/Covasna/Hotel

Gaál Kúria

Dalnic 90, Dalnic 527121, România

Gaál Kúria
Hotel
4.7
176 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WXGP+9Q Dalnic, România
+40 727 319 323
gaalkuria.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dan vonDamianov
Dan vonDamianov2 ani în urmă
Locație superbă, mâncare foarte buna... De revenit!
Razvan Pana
Razvan Pana2 ani în urmă
Conac autentic in centrul satului, foarte curat si primitor, mancarea este traditionala. Noua ne-a placut foarte mult personalul, localnice care vorbeau amuzant romana si foarte amabile si binevoitoare. Chiar ne-am atasat mult de una din ele si ne amintim si acum cu drag de ea. Ne-a placut si recomandam aceasta oaza de liniste.
Samoila dragos
Samoila dragos2 ani în urmă
Locație frumoasa, curata și plăcută. Personal amabil, mâncarea excepțională, nu am întâlnit ostilitate, deci nu cred că disputele interetnice va vor afecta un eventual sejur... Sa nu uit de bucătărese, mâncare foarte gustoasa!
Raluca Radu
Raluca Radu2 ani în urmă
Locatia este frumoasa ,dar as recomanda ca mancarea sa fie specifica zonei .
Simona Podaru
Simona Podaru4 ani în urmă
Un conac frumos, amenajat elegant si modern, cu un aer boieresc fermecator. Excelent reabilitat, curat, ofera servicii profesioniste care ridica standartele in turismul autohton. Mancarea este foarte buna. E un loc care ofera o experienta complexa, culturala, gastronomica, istorica si deopotriva agrement. Si preturile nu sunt exagerate
Monika Davidkkqopw
Monika Davidkkqopw4 ani în urmă
Evitați! Am fost 13 persoane, vineri la prânz sa mâncăm și nu au vrut sa ne servească. O atitudine ostila din partea personalului. Locația arata foarte bine, serviciile însă lasă de dorit.
Dragos Susman
Dragos Susman5 ani în urmă
Am poposit la Dalnic in ultima zi de concediu. Nu stiam ce ne poate aduce un satuc in inima Tinutului Secuiesc. Cand am ajuns la locatie, poarta ni s-a deschis automat si am inaintat cu masina pe un drumulet frumos spre parcarea acoperita din dreptul conacului. Gazda ne-a intampinat si ne-a condus sa vedem camera. Am ramas foarte impresionati de conditiile din conac. Sunt de un bun gust cum rar gasesti intr-o pensiune/hotel. Locul de luat masa e la parter, bucataria complet utilata langa, 2 bai la parter, sauna, ciubar cu apa sarata, zona de fitness, iar la etaj sunt camerele, aranjate cu materiale de calitate si bun gust. In spatele conacului se gaseste o zona de relaxare, cu gratar, care da exact inspre padure. Linistea de acolo e fenomenala. Spre surpriza noastra, am ramas singuri in cladire si ne-am bucurat de tot ce era inauntru. Mai exista un conac cu cazare chiar langa cladirea unde am fost cazati, care e de asemenea fenomenal amenajat si are o clasa si o eleganta specifica unui conac transilvan, cu legende si povesti ascunse intre ziduri. In alta ordine de idei, personalul s-a purtat exemplar si micul dejun, inclus in pret, a fost delicios. O locatie de poveste, intr-o zona superba!
Gabriel Stanciu
Gabriel Stanciu5 ani în urmă
Servicii foarte bune, posibilitati divertisment, loc parcare, peisaj si mancare foarte gustoasa. Calea de acces din comuna este neasfaltata dar se parcurge ok. Personalul foarte cumsecade si disponibil.
Locații recomandate