/Teleorman/Hotel

Edelweiss guesthouse

Suhaia, Strada Șoseaua Dunării 273, 147370 România

Edelweiss guesthouse
Hotel
4.9
47 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6VR+49 Suhaia, România
+40 347 415 677
edelweissguesthouse.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Sava Cristina
Sava Cristina2 ani în urmă
Un loc minunat, superb, primitor, cu oameni frumosi, atmosfera placuta si relaxare maxima. Felicitari pentru ceea ce faceti acolo, un turism de mare calitate, facut cu o placere deosebita. Cazarea, masa, deosebite. Multumim mult Gabriel pentru orele minunate petrecute in coltul tau de RAI. Nu ratati locatia. Merita chiar si pentru o noapte. 🤗🥰
Ionut dragan biotechresearch
Ionut dragan biotechresearch2 ani în urmă
am gasit aici un om pasionat de turism. are o casa de oaspeti pentru ca este pasionat de asta nu pentru ca face business. face tot timpul eforturi - uneori disproportionate - pentru a te face sa te simti confortabil si cauta tot timpul sa te faca sa te simti bine. am stat relativ mult la dansul si am invatat sa l apreciez dincolo de serviciile pe care le ofera. Daca sunteti in trecere prin Suhaia nu veti regreta daca veti ramane la dansul. Mancare foarte buna si exagerat de multa, preturi mici pentru ce ofera si mult , dar foarte mult bun simt.Uitasem- nu ratati pestele- este de departe cel mai bun pe care l ati mancat. Omul stie ce face.
Jacota constantin (Constantin)
Jacota constantin (Constantin)4 ani în urmă
Recomand cu încredere aceasta cazare. Gazde foarte primitoare, ospitalitate românească cu bunătăți românești, mâncare din belșug și atenții din partea casei. Curățenie exemplara și condiții de cazare foarte bune. Mic dejun bogat și gustos. Este locul perfect unde poți sa te odihnești ca acasă. Am fost în interes de serviciu în acea zona și pot spune cu mare drag ca m am deconectat pentru o seara de la stres și alergare. Voi reveni cu siguranță de fiecare dată când voi avea ocazia. Mult succes va doresc oameni dragi.
Ioan
Ioan2 ani în urmă
Pozitiv: O familie ospitalieră si receptiva la cerintele noastre. Ne-a asteptat cu o cină bogata in prispa căsutei rustice. Dimineața ne-a pregatit cafeaua si un mic dejun fara costuri suplimentare. Camere confortabile si curate. Curtea cu gazon verde si livada cu pomi fructiferi sunt deosebite. Liniste. O locatie potrivita pentru un concediu linistit cu familia. Cu siguranta vom reveni. Mulțumim doamnei si domnului Ghivu ! Mulțumim, Gabriel ! Ana si Ioan..
Gurgu anton ieremia
Gurgu anton ieremia2 ani în urmă
Ospitalitatea este deosebită.
Cazarea este excepțională.
Recomand cu incredere.
Gabi Pinter
Gabi Pinter2 ani în urmă
Un loc super. Om extraordimar de pasionat si amabil.
Iordache
Iordache2 ani în urmă
Pozitiv: Casa Edelweiss a fost o surpriza foarte placuta in calatoria noastra. Gazdele sunt prietenoase dar nu intruzive, mancarea proaspata, curatenia exemplara, curtea mare, liniste. Gazdele purtau masti, exista dezinfectant peste tot. Un mare plus - si cateii nostri s-au simtit bine.. Negativ: Totul a fost ok..
Cristina
Cristina2 ani în urmă
Pozitiv: Gazdele exceptionale, mancare delicioasa (la un pret mai mult decat resonabil), curatenie, livada, spatiu de recreere. Minunat si pentru familiile cu copii.
Locații recomandate