/Ilfov/Hotel

Country Spa Retreat

Strada Ștefan cel Mare nr.125, Ciofliceni 077166, România

Country Spa Retreat
Hotel
4.6
165 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M4G3+FG Ciofliceni, România
+40 771 307 660
countryspa-retreat.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dragos Daniel Micu
Dragos Daniel Micu2 ani în urmă
O experiență interesantă daca vrei sa te relaxezi in afara Bucureștiului!
Elene Artion
Elene Artion2 ani în urmă
O locație foarte frumoasă si linistita.
Ideal ar fi fost sa aibe si acel Spa inclus , sau chiar propiul SPA .
Emil Stoean
Emil Stoean2 ani în urmă
mancare si servire foarte bune. atmosfera relaxanta, locatia de vis, curte mare amenajata feeric, piscina si iaz cu pesti. Personalul foarte bine trainuit,o placere sa revii. preturile maricele dar justificate!
Lucia Mihailescu
Lucia Mihailescu2 ani în urmă
Exceptional. Seara tarzie dupa botez. Cazare si mic dejun. Am lasat in urma 40 de grade. Aici, aer curat. Racoare. Stat la taifas cu cateva pahare de vin, pe terasa din fata hotelului, pana tarziu in noapte. Alti clienti se intorceau de la piscina. Prietenii nostri au facut si un jacuzzi inainte. Citez: “a fost demential”. Cladire, mobilier si decor clasic. Apartamentul nostru mare si cu tot ce-i trebuie. Am dormit cu nepotul meu de cateva luni si deci nu am putut cerceta toate facilitatile. Am facut totusi un dus fierbinte. Merita sa va descriu baia: ceramica, lemn si piatra. Obiecte moderne. Ferestra cat peretele, prin care intra lumina de la stalpii de afara. Prosoape, halate, papuci, albe, imaculate. Totul e fff curat. Mic dejun ok. Personalul placut. Recomand daca vreti sa fugiti din Bucurestiul sufocant, undeva aproape, sa evitati aglomeratia de pe autostrada si de la mare. PS m-as muta in baia pe care am avut-o la apartament.
Loredana Manta
Loredana Manta2 ani în urmă
Doar în vizită și-o cină gustoasă, dar nu serveau vin roșu la pahar 😭
Lucian Mihai
Lucian Mihai2 ani în urmă
Puncte forte: locația frumoasa, mâncarea bună, prețuri rezonabile. Minusuri: servirea și faptul că sunt foarte multe muște (needucate 😁)!
Daniel Minca
Daniel Minca2 ani în urmă
Personal super amabil, camera curata si faina, pat super confortabil.
Mancarea foarte gustoasa, preturile putin peste medie dar portiile sunt foarte generoase, iar micul dejun a fost foarte bun, variat si de calitate. Sesiunea de masaj yonka din spusele sotiei a fost cel mai bun si relaxant de pana acum
Florin Radulescu
Florin Radulescu2 ani în urmă
Mancarea a fost buna, locatia deosebita. Au investit ceva bani. Problema este ca sunt nerabdatori sa.si recupereze investitia, motiv pentru care preturile sunt mari si, implicit, clientii sunt putini (cel putin asa erau sambata seara la ora 8:30pm)
Locații recomandate