/Mehedinti/Hotel

Pensiunea La Faleza Orșova

Bulevardul 1 Decembrie 1918 54, Orșova 225200, România

Pensiunea La Faleza Orșova
Hotel
4.6
151 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PCQ5+7J Orșova, România
+40 755 594 165
la-faleza.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Picu Andreea
Picu Andreea2 ani în urmă
Nu am stat aici insa am avut o problema de serviciu care necesita o conexiune wireless in timp ce eram in drum spre Timisoara. Am sunat la cea mai apropiata pensiune si domnul care o administreaza mi-a dat parola imediat. 5/5 stele pentru gestul frumos. Sunt convins ca multi nici nu m-ar fi bagat in seama daca nu eram oaspete. Multumesc!
Bogdan B.
Bogdan B.2 ani în urmă
O caldură îngrozitoare. Nu te descurci numai cu aerul condiționat care ori e foarte rece de îngheti, ori il oprești și te coci la loc. Plus paianjenii bonus. Vreo doi in cameră și unu la baie. Camera mica preț exagerat. Dar doamna nu se incurcă numai cu sume rotunde...
Valentina cotiuga
Valentina cotiuga2 ani în urmă
Foarte curat, dotata cu bucatarie si un personal primitor. M-am simtit ca acasa, intim si placut. Sigur vom reveni cu drag. In plus imaginea Dunarii da un nou sens rasaritului. Pentru clipe de neuitat va recomand cu drag!
Zbughin stefan
Zbughin stefan5 ani în urmă
Conform așteptărilor.
Cameră spațioasă, dotată cu grup sanitar propriu, aer condiționat, TV, rolete exterioare (foarte eficiente). Pensiunea este foarte curată și foarte liniștită.

Pensiunea are următoarele facilități : parcare, curte interioară cu terasă, bucătărie complet utilată, spațiu pentru servit masa.

Pesiunea se află pe "faleza (clisura) Dunării", panorama fiind foarte frumoasă.

Pensiunea se situează la un punct de răscruce catre zonele cu un impact mare pentru turiști, la Nord se poate vizita stațiunea Herculane , la SV se poate vizita Eșalnita, Cazanele Mici, chipul lui Decebal și Dubova cu Cazanele Mari, la SE se pot vizita Portile de Fier.

Se potface inclusiv croaziere pe Dunăre.

Pentru iubitorii de blimbari cu bicicleta, zona oferă trasee foarte interesante.

Administratorii pensiunii sunt foarte amabili. Îi salut pe această cale.

Zona are un potential fantastic, așteptăm initiativa autorităților locale prin care zona să ajungă la potențialul meritat atât de localnici, cât si de turiști.
Cernica Corina Tomescu
Cernica Corina Tomescu2 ani în urmă
Am sa raspund d lui Andrei Farcas.
D vs ati fost cazat in casa din curte, asa cum o denumiti, ptr ca locatia are 4 camere duble in casa principala, tot asa cum o denumiti si 2 camere triple acolo unde v ati cazat, iar dvs ati fost 10 persoane in grup. Dupa cum ati observat, centrala a mers non stop, plus ca aveati si aer conditionat si afara nu era nici cu minus grade.
Boilere sunt suficiente ptr intreaga pensiune, daca nu le ati vazut, asta nu inseamna ca trebuie sa va rezumati doar la cel din bucatarie care este la vedere.
De ce nu ati scris ca ati fost primit cu animal de companie si holul era plin de par de caine!!?? Ati stiut ca nu au acces animalele si totusi ati venit cu el, cainele l ati adus dupa ce ati fost cazat.
Codruta Botezan
Codruta Botezan2 ani în urmă
Totul a fost minunat! Camere confortabile si curate. Gazdele foarte dragute si atente pt a ne satisface dorintele culinare si nu numai. Deasemenea ne-au oferit multe informatii utile.
Laura Moldovan
Laura Moldovan2 ani în urmă
Primire excelentă oferită de niște gazde atente și sociabile care și-au dat tot interesul pe perioada șederii ca noi sa ne simțim bine, ne-au oferit informații utile și ne-au îndrumat spre locuri de vizitat superbe.
Doamna era atât de amabila încat nu ne lasa sa spălăm nici vasele.
Camerele curate, aerisite și utilate cu aer condiționat fara a fi taxați în plus pt. aceasta facilitate.
Dana DM
Dana DM2 ani în urmă
Totul a fost minunat! Gazda primitoare, sociabila și pregătiți sa ofere tot ce e mai frumos. Cina a fost nemaipomenit de gustoasa (din peste proaspat și... gătit cu suflet) + o surpriza drăguță. Curățenia și aranjamentul de calitate!
Plimbarea cu salupa a întregit plăcerea de a petrece tot acel sejur în Orșova.
Recomand cu drag aceasta locație!
Locații recomandate