine, foarte confortabilă salteaua (tare, numai bună pentru spate😉), iar sistemul de încălzire în pardoseală... pur și simplu îl ador, e cea mai bună investiție. Warm and cosy.😊Totul nou, curat, foarte cochet și practic amenajat. Cel mai mult mi-a placut baia care a fost bine gândită, dușul walk-in cu sticlă securizată culisantă, cea mai bună variantă pentru pensiuni, case de vacanțe etc. Să nu mai spun că pe jos era gresie antiderapantă pentru a preveni eventualele accidente cauzate de alunecare. Minunat.🥰
Gazda noastră, Marian, a fost foarte amabil, ne-a așteptat la locație, ne-a dat indicații legate de drum, recomandări unde se mănâncă bine, foarte deschis și binevoitor👍Tare frumos a fost la Casa Miraj unde ai și liniște, o curte pentru relaxare, grătar... tot ce ai putea avea nevoie ca să te bucuri de timpul liber.
Flo florin
Flo florin2 ani în urmă
Cu siguranță ma voi întoarce, super comunicare, mereu la dispoziție, orice nelămurire, problema se rezolva imediat. Un om deosebit Ovidiu, mulțumim frumos!
Cat despre cazare, totul a fost perfect. Pana acum este singura cazare unde te roaga sa lasi vasele nespălate in chiuvetă, dupa care Ovidiu le strange si le baga in masina de spalat vase la o temperatura destul de mare in cat sa nu existe urma de bacterii si dezinfectează tot. In bucatarie poti gasi orice vesela doresti, nu trebuie sa te ingrijorezi.
Mulțumim frumos
Leonard Negraru
Leonard Negraru2 ani în urmă
Locație : 4* în apropierea stațiunilor Călimănești și Căciulata. Pentru a ajunge la ea nu trebuie sa treci prin aglomerația din cele două stațiuni.
Curățenie : 5* prosoapele miros a balsam !!!! Am călătorit prin prisma serviciului in multe multe zone și nu doar in tara, dar nu am găsit prosoape atât de aromate și moi.
Amabilitatea personalului și a proprietarului 5*+ Proprietarii tineri. Mereu săritori și pregătiți să te ajute in așa manieră încât șederea în structura lor sa fie cat mai plăcută.
Suntem la a doua ședere în această locație și cu siguranță voi reveni cu familia când Valea Oltului o să revină în planurile de concediu.
Locații recomandate