/Ilfov/Hotel

FAST Airport Hotel

Calea Bucureștilor 202, Otopeni 075100, România

FAST Airport Hotel
Hotel
3.9
138 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H359+2V Otopeni, România
+40 744 524 281
transilvania-family-hotel-otopeni.booked.net
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alina Muntean # Arizona
Alina Muntean # Arizona2 ani în urmă
Locația este foarte aproape de aeroport , camerele mari ,curate la preturi foarte mici !
Raluca-Carmen Acolacioaie
Raluca-Carmen Acolacioaie2 ani în urmă
O experienta neplacuta..dupa usa de la baie plin de par si praf,telecomanda rupta...ca nu am reușită nici Macar sa aprind tv-ul ...dusul cu una din usi lipsa...prea scump pt ce se ofera
Din Moldova you
Din Moldova you2 ani în urmă
Un loc foarte frumos curat și liniștit pentru o odihnă plăcută. Recomand tuturor celor care doresc să se cazeze aproape de aeroport.
Mulțumesc mult.
Liza Ripanu
Liza Ripanu4 ani în urmă
Am stat o noapte la acest motel( ca nu arata a hotel). Nu are lift, în pat am gasit multe fire de par, la fel si in baie. Noi ne-am hotarat sa lăsăm masina in parcarea lor si domnul de la receptie ne-a recomandat pe cineva care sa ne duca la aeeoport( aceasta persoană aflând că e fratele lui). Acest frate ne-a zis ca ne ia 30 de lei pe cursa, dar la intoarcere ne-a luat 50 de lei. Totodată la hotel am cerut sa ne faca factură dar cel de la receptie a holbat ochii la noi si a zis ca nu poate sa ne dea factură ca e tarziu...nici bon...si de nevoie am tacut( ajunsesem seara si ne-am gandit ca nu mai găsim alta cazare la acea oră.
Asa ca ...Am ajuns mai scump decat la parcarea aeroportului
Marius Ripanu
Marius Ripanu4 ani în urmă
Mizerie, galagie multă, când am cerut factură s-a făcut ca plouă. Se uita la noi de parca am fi cerut nu stiu ce minuni. S-a oferit să ne ajute cu parcarea ( 60 ron pt 6 zile) si cu transportul catre aeroport(fratele patronului). 30 lei de cursa iar la întoarcere ,surpriza...ne-a cerut 50 lei. Clar nu o sa mai mergem!
Magda Marian
Magda Marian5 ani în urmă
Plusuri: camera curata, saltea comoda, aproape de aeroport.
Minusuri: foarte galagioasa - de afara, din hol, de la sosea- , nu ai bauturi in minibar, nici macar o apa. Nu e pentru cei care dorm superficial.
Alex Annecy
Alex Annecy5 ani în urmă
Ne-am înțeles cu proprietarul să mă conducă la aeroport un prieten de-al lui, cu 30 lei. Pe care i-am înmânat. La sosirea în aeroport prietenul m-a mai jecmănit de 50 lei. 80 lei pentru 1,5 km. Hoție ordinară !!! Nu recomand!
Gina Tudose
Gina Tudose5 ani în urmă
Curățenie nu, secretii nazale întărite pe pereti,pereti murdari, lenjerie murdară,geam lipit cu scoci pt a nu sta deschis,câini hrăniți de ei care latră toata noaptea,dus cu scurgerea infundata,horror e putin spus
Locații recomandate