/Calarasi/Hotel

Complex Turistic Valea Iazurilor

Strada Valea Iazurilor 1, Cândeasca 917010, România

Complex Turistic Valea Iazurilor
Hotel
3.6
583 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
FFR2+GQ Cândeasca, România
+40 788 899 899
valea-iazurilor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Patricia Stefan
Patricia Stefan2 ani în urmă
În primul rand sa nu va pierdeți timpul sa veniți la acest "complex de lux" pt ca faceți o mare greșeală. Totul este în paragina și pare ca ar fi în prag de faliment în fiecare zi. Am fost recent și la restaurant și acolo ni s au servit o limonada cu păianjen în ea și un frappe cu lapte acru stricat în caz ca dv.aveti alte gusturi. Bun, iar acuma camerele la 160 de lei ( pret exagerat pt ce ofera) absolut toate camerele sunt de o mizerie inimaginabila, gândaci, insecte care dormeau cu mine în pat, murdar pe jos, ușa de la cabina de dus cădea pe mine, personal inexistent, paturile în colturi aveau o improvizație ca să stea, piscinele super super dar extraordinar de murdare (devenivesa ecosisteme pt broaște) dar cel mai urat lucru din experienta mea a fost MIZERIAAAAA care colcăie în camere. Mare pacat de acest loc pt ca are o poziție geografica superba dar totul este în PARAGINA.
Yupo
Yupo2 ani în urmă
Este un colț de natura minunat, placut amenajat, unde omul aflat in cautarea linistii o poate gasi, dar din pacate in aceasta perioada aceasta locatie e "pe avarie". Restaurantul este inca functional si experienta noastra culinara (modesta, fara pretentii) a fost onorata multumitor.
Sorin Gabriel Radulescu
Sorin Gabriel Radulescu2 ani în urmă
Un loc sălbatic care nu mai este îngrijit așa cum ar trebui. Se observă că a fost lăsat în paragină. În plus te mănâncă insectele. Este plin de țânțari și tigri de platan.
Mihai Tiron
Mihai Tiron2 ani în urmă
Mizerie la superlativ
Totul mizerabil, băi murdare, lenjerie de pat murdară, mirosuri pestilențiale,iar personalul fără bun simț
Nu recomand.
Bianca Dragne
Bianca Dragne2 ani în urmă
Imi pare rau ca nu mi-am alocat 5 minute ca sa citesc review'urile inainte sa ajung aici. Distantare zero, sezlongurile murdare de noroi, piscina murdara, piscina copiilor infecta, miros urat iar oamenii...prefer sa nu comentez. Pic de bun simt din partea lor iar daca vrei sa stai linistit pe sezlong sunt sanse foarte mari sa fi stropit intr-una. In apa nu mai zic ca trebuie sa te feresti ca nu cumva sa iti sara cineva in cap la propriu. O zi pierduta...
Oh si toaletele extrem de murdare.
Pacat de potentialul acestui loc...
Ani Hbo
Ani Hbo2 ani în urmă
Mă întreb cum poate funcționa un astfel de loc, cum intr-o sâmbătă toridă s-au găsit 50 de oameni să dea 50 de lei pentru a sta in mizerie, pe niște saltele vai mama lor, în niste condiții care nici gratis n-ar fi de acceptat. Piscina pentru copii inutilizabilă, șezlonguri cu pânze de păianjen, totul țipă a delăsare. Noroc că mai este un complex pe aproape, altfel am fi făcut aproape o oră ca să avem de unde sa ne întoarcem
CARLA ȘTEFANIA PIRNEA
CARLA ȘTEFANIA PIRNEA2 ani în urmă
Am venit si am plecat.Apa super murdara ra unde am gasit si broaste,din pacate nu exagerez.Nu va pierdeti timp pretios pentru a veni aici o sa fiti dezamagiti nu este deloc ca in poze.
Zona are potential,dar din pacate nu este bine pusa in valoare
Oana Alexandra
Oana Alexandra2 ani în urmă
Piscina pt copii exista, dar este imposibil de folosit. Condițiile de la piscina lasă mult de dorit (șezlonguri rupte, treptele un pic periculoase). Camerele relativ ok, au aer condiționat dar nu funcționează, dar sunt curate. Mâncarea comestibila, dar aștepți minim 40 min.
Locații recomandate