/Caras severin/Hotel

Hotel Artemis

Strada Castanilor 2, Băile Herculane 325200, România

Hotel Artemis
Hotel
3.9
264 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VCG7+J9 Băile Herculane, România
+40 355 402 377
hotel-artemis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Maria Cornelia Lalin
Maria Cornelia Lalin2 ani în urmă
A fost... De vis! Locație superba, camera f frumoasa, ștrandul, terasa, mâncarea, gazdele, personalul, totul a fost la superlativ!!!
Cristian Stefan Melinescu
Cristian Stefan Melinescu2 ani în urmă
Camerele nu respecta același standard, doar 1 etaj este renovat. In camera dubla Twin in care am stat cabina de dus era sparta, curgea apa pe podea, seara nu a fost apa calda, in camera persista un miros puternic de vechi. Atenție la pozele de pe Booking.com
Gabriel Gaspar
Gabriel Gaspar2 ani în urmă
Personal amabil,mulțumesc încă o data d-nei Andreea Lăzărescu și personalului de la bucătărie și restaurant,pentru mâncarea foarte bună și servire.
Elena Sava
Elena Sava2 ani în urmă
Aseara am rezervat o camera dubla pt 2 persoane pe Booking pt o noapte, iar astazi m-a sunat de la cazare sa-mi spună ca rezervarea este greșită și la prețul greșit și sa-mi anulez rezervarea pentru ca nu au nicio camera libera și mai ales la banii aceia. Ideea era ca abordarea a fost una foarte urata, cu un limbaj neadecvat și cu amenințări. După ce am văzut ce mi se întâmplă chiar eu mi am dorit sa anulez rezervarea, problema era ca pe Booking scria foarte clar în caz ca anulez rezervarea pierd banii. Sper într un final sa nu rămân fără banii respectivi.
Chiar dacă nu am ajuns sa ma cazezi după discuția avuta la telefon nici nu-mi mai doresc sa ajung vreodată cazata aici.
Rodica Mihali
Rodica Mihali2 ani în urmă
Hotelul este curat,mâncarea bună, personalul amabil iar ciuberele cu apa termala excelente.
O sa mai revin cu drag!
Gabriela Popa
Gabriela Popa2 ani în urmă
Doamna ospatara foarte nepoliticoasa si sictiroasa cu clientii pe terasa strandului, evita clientii,pare aeriana, am stat 30 min cu copilul pana sa mi se ia comanda desi o rugam sa imi ia si mie comanda caci tot trecea pe langa mine,iar pentru doua portii de mancare primim doar un set de tacam, nicio organizare niciun respect fata de clienti pe ziua de azi!ASA NU!
Vasile Zanfirescu
Vasile Zanfirescu2 ani în urmă
Un séjour nemaipomenit!!!!Servicii ireproșabile , camere confortabile dotate cu produse de lux. Am profitat din plin de soare si piscina in care copiii si nu numai s au desfătat .Mic dejun copios si multă atenție din partea personalului . La Recepție am fost întâmpinați cu multă elegantă si profesionalism .O locație care bate standardele europene in ciuda persoanelor celor care cred ca celelalte tari sunt superioare . Cu siguranța o sa revenim ! Multă sănătate va dorim si spor in tot ceea ce întreprindeti ! Fam Zanfirescu!
Marianna Giubegeanu
Marianna Giubegeanu2 ani în urmă
Cu siguranță nu am să revin. Baia foarte micută 1,70/1,70 m ,şi murdară. Mi sa spus că este dotată cu climà , dar nu a functionat. Etaj 1 camera 112. Pentru micul dejun nu exista o sală, totul in terasa deschisă .Oribil. Micul dejun lasă de dorit.
Locații recomandate