/Covasna/Hotel

Villa Westfalia Guest House

Str. Bem József 32, Târgu Secuiesc 525400, România

Villa Westfalia Guest House
Hotel
4.6
286 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
X4WX+QJ Târgu Secuiesc, România
+40 720 595 724
villa-westfalia-guest-house.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Camy Rusu
Camy Rusu2 ani în urmă
Am avut plăcerea - in iulie 2021 - să particip la un eveniment organizat în restaurantul Vilei Westfalia, prilej cu care am beneficiat și de două nopți de cazare în această frumoasă pensiune. Totul a fost foarte curat, părea ori recent renovată ori foarte bine întreținută. În cameră, lenjeria de pat era foarte curată și de bună calitate, baia modernă și cu toate dotările, șampon, gel de duș, săpun, uscător de păr, ca la un hotel de 4-5 stele. În cameră am găsit apă la sticlă, pahare, frigider, dulap textil pentru haine, umerașe. fier de călcat. Personalul foarte amabil, ca să nu mai spun de administratorul Árpi. În a doua dimineață, s-a întâmplat să aibă loc o avarie la rețeaua de curent în zona respectivă, așa că nu au putut fi folosite aparatele electrice de la bucătărie, deci nici espressorul sau filtrul de cafea. A plecat Árpi în oraș și a colindat pe la mai multe benzinării ca să ne aducă două cafele la pahar cu capac, ba s-a mai și scuzat că poate s-a răcit cafeaua. În fiecare din cele două seri am fost întrebată la ce oră coborâm pentru micul dejun a doua zi. Platourile mi s-au părut imense și frumos aranjate. Bineînțeles că puteai alege un mic dejun rece sau preparate calde, ouă, omletă, apoi ceai, lapte, iaurt, suc. A fost o experiență foarte plăcută, oameni ospitalieri și harnici. Le mulțumesc pentru căldura cu care ne-au primit și pentru grija ce ne-au purtat-o!
Vasile Zare
Vasile Zare2 ani în urmă
Am fost primiti cu multa amabilitate, desi personalul era destul de ocupat cu un eveniment in momentul sosirii noastre la pensiune.
Ne-au condus si ne au lasat sa ne alegem camerele, in functie de ce dorim, dus sau cada. Camerele calduroase si f curate.
Cel mai mult mi-au placut oamenii de acolo, deschisi si prietenosi.
Va recomand sa optati pt mic dejun, pentru ca a fost absolut delicios, bogat si diversificat cu paine de casa cum numai in locurile acelea gasesti. Nota 10 gazdelor si multumiri pentru ospitalitate!
Alexandru Zamfirescu
Alexandru Zamfirescu2 ani în urmă
Frumoasa și liniștită locație! Personal deosebit de amabil , mic dejun pantagruelic!
Drăghia Nicolae
Drăghia Nicolae2 ani în urmă
Restaurantul este de nota 10! Servire foarte buna si mancare gustoasa! Recomand!
Emilia Leta
Emilia Leta2 ani în urmă
Cel mai bun gulas mâncat, mâncarea și servirea foarte bune.
Marina Andreea Spiridon
Marina Andreea Spiridon2 ani în urmă
Este o locatie deosebita, cu o curte plina de vegetatie si atent amenajata. Cu multa atentie la detalii sunt amenajate toate spatiile interioare. Intim, relaxant si primitor. Micul dejun este divers si de calitate, iar mancarea este foarte buna. Multumesc! Revin cu drag. Recomand!
Iulian Müller
Iulian Müller2 ani în urmă
Exceptional! De la condiții de cazare și pana la meniu, totul la superlativ! Mii de mulțumiri pentru ospitalitate! O locație cu adevărat încântătoare 👍
David Preda
David Preda2 ani în urmă
Mancare excelenta, personal foarte amabil.
Locații recomandate