/Covasna/Hotel

Vörös Guest House

Piața Gábor Áron Nr. 19, Târgu Secuiesc 525400, România

Vörös Guest House
Hotel
4.3
128 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
242P+MX Târgu Secuiesc, România
+40 786 100 250
voros.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dragu Georgescu
Dragu Georgescu3 ani în urmă
Trebuia sa stau 9 nopti ...am fost am vazut si am plecat acasa. O mizerie de nedescris . Vas wc nespalat ,asternuturi murdare neschimbate de la alti clienti ...par pe asternuturi , pe jos nu au dat cu aspiratorul...urme de toate felurile peste tot. Nu mai zic ca e pandemie.... Si un ciudat spunea ca avem fite . Daca vrei curatenie inseamna fite ? Aceasta pensiune trebuie verificata de autoritati.
Christi Jackson
Christi Jackson3 ani în urmă
Nu vreau să scriu mult pt că nu merita osteneala. Nu recomand, decât dacă vă place praful, mobila veche, tablourile din filmele horror, scarile greu de urcat cu bagaje, baia cu tavanul umed și cu varul scorojit și un wc la care sa tragi apa odată și bine pt că reumplerea durează o veșnicie și apa din dus nu se scurge.
In rest e ok 😂
Anca Ivanov
Anca Ivanov4 ani în urmă
Este o cazare foarte buna. Camere mari si luminoase cu mobila veche dar bine întreținută si funcțională. Casa este monument istoric. Micul dejun nu e inclus.
Ioan Voicu
Ioan Voicu4 ani în urmă
Străduința de cochet, vintage ,în centru, aproape de Jazz Bistro. Mai trebuie câte una, alta,dar pe ansamblu se merita , cu prisosință.
Tamara Lefterache
Tamara Lefterache5 ani în urmă
Curat, ambient deosebit, gazda foarte amabila, nu am avut nici o nemultumire (poate doar faptul ca fata de saptamana trecuta pretul a crescut cu 10 lei)
Catalina Tisescu
Catalina Tisescu2 ani în urmă
200 lei...mult pt ce ofera locatia. E bine doar ca ai unde sa dormi daca te prinde noaptea cu copiii dupa tine si ca ai baie in camera....in rest...mai bine cauti in alta parte. Scari foarte naspa de urcat si cu bagaje si cu copii dar si fara. Mobilier vechi si tablouri care te fac sa visezi urat. Si pt curatenie mai mult de 2 stele nu ai cum sa dai.
Carmen Holbanel
Carmen Holbanel2 ani în urmă
O casă veche, reamenajată, cu locuri de cazare la et. 1 și 2. Noi am stat într-un apartament de la et. 1. Camerele sunt mobilate ca pe vremea bunicii, ăsta e farmecul și specificul pensiunii. Se vede grija de a recrea atmosfera acelor vremuri. Nouă ne-a plăcut fiindcă e ceva "altceva" față de ceea ce găsim în mod normal. Pensiunea este situată chiar în centrul orașului, în imediata apropiere a parcului central. Administratorii pensiunii sunt 2 tineri care au fost foarte receptivi la observațiile noastre privind mici detalii asupra unor lucruri care se puteau îmbunătăți. Recomand camerele de la et. 2. A fost o experiență interesantă și nu am regretat alegerea făcută. Atenție, nu este o pensiune de lux dar are farmecul ei.
Catalin Capitanu
Catalin Capitanu2 ani în urmă
Gazdă super, sfaturi, ajutor și înțelegere. Mulțumim și ne cerem scuze pentru că am fost nevoiți să plecăm mai devreme (ploaia tot ne-a prins la cam 20 de km spre Greșu).
Locații recomandate