/Brasov/Hotel

SECRET Boutique Hostel

Strada Alecu Russo 2, Brașov 500020, România

SECRET Boutique Hostel
Hotel
4.9
61 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHRR+48 Brașov, România
+40 739 615 040
secret-hostel.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Rares Ruxandu
Rares Ruxandu2 ani în urmă
Fara nici o indoiala pot spune ca acest hostel este exact ce trebuie ca sa ti petreci cateva zile in Brasov, de la locatie si pana la aranjamentele interioare, de la pret si pana la gazda si proprietar, totul este excelent.
Recomand cu muuulta incredere. Am fost cu un grup de 8 persoane si nu am dus lipsa de nimic, a fost perfect!!!
Iosub Cosmin
Iosub Cosmin2 ani în urmă
O experiență mai mult decât mă așteptam.
Tatiana (tanti Anna) eu drăguță și de gâscă.
Mulțumim și vă urăm multă baftă.
Semnat copii de la Iași.
Lidia Adam
Lidia Adam2 ani în urmă
Acest loc este divin.din toate punctele de vedere. Responsabila este super gentila și curățenia este super ok. Super că poți dialoga cu oricine sta acolo și este chiar super. Te simți că la liceu. Este chiar o experiențe cool și relaxantă. Și chiar mai mult ești în centru orașului unde munți și aerul te îmbrățișează de dimineață.. super cool
Baroian Andrei
Baroian Andrei2 ani în urmă
Cazarea moderna, cu sisteme inteligente, decorat creativ, îți amintește in fiecare clipa ca ești în centrul vechi. Gazda primitoare si înțelegătoare, băi curate, paturi confortabile și o atmosfera diferită in cel mai bun sens al cuvântului. Recomand, trebuie sa încercați
Radu
Radu2 ani în urmă
Pozitiv: Totul e nou și curat. Locație în centru. Gazda foarte primitoare. Prețurile sunt mici pentru ce este oferit. Everything was new and clean. Located in the town s heart. The host was very kind and helpful. Extremely good value..
Nica
Nica2 ani în urmă
Pozitiv: Locatia f centrala,totul f curat,baia cu cabinele de dus f curata,bucataria f dotata cu totul ce e necesar: vesela ,mese suficiente,aparate de cafea,comb frigo,etc,gazda f amabila.pretul excelent. Negativ: Nu a fost cazul.
Stefania Gazdaru
Stefania Gazdaru2 ani în urmă
Am fost și eu cazata la acest hostel și a fost minunat🤩, gazda a fost primitoare, locația este ușor de găsit, condițiile sunt excelente, a fost liniște și înțelegere.
Michael Kovacs
Michael Kovacs2 ani în urmă
Am fost acolo. Cel mai bun hostel în Brașov
Locații recomandate