/Covasna/Hotel

Casa Nitu

Strada Floroaia Mare nr. 290B, Întorsura Buzăului 525300, România

Casa Nitu
Hotel
4.8
125 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M2V3+CR Întorsura Buzăului, România
+40 755 167 924
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Marian Chirca
Marian Chirca2 ani în urmă
Locația excelenta dar cei care se ocupa de locație sau mai bine zis persoana care m-a cazat (nu cred ca este managerul), o persoana mai în vârsta, care are locuința lingă pensiune m-a dezamăgit profund. Adică m-am cazat vineri după amiază, iar pentru a face un grătar a trebuit sa merg la o stație peco pt cărbuni. Mai mult, a doua zi am rugat aceeași persoana sa ne pregătească ciubarul după care sa ne ajute cu un ceaun pe care l-am făcut și ceva lemne. A adus 2-3 așchii, iar eu ca să termin ceaunul am îndrăznit sa iau 2 lemne de lingă casa. După ce am terminat cu ciubarul același ,,domn" a venit și foarte revoltat ca am luat lemnele de lingă casa (chipurile dedicate centralei) s-a ofuscat f tare. Deranjat mi-a reproșat ca i-a crescut tensiunea ca de ce am luat acele lemne, iar ziua următoare la plecare a solicitat 24 lei pt lemne, în condițiile în care nu am avut nici pentru grătar nici pt ceaun. Mi-ar fi plăcut sa fie mai atent cu clienții, deoarece domnul prestează servicii și nu gratuit, și totodată recomand ca dacă are probleme cu tensiunea sa se reprofileze. Nu plătesc doar pt priveliște în condițiile în care am fost plecați de dimineață până seara la.plimbare și ne-am întors tirziu special pentru ciubar și ceaun. Cazarea super dar dacă dai de persoane de genul acesta îți stima totsejurul.
Ion Moruju
Ion Moruju2 ani în urmă
Am descoperit,aici, România pe care ne-o dorim : primitoare , generoasă , curată , luminoasă , tihnită , înstărită , binecuvântata de Dumnezeu ! Mulțumim gazdelor pentru tot !
Eduard Fercu
Eduard Fercu2 ani în urmă
Foarte frumos! Am fost împreună cu soția și copii și am avut o experiența foarte liniștitoare, departe de gălăgia și aerul toxic din capitală. Recomand 10/10!
Andrei dragos gabriel
Andrei dragos gabriel2 ani în urmă
Curat, locatie frumoasa si gazde primitoare. Aspect placut al camerei. Baia curata si ingrijita. Singura problema a fost cu lătratul unui cațel, dar inchizand usa de la balcon nu se mai aude şi probabil a fost un incident izolat. Recomand !
Maria Bondoc
Maria Bondoc2 ani în urmă
Gazdele sunt foarte amabile. Locuița lor este în proximotatea pensiunii.
Am apreciat curățenia, confortul, amenajarea practică și de bun gust a spațiului.
Pensiunea cu 1 apartament și 2 camere este numai bună pentru grupuri mici.
Livingul este amenajat plăcut pentru petrecerea serilor indoor. Bucătăria complet utilată în care nu îți lipsește nimic, nici măcar mașina de spălat vase :)
Baia sărată în ciubăr, sauna și foișorul cu gratar sunt facilități ce fac șederea și mai plăcută pentru cei aflați în căutarea unui mic sejur de odihnă și relaxare.
Recomand cu drag!
Radu Andronache
Radu Andronache2 ani în urmă
Fiind o vreme ploioasa, nu a fost poslibil vizitarea unor obiective din apropriere, astfel ca am ajun ceva mai devreme de ora de check-in (15.00), deci pe la 13.00. Nu ni s-a permis sa intram, camera nu era pregatita. Afara ploua. Am cautat o alta locatie, deja aici era platit. Ospitalitate !? Nici pe departe ! Nu recomand.
Alexandru Oprea
Alexandru Oprea2 ani în urmă
Este o locație amplasată în natură, departe de forfota orașelor, unde puteți uita de problemele cotidiene. În pensiune este foarte curat. La parter este bucătăria bine utilată, unde se poate servi masa și un spațiu generos de relaxare. Dormitoarele sunt la etaj, mobilate rustic, paturile fiind mari și confortabile. Băile sunt curate. Recomand cu plăcere, familiilor iubitoare de natură și liniște.
Elena Stancu
Elena Stancu2 ani în urmă
Am petrecut 4 zile foarte frumoase la Casa Nitu impreuna cu prietenii nostri. Casa este ideala pentru 3 familii, compartimentata foarte bine (camerele duble si apartamentul la etaj, iar livingul si bucataria la parter), mobilata cu gust si foarte calduroasa. Baile si camerele sunt spatioase si au toate acces la terasa care inconjoara casa. Cateva recomandari pentru bucatarie: ar mai fi nevoie de niste cutite, oale, tigai, tocatoare. Am apreciat in schimb masina de spalat vase, plita cu inductie si cuptorul electric. Curtea este foarte mare, exista spatiu de joaca pentru copii, sauna, ciubar si gratar cu foisor (de mentionat ca sunt la o distanta considerabila de casa, in capatul celalalt al curtii). Vom reveni si vara ca sa ne bucuram pe indelete de curte; de data aceasta ne-am bucurat de sanius la partia Intorsura Buzaului si ski la partia Oprea.
Locații recomandate