/Vrancea/Sala de fitness

Zaga Zaga

Doaga 627143, România

Zaga Zaga
Sala de fitness
4.3
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
V832+G3 Doaga, România
+40 786 574 809
zagazaga.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Viorel sorega
Viorel sorega2 ani în urmă
Un fel de "pom lăudat " . Am plecat cu gândul că voi petrece câteva zile relaxat. Sincer, am rămas cu un gust amar. Restaurantul aglomerat, sortimentele culinare restrânse, cu prețuri de $$ spre $$$ .
Alternativele sunt excluse, deoarece cele mai apropiate orașe, în care să găsești un restaurant decent sunt la 15 respectiv 25 km.
Oportunitățile de divertisment, după gustul meu, nu multe și destul de aglomerat. Nu mai pun la socoteală costurile.
Probabil nu voi reveni
Alexandru Dragan
Alexandru Dragan2 ani în urmă
Am fost in noiembrie,dar pretul mi s-a parut mare pentru ce ofera,inclusiv la restaurant foarte scump!
La micul dejun s-a terminat sucul sambata iar duminica nu a mai pus deloc,regulile privind covid nu s-au respectat deloc in restaurant,mai in toate spatiile hoteliere exista manusi de unica folosinta pentru clestii de pus mancare in farfurie,aici lipseau.
Stafful fuma in terasa inchisa cu prelata,chiar daca erau si copii la masa!
In schimb locatia excelenta precum si curatenia in curte si camere!
Paul Nita
Paul Nita2 ani în urmă
Un loc minunat în care cu siguranță vom reveni. Condiții excelente de cazare. Casuta moderna și primitoare,dotata cu tot ceea ce este nevoie pentru a avea un sejur de vis. Curățenia excelenta!!! Mic dejun bogat. Am prins și peste și l-am eliberat conform regulilor.Va mulțumim pentru experienta de a locui în propria noastră casuta pe malul unui lac!
Oana Petcu
Oana Petcu2 ani în urmă
Peisaje absolut minunate și decoruri faine, căsuțe cu design aerisit și rustic, mâncarea decentă.
Zaga Zaga este o evadare perfectă în natură, cu activități diverse pentru toate gusturile și suficient spațiu încât să nu simți prezența altor turiști în complex.
Nu am dat 5 stele pentru că nu sunt 100% pregătiți pentru cazare pe vreme rece, aerul condiționat nu face față, iar toaleta emana un miros dubios.
Cosmin Mantulescu
Cosmin Mantulescu2 ani în urmă
O locație superbă!
5 stele pentru peisaj, dar m-as rezuma la 4 stele dacă vorbim de preturi și administrare.
Destul de scumpa cazarea și mâncarea iar distanta de la ultima cabana și pana la recepție, în jur de 1,5 km. 100 RON intrarea la piscina, 300 RON închirierea unui baldachin, 30 RON o ciorba.
În rest totul super ok. Felicitări! 🥳
Daniela Manta
Daniela Manta2 ani în urmă
Este foarte interesant ce se oferă acolo, căsuțe in copac, pe apa, corturi! Micul dejun cel mai bun din câte vazut/mâncat pana acum! Preturile cam mari la restaurant/cherhana!(de exemplu o ciorba 24 sau 34 ron), dar prezentarea mâncării ok. Mi-ar fi plăcut sa mananc si alt fel de peste in afara de sturion si pastrav atât aveau in meniu.
Manicu Radu
Manicu Radu2 ani în urmă
Nu recomand, chiar nu merita. Preturi exagerat de mari, chiar nesimtite pentru ce primesti. Zona plină de praf și gunoaie. Utilități, groaznic. 2 zile am stat, apoi am renunțat.
Cristina Clara Culin
Cristina Clara Culin2 ani în urmă
Nu am vizitat această locație, am auzit de ea la tv si mi s.a părut superbă, fascinantă, as dori sa pit ajunge si eu in aceste locuri,care se aseamănă cu Delta
Locații recomandate