/Ilfov/Hotel

Hilton Garden Inn Aeroportul București

Bulevardul Aeroportului 13, Otopeni 075150, România

Hilton Garden Inn Aeroportul București
Hotel
4.5
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H3FG+JC Otopeni, România
+40 31 403 5600
hilton.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Bogdan Machedon
Bogdan Machedon2 ani în urmă
Locație excepțională !
Am întâlnit oameni deosebiți si care trăiesc într-o comunitate cu mult bun simț. As vrea sa locuiesc in astfel de "oraș " ,la prima vedere nu ai cum sa refuzi asa ceva....,dar momentan nu am cash suficient ptr o astfel de casă in acestă zonă. Ai impresia ca intri într-o altă lume...CLAR NU ROMÂNIA.
SUPERB !
Radu Costache
Radu Costache2 ani în urmă
Hotelul este foarte bun! Am stat aici de 6 ori și de fiecare data îmi place foarte mult. Este localizat la doar 7 minute de mers pe jos de la ieșirea din terminal. Camerele sunt spațioase și modern mobilate. Micul dejun este și el foarte bun. Recomand!
Alin David
Alin David2 ani în urmă
Hotel foarte curat, bine pozitionat si cu acces imediat la aeroport, dar si spre centrul Bucurestiului.
Personal foarte amabil, cu mult peste ce gasesti in Europa.
Restaurant foarte bun, este putin probabil sa nu gasesti ceva care sa ti placa.
Andrei Amos
Andrei Amos2 ani în urmă
Am facut o rezervare pentru o seara cu 4 zile inainte, avand in vedere ca am aterizat la 3AM si urmatorul zbor il aveam a2a zi de dimineata. Managementul hotelului mi-au comunicat ca au facut overbooking si ca ne muta la alt hotel, unde oricum stateam de obicei si era la jumatate de pret fata de acest hotel. Nu recomand
Colf cristian
Colf cristian2 ani în urmă
Condițiile au fost extraordinare, curățenie, camere spațioase, micul dejun foarte gustos. Personalul de la recepție prietenos și gata sa îți dea orice informație. Domnul care face transferul la aeroport politicos și educat. Felicitări și sa o țineți tot asa!
Ingeras kiss
Ingeras kiss2 ani în urmă
Foarte mulțumiți. Am stat acum câteva luni, dar nu am reușit sa scriu și o recenzie. O experiență plăcută per total începând de la check in, hotelul în sine, camera, micul dejun delicios, serviciile în general, personalul amabil și de ajutor, m-au lămurit cu ce problema am avut, foarte încântați, vom reveni cu siguranță. Andreea C.
Lucia Radu
Lucia Radu2 ani în urmă
Eu ca persoana singura m-am simțit f.bine. Hotelul este f.curat, aproape de aeroport si de centrul orasului Bucuresti. Personalul este bine pregatit, au masini care te preia si te duce la aeroport avînd șoferi buni . Personalul este f.bine instruit.
Trensy Stefan
Trensy Stefan2 ani în urmă
Totul a fost la superlativ. Camera curata si spatioasa,restaurantul foarte ok. Ii multumesc lui Ovidiu din receptie pentru tot ajutorul acordat.
Locații recomandate