/Neamt/Hostal

Pensiunea Aurora - Izvorul Muntelui

Izvoru Muntelui 615104, România

Pensiunea Aurora - Izvorul Muntelui
Hostal
3.8
94 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
X235+45 Izvoru Muntelui, România
+40 721 705 754
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Claudiu Lazar
Claudiu Lazar2 ani în urmă
Am dat 3 stele pt ca am fost impreuna cu oameni dragi si bucuria revederii a mai atenuat din micile dar permanentele tensiuni cu gazda.
o gazda dificila care pune o problema in discutie intotdeauna agresiv si insistent. Astfel ca a generat tensiuni numeroase.
Plusuri
+ 4 camere mari si foarte mari cu bai spatioase.
+ curatenie in camere si in bai
+ camerele sunt dotate si cu calorifere electrice
+ rezerva de apa calda acopera consumul de varf fara suprize neplacute
+ gazda gateste foarte bine si curat
+ curte mare cu terasa si canapele si fotolii cu vedere excelenta asupra masivului Ceahlau
+ locuri de parcare
Noi am avut acces nelimitat la bucataria din pensiune. In living sunt multe decoratiuni frumoase si ai o senzatie de acasa. Dar ele devim foate periculoase daca aveti copii mici - imediat apare conflictul.

Minusuri
- descaltarea obligatorie. de neinteles in conditiile in care pardoselile sunt facute cu placi de gresie.
- camera de la intrarea in pensiune este compromisa datorita traficului si mai ales moshmondelii de a te incalta si descalta la intrare. baia camarei de la intrare este pe holul de trecere si deseori e considerata toaleta salii de mese.si nici nu se poate incuia.
- exista o camera la care accesul se face printr un balcon. nu are baie asa ca trebuie sa folosesti toaleta ceilelte camere. doar ca accesul este imposibil invers fara sa deeanjezi major - usa neavand clanta si spre balcon. A generat situatii de a dreptul stupide.
- frigul in zona de living. nu vine de la suprafata vitrata mare - pur si simplu caloriferele erau reci. Acesta este o situatie des intalnita in turismul local - economia de combustibil si disconfortul clientului.

Chiar daca au baile in afara camerei, sunt 5 camere cele mai mari pe care le am vazut in pensiunile de la noi. si asta le face foarte comode. 2 camere de refuzat- cea de la intrare si cea fara baie.
Adrian Marcu (adimarcu13)
Adrian Marcu (adimarcu13)2 ani în urmă
Totul a fost ok.conditii bune de cazare si mancare foarte buna. Multe locuri de vizitat prin imprejurimi. Recomand
Regina Maria
Regina Maria2 ani în urmă
Camera spatioasa si calduroasa, mancare foarte buna, gazda primitoare, vom reveni la vara pentru drumetii pe Ceahlau
Oana roxana
Oana roxana2 ani în urmă
Nu recomand familiilor cu copii, mai ales daca sunt baieti! Se pare ca doamna Aurora are o aversiune fata de baieti, doar ca aceasta alergie se activeaza dupa ce se revarsa in cont 1200 de lei... Deodata, acesti baieti sunt viitori distrugatori ai vilei si mobilei de stejar bine prezervat pentru generatiile viitoare, probabil. Lucru care nu era cazul la noi, dar doamna nu a fost convinsa si a dorit sa fie permanent prezenta in cadrul grupului nostru de 3 familii, sa se asigura ca pernuțele decorative nu ii vor fi aruncate pe jos, ca nu vom da muzica prea tare sau ca nu ii vom sifona perdelele ( caldura era undeva pe niciunde, asa ca am indraznit sa dau perdeaua pe dupa calorifer, in speranta ca as putea castiga jumatate de grad in plus, in conditiile in care in camera dormea un copil de 2 ani ). As dori sa mentionez si faptul ca doamna are in posesie si vreo 2 catei carora le permite sa locuiasca inclusiv in casa. Bineinteles ca am plecat cu niste piscaturi de purici de toata frumusetea la unul dintre copii ( banuiesc faptul ca patrupezii isi fac veacul in paturile din casa). Mai mentionez ca o friptura cu piure si salata de varza a costat 45 de lei de persoana... Cam mult, dupa parerea mea... Iar daca doresti sa incalzesti lapte pentru copil, ar fi bine sa iti faci loc printre pisicile din bucataria de pe terasa doamnei.. A fost o experienta unica in viata, care sper ca nu se va repeta. Doamna are o atitudine agresiva fata de turisti. Dumneaei merge pe principiul CASA MEA, REGULILE MELE!, dar uita ca mai sunt si BANII NOSTRI!!!! Nu m-am simtit niciodata mai deranjata si mai neconfortabil, mai ales ca am platit niste servicii pe care nu le-am primit si am avut o gazda care a avut un comportament total neadecvat unei gazde. Nu stiu de unde are doamna punctaj de 8.7 pe booking. Probabil e doar o actiune de marketing! Concluzia este ca nu are ce cauta in domeniul turismului!
Silviu balan
Silviu balan2 ani în urmă
Categoric nu recomand. Păcat de priveliște și locația ce în trecut a fost ceva deosebit.

Am fost aproape în toată țara și mai bine de jumătate de Europa în condiții diverse de cazare și nu am întâlnit un loc unde sa ma simt mai rău primit ca aici.
Motoul casei: în casa mea faceți ce va spun eu (pe banii voștri)!!!
In primul rând, când ajungi ești măsurat din ochi și ți se impun restricții pe banii tai evident:
- ca ai prea multi copii (3),
- ca animalele proprietarei trebuie primite în casa ca asa sunt obișnuite (poate chiar în pat cu turiștii),
- sa nu asculți muzica chiar dacă ai închiriat toată pensiunea,
- ți se impune în ce camera sa stai ca ea știe mai bine ce ți se potrivește,
- trebuie sa stai în casa cu proprietarul și acesta sa stea mereu pe lângă tine sa observe ce faci și ce zici
- trebuie sa alegi sa mănânci mâncarea ei (1 singur meniu posibil de negociat: friptura cu cartofi la cina și felii de "preparate tradiționale" la mic dejun la preț prohibitiv
- nu poți prepara nimic în bucătăria din casa sa nu faci miros (nici cafea)
- ușile la camere și la bai nu se închid și unele nu se pot încuia
- căldura e cu porția ca e scumpa
- nu ai nici o modalitate de a petrece timpul în locație sau în curte ci doar ieșind pe munte
- casa este gândita pentru a fi o locuința personala sau de relaxare a unei familii nu este pentru turism (spatii inutile, bai in afara camerei trecând prin tresa exterioara, etc)
- obiecte personale și foarte multe icoane peste tot.
Magdalena Lungan
Magdalena Lungan2 ani în urmă
Recomand fara ezitare, un loc de vis cu gazda grijulie si implicata ptr tot ce ofera! Cu siguranta vom reveni🥰
Corina cobaschi
Corina cobaschi2 ani în urmă
Amplasare superba, vila este situată pe un platou iar priveliștea este de vis. Camere spațioase, gazde ospitaliere iar mancarea ca la mama acasa, abia asteptam sa revenim la vara.
Tudose Despina
Tudose Despina2 ani în urmă
O mizerie de pensiune fără căldură, cu câine nespălat în casa, pături mizere pisici pe masă.Gazda care stă în sufletul tău iar dacă soliciți ceva este de o încăpățânare rar întâlnită.Cere banii înainte imediat ce intri în pensiune și te stresează ca să nu ai posibilitatea să pleci.
Locații recomandate