/Prahova/Hotel

Casa Alexandra

Aleea Alunilor, Cornu de Jos 107175, România

Casa Alexandra
Hotel
4.7
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5P49+25 Cornu de Jos, România
casa-alexandra.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Foca Nicoleta
Foca Nicoleta2 ani în urmă
O locație extraordinara din toate punctele de vedere; condițiile si facilitatile sunt la superlativ, iar gazda o persoană deosebita!
O încantare de fiecare data când revenim. 🥳
Rulz Casa Alexandra ✌❤
Mihaela Hunnam
Mihaela Hunnam2 ani în urmă
De fiecare data o experienta inedită, chiar dacă vrei zile de distracție sau de relaxare. Gazda este minunată și vă ajută în orice moment al sejurului. Recomand cu multa căldură!
Ivona Costea
Ivona Costea2 ani în urmă
Zona linistita, perfecta pentru un weekend cu prietenii. Living spatios cu priveliste frumoasa. Camere mari cu paturi confortabile. Totul in regula cu caldura si apa calda. Bucataria echipata cu absolut tot ce ai nevoie.
Gazde primitoare, atente la nevoile noastre, o casă frumoasă unde te poți odihni liniștit, condiții minunate
Mirela Bubu
Mirela Bubu2 ani în urmă
Am avut parte de 10 zile extraordinare!!! Doamna Alexandra,o femeie minunata,cu mult bun simt si dispusa la orice ora sa ne ofere ajutor in orice! Locatia superba,mult peste asteptarile noastre,sauna si piscina de o calitate superioara! Zona de barbeque utilata complet,bucatarie cu tot necesarul,intreaga casa dotata cu tot ce este nevoie,camerele foarte curate si aerisite! Distractia a fost la maxim si ne bucuram ca am dat peste doi oameni frumosi si cu caracter! Suntem nerabdatori sa revenim cat mai curand posibil!
Cătălin Branețu
Cătălin Branețu2 ani în urmă
O locatie de vis si o vacanta de nedescris! Gazdele,doamna Alexandra si sotul,niste oameni superbi! Totul a fost minunat,distractie cat au fost zilele si noptile de lungi! Am avut absolut tot ce ne-am dorit pus la dispozitie de Alexandra! Serviciile de inalta calitate,locatia perfecta pentru o vacanta de neuitat!
Pardos Loredana
Pardos Loredana2 ani în urmă
Locație și condițiile excelente!
Doamna Alexandra a avut grija ca noi sa nu ducem lipsa de nimic în toate cele 9 zile state acolo, o femeie minunata din toate punctele de vedere.
Cu siguranță ne vom întoarce din nou la Casa Alexandra.
A fost perfect ❤️👌👌👌👌
Răzvan Preda
Răzvan Preda2 ani în urmă
Din pacate, tratamentul gazdei si lipsa de maniere ale iubitului dansei lasa de dorit. In primul rand ni s-a atras atentia ca muzica, ascultata la o boxa JBL Charge 4 (am pus modelul boxei pentru ca viitorii turisti sa isi faca o idee de cat de tare era muzica noastra...), este prea tare, in al doilea modul de adresare cu "Alo Alo..." mi s-a parut sub orice critica. Piscina este incalzita insa de fiecare data a trebuit sa tragem prelata si dimineata si seara, ceea ce nu mi se pare normal, tinand cont ca suntem turisti. In camera de sus (ultimul etaj cu vedere la piscina) a mirosit tot timpul a fum de tigara desi nu suntem fumatori, lenjeriile de pat foarte mici si uzate (par a fi de la un magazin SH).

Ca si concluzie este o locatie potrivita pentru meditatie, nu pentru grupuri de oameni tineri sau pentru ascultat muzica la casti.
Bogdan IONIȚĂ
Bogdan IONIȚĂ2 ani în urmă
Locatie foarte frumoasa, gazde atente si o atmosfera excelenta. Piscina e la superlativ, apa calda in mijlocul iernii. Mai venim
Locații recomandate