/Harghita/Hotel

Hotel Tușnad

Strada Oltului 87, Băile Tușnad 535100, România

Hotel Tușnad
Hotel
3.7
876 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4VV5+MQ Băile Tușnad, România
+40 266 335 204
tusnad.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Florin Plantos
Florin Plantos2 ani în urmă
Camera aprox ok
În hotel s-a investit în renovări dar mai sunt multe lucruri de făcut.
Baza de tratament lasă de dorit.
Camelia-Elena Gheorghe
Camelia-Elena Gheorghe2 ani în urmă
O parte a camerelor, modernizate. Locația centrala. Meniu divers, nu deosebit dar ok. Posibilități de drumeții.
Geneta Fi
Geneta Fi2 ani în urmă
Personalul a fost amabil, camera curata și spațioasă, mâncarea bună și diversificată. La baza de tratament se efectuează procedurile pe bază de programare orara ceea ce este foarte bine. Se respectă măsurile de protecție, sunt dispersoare și la recepție și la sala de mese și la bază de tratament.
Laurentiu Scintee
Laurentiu Scintee2 ani în urmă
Hotel din vremurile de demult, măcar bine ținut în viață și bine îngrijit, cât am avut ocazia sa văd, unde am fost acceptat să servesc un mic dejun, chiar dacă nu eram cazat acolo.....
Ionescu Viorel
Ionescu Viorel2 ani în urmă
Mâncarea este diversificată, tratamentul eficient din primele zile,personalul amabil și cooperant.Suntem mulțumiți și multumim și noi !
Virgiliu-Doru Dogaru
Virgiliu-Doru Dogaru2 ani în urmă
Am fost să o iau pe mama din stațiune, a fost cazată la acest hotel. Clădirea este cochetă, este necesară renovarea camerelor, înlocuirea mobilierului. În mare - pentru tratament și cazare pensionari este destul de bine. Compensează promptitudinea personalului plus masa asigurată - mai mult decât bună.
Liliana Popa
Liliana Popa2 ani în urmă
Personal amabil,cameră,curățenie,mâncare și tratament excelente.M-am bucurat că am putut veni și cu prietenul patruped.Sincer,ar fi foarte frumos să se investească în acest hotel și în baza de tratament pentru că merită și i-ar aduce un plus de valoare.
Recomand cu plăcere.
Timea Szabo
Timea Szabo2 ani în urmă
Preț prea mare pentru facilitățile pe care le oferă, rezervi un lucru iar la fața locului te trezești cu totul altceva. Personalul e arogant, în special recepționista care îți râde în față când ceri îndrumare; timp prea mare de așteptare ca să te cazezi, nu din cauza că s-ar înghesui lumea, ci pentru că recepționista are nevoie "să se concentreze", plus că nu se ține cont că tu ai venit mai repede, dacă nu ești simpatic, îl ia lejer pe cel care a venit după tine. Nu înțeleg de ce asemenea persoane lucrează în domeniul hotelier, în loc să te facă să revii, își sperie clienții. Nu recomand.
Locații recomandate