/Prahova/Hotel

Miraj

Strada Valea Azugii 9A, Azuga 105100, România

Miraj
Hotel
4.3
69 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CHRJ+MJ Azuga, România
+40 727 373 966
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Nicolae Dobre
Nicolae Dobre2 ani în urmă
Este o pensiune la poalele munților Baiului, la câteva minute de pârtia Sorica, care deocamdată este în renovare, dar aproape de final. Este bine să sunați înainte de a veni
Pantilie Orman
Pantilie Orman3 ani în urmă
Pozitia deosebită, servicii minunate! Sala de mese este o expoziție cu farfurii pictate cu foarte multe locuri minunate vizitate de pe tot globul!
Georgiana Vasiu
Georgiana Vasiu4 ani în urmă
Vacanța la vila miraj a fost un dezastru total. Un proprietar îngâmfat și flegmatic care dorește să arate oamenilor cine nu este el. Un om josnic care își vorbește turiștii in moduri oribile și dezgustătoare. Camere mici fără aer condiționat, miros de umezeala în cameră. Revenind la proprietar, un om care își dorește să arate cine nu este. Un afemeiat care s-a dat la toate fetele din grupul meu, unele având prieten!!! Oribil! Nu recomand!
Andrei-Catalin ION
Andrei-Catalin ION4 ani în urmă
Un lucru vorbești cu patroana care e plecata și altul cu bătrâna care are pensiunea in grija. In cazul dat am inchiriat apartamentul timp de 4 zile cu 250 lei/noapte iar batrana a insistat sa mai achitam 40 de lei pentru persoanele care stau in sufragerie, pe canapea. (La telefon ii comunicasem patroanei ca o sa fim 5-6 si a zis ca nu e nicio problemă)
Gabriela Smerea
Gabriela Smerea4 ani în urmă
Dezolant...nu aș repeta experiența cazării sub nici o formă...aș fi dat zero stele dar nu se poate.
Robert T
Robert T5 ani în urmă
Am ramas placut inpresionat de statiunea Azuga, un loc cu potential urias. Am ales Pensiunea Miraj unde gazdele mi-au facut o prima impresie deosebita. Pensiunea este administrata de o echipa de oameni deosebiti, profesionisti cu un lung background in industria hoteliera si aceasta experienta se observa imediat, de la comunicare si pana la cel mai mic detaliu al pensiunii. Pensiunea cat si statiunea iti ofera tot confortul, linistea si conditiile pentru un concediu reusit atat pentru sporturi de iarna dar si vara. Fiind departe de DN1 te bucuri de foarte multa liniste, panorama este ceva deosebit iar domeniul schiabil rivalizeaza cu competitori consacrati. Calificativul este excelent, am sa revin cu placere.
Cip Nicos
Cip Nicos2 ani în urmă
Renovată recent. Curățenie super ok, căldură în camere. Aproape de pârtia de ski Sorica.
Intr -un cuvânt, merită pe deplin.
Ileana Dragana
Ileana Dragana2 ani în urmă
O experiență foarte plăcută! Gazdele foarte primitoare, v-am reveni curând.
Locații recomandate