/Ilfov/Hotel

Gradina Vlahiia

Str. Albăstrelelor 24, Snagov 077165, România

Gradina Vlahiia
Hotel
4.1
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P56F+PV Snagov, România
+40 729 883 109
gradinavlahiia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Diana Rosioru
Diana Rosioru2 ani în urmă
Petrecerea de revelion a inceput promitator datorita Dj-ului care a pus muzica foarte buna. Mancare s-a servit mult prea repede, maxim o ora intre feluri. In jur de ora 2, taraful Vlahiia a inceput sa cante la o singura masa, fara microfon, fara boxe, in timp ce ceilalti oameni, de la alte mese, stateau si se plictiseau pentru ca nu mai era muzica, desi toti am dat aceiasi bani pentru petrecere. Din pacate, acest lucru m-a facut sa nu imi doresc sa repet experienta.
Alex Ionut
Alex Ionut2 ani în urmă
Am ales sa facem revelionul 2022 la aceasta locatie, dar a fost o mare greseala si nu recomand.

Mancarea a fost rece, atmosfera a lasat de dorit.
Doar momentul in care a cantat doamna Crina Matei a mai animat atmosfera.
Lautarii au cantat 90 de min doar la 2 mese si nu ar fi fost asta o problema, daca aveau microfon.

Nu recomand!!
Nicolescu Claudiu
Nicolescu Claudiu2 ani în urmă
Am vizitat ferma si am mancat la restaurant. Nu m-am cazat. Preturile in restaurant la multe produse sunt mari.Masa pt. 6 persoane si 2 copii- 743 lei. Mancarea este buna, dar nu exceleaza. Ferma nu este mare. Sunt cateva animale si se poate vizita rapid. Sunt plimbari cu poneiul. Este si un mic iaz cu pesti.
Per total poate fi o experienta buna pentru cateva ore mai ales vara.
Catalin Paravat
Catalin Paravat2 ani în urmă
O experienta oribila, mancare de cea mai proasta calitate la preturi astronomice, mizerie de nedescris (fetele de masa nu sunt schimbate cu zilele, sunt mai degraba o colectie de pete...) si totul este condimentat cu servicii "ca la tara" oferite cu lipsa de amabilitate de catre un personal cu foarte mult tupeu. Platoul cu produse traditionale este din resturi expirate de la hipermarket. Ceafa la gratar afumata "in house" este probabil afumata cu fum de carton ptr. ca asta este gustul. Nu comandati piure de cartofi cu trufe pentru ca nu are trufe! Pretul ramane acelasi, evident, si pentru varianta standard ca doar cartoful este ingredientul scump... 18 RON o lingura de cartofi fara macar o urma de unt sau lapte. Pacat ca lumea totusi merge acolo, nu merita sa le calci pragul nici macar daca te platesc ei....
Ana szk
Ana szk2 ani în urmă
Pe scurt, nu mănânci ce vrei și când vrei,mănânci ce apuci când apuci.
Mese nedebarase, mancare rece, comenzi incomplete dar trecute pe nota de plata.
Durează 2 ore sa Primești o amărâtă de limonada de zici ca așteaptă sa se coacă căpșunile.
Când Primești mâncarea, ai mai degrabă impresia ca ai primit niște resturi, nu o porție completa de cel puțin 40 ron, pentru ca cel mai mic preț pentru o porție cam asta este.
O porție de 4 mici costa 35 de lei; am comandat una dar nu am văzut-o niciodată.
Am mai comandat și 3 Porții de cartofi wedges; nu le-am văzut decât pe nota de plata, niciodată in realitate, cu atât mai puțin sa le fi mâncat.
Mai bine mănânci la McDonald; mai bun, mai ieftin, mai rapid!
Madalina Munteanu
Madalina Munteanu2 ani în urmă
Servirea din cadrul restaurantului este ingrozitoare. A trebuit sa asteptam 1 ora jumatate pana sa vina un ospatar sa ne preia comanda. Apoi ne-am rugat de nenumarate ori sa ne aduca macar bauturile. In jurul nostru erau foarte multi oameni care asteptau la randul lor comenzile si deja incepea sa fie penibila situatia. Toata lumea era nemultumita si se certa cu personalul restaurantului. Am asistat la discutii intre personal in care se certau unii pe altii sa prinda faptasul incompetentei. Nu am plecat pentru ca noi chiar ne doream sa vedem pana unde se ajunge cu penibilul. Dupa ce ne-am adresat intregului personal ca ne este foame si deja asteptam de 2 ore jumatate ne- a fost adusa comanda.
Comanda. Initial am comandat o limonada aromatizata ( cu pepene galben). O alta persoana comandase limonada Fantasy ( cu capsuni). Ce a de-a treia persoana a dorit un produs pe care nu il aveau si a cerut inca o limonada aromatizata. Persoana intreaba cu ce este si chelnerul spune ca este cu capsuni. Eu ii spun ca cea aromatizata e cu pepene galben, iar chelnerul, dupa ce o notase pe a mea, a spus senin ca limonada aromatizata nu mai au. Ma intreb ce mi ar fi adus daca nu ii spuneam sa mi aduca altceva. E ca si cum ai cere mici si el iti spune ca ti aduce si te trezesti cu friptura de vita. Anyway.
Cand in sfarsit ne aduce comanda cu mancare ( comandasem un mix grill, o portie de mici si cartofi prajiti)… primim la o masa de 3 persoane o farfurie care continea pe jumatatea acesteia niste ramasite de carne. Nicidecum cei 3 mici, si pulpa de pui trecuta in meniu. Nu, un carnat, un mic si doua fripturi amarate.
Nu aveam tacamuri, nu intelegeam ce e cu farfuria aia. La un moment dat vine o doamna si ne arunca o alta farfurie care parea tot mix grill. N am primit nici cartofii si nici cealalta portie de mici)
Intre timp oamenii din jurul nostru ba asteptau nota de plata de 2 ore, ba altii care venisera inaintea noastra nu primisera nici la momentul acela comanda, ba pur si simplu se certau cu chelnerii pentru incompetenta.
Nu cred ca mai are sens sa zic ca si nota de plata care a venit intr un final apoteotic era gresita si a mai trebuit sa asteptam sa o corecteze.
Da, nu va recomand. Multumesc pt rabdarea de a citi review ul, Dar oricum nu aveati ce altceva sa faceti in timpul in care va asteptati mancarea, nu?

PS: am pus o poza si cu lipsa de profesionalism lasata pe toate mesele si in timp ce aveau clienti dar si dupa
Laurentiu Merfu
Laurentiu Merfu2 ani în urmă
Rău, nu recomand!

Daca vreți sa platiti preturi ce ar face si restaurantele de pe Nordului invidioase, in timp ce serviti mancarea rece pe niște fete de masă murdare si imbacsite, atunci aici e locul potrivit.

Bleah, never again!
Liliana Luca-Reu
Liliana Luca-Reu2 ani în urmă
Un loc curat, plin de istorie. Căsuțe vechi din anumite zone ale țării, o mini fermă, un restaurant cu mâncare foarte bună, din ograda proprie. Recomand.
Locații recomandate