/Ilfov/Hotel

VILA ESTERA THERME BALOTESTI

Strada Speranței 27, Balotești 077015, România

VILA ESTERA THERME BALOTESTI
Hotel
4
104 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J36H+JF Balotești, România
+40 771 639 980
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Simona Petrei
Simona Petrei2 ani în urmă
Un loc destul de curat, personal amabil, raport calitate pret ok, se poate folosi bucataria separat in caz ca ai nevoie de ceva, este foarte aproape de Therme( noi de asta am si ales locatia), am dat 4* din cauza faptului ca nu erau suficiente prosoape(1 prosop la 2 pers) si lipsa săpunului, dar acesta este doar un aspect minor care se poate rezolva, in rest a fost totul ok!
Motoaca Adrian
Motoaca Adrian2 ani în urmă
Putin spus 1 stea . Fara capac la WC , baie inundabila , fara aer condiționat , paturi facute din bucați de lemn cojite . Deplorabil pentru o cazare din 2021 . Nu merita nici cat la un hostel de aeroport la 80lei . Mizerie , igrasie , prize care stau sa cada din pereți .
Pare mai degraba o oportunitate ieftina doar pentru cei care chiar doresc doar un pat de paie si o perna unde sa puna capul. Nu recomand nimanui aceasta locatie indiferent de buget . Fugiti cat va țin picioarele ! Luata de pe Booking unde pozele sunt parca din alta locaţie , la fața locului surprize cat cuprinde . Nu ai ce alege din cele 6-7 camere ale vilei , una mai proasta ca alta !
Crina Haidu
Crina Haidu2 ani în urmă
O oază de liniște sufletească in mijlocul unei familii in care va veti regăsi cu principii sănătoase de viață, ospitalitate si respect reciproc. Estera este mica PRINȚESĂ a casei a cărei prezență încântătoare cu zâmbetul nelipsit va completa momentele de neuitat la "Vila Estera". O recomand tuturor persoanelor care doresc să simtă acel "ACASĂ" și în concediu!!! Sincere aprecieri si mulți turiști mulțumiți pe viitor...sunteți minunați!!!
Vali Mandrut
Vali Mandrut2 ani în urmă
Poate pensiunea este in regula dar zona in care este seamana cu o zona de razboi.mi e mi sa parut groaznic
Andrei Tudor
Andrei Tudor2 ani în urmă
Mizerie crunta, umiditate în camera, igrasie, bateria de la chiuveta nu mergea decât dacă era pornit robinetul de la racord de dedesupt, bec nefuncțional, capacul de la toaleta nu putea fi ridicat, gălăgie, nu recomand sub nicio forma.
Marius Gitan
Marius Gitan2 ani în urmă
Pentru ca a fost exact ce am cautat, aproape de Therme , foarte linistita zona putând-ne odihnii foarte bine. Gazda extrem de amabila și atenta la nevoile clientului.
Bianca Popa
Bianca Popa2 ani în urmă
Nu recomand nimănui aceasta locație nu își merita banii, am găsit ambalaje prin dulap, lipsa de prosoape, hârtia igienica începută, mirosuri urate in camera, mizerie pe jos.
Adrian Garmacea
Adrian Garmacea2 ani în urmă
Aproape de therme, curte cu parcare si foisor, curat, perosnal ok
Locații recomandate