/Bihor/Hotel

Hotel Class

Complex Rezitential Iosia Bloc 4, Strada Meziadului 2, Oradea, România

Hotel Class
Hotel
3.7
265 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W75+3P Oradea, România
+40 259 417 100
classhotel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cornelia Maria Deac
Cornelia Maria Deac2 ani în urmă
Predici si pilde in urma carora mereu raman cu o invatatura buna.Parintele foarte dedicat.Biserica ordonata, curata.
Gabriel Horga
Gabriel Horga2 ani în urmă
Am stat doar o noapte.Totul perfect! Camera mare și foarte curata,liniște,apa calda,prosoape faine.Personal super amabil, am ajuns târziu în noapte iar receptionera foarte foarte amabila și drăguță.Mic dejun suficient și bun
Recomand
Bogdan Nicolae Suhastru
Bogdan Nicolae Suhastru2 ani în urmă
👍Doua stele pentru locatie relativ aproape de centru, personal foarte amabil.

👎Nu sunt genul de calator care face tam-tam din nimicuri, + ca nu sunt un pretentios al cazarilor, dar aceasta locatie le depaseste (negativ) pe toate:
🙄Gandacii si furnicile si-au facut de cap in camera noastra
🤦‍♂️afara au fost 37 de grade➡️ aer conditionat defect.

Nu recomand nimanui aceasta unitate de cazare❗
Stefania Ghira
Stefania Ghira2 ani în urmă
Nu a fost super oau, iar servirea... Doar primerea a fost bunicică
Luminita Bumb
Luminita Bumb2 ani în urmă
Personalul de la receptie foarte amabil, nimic de reprosat. Preturile sunt destul de mari comparativ cu conditiile. Ce nu pot concepe este faptul ca am fost "ciuruiti", devorati de a dreptul de tantari. Sitele de la geamuri sunt degeaba! Am omorat peste 10 tantari.. Ingrozitor, mai ales ca am un copil care este sensibil la piele si se umfla la fiecare muscatura. Pe un picior de la genunche pana la glezna nu a mai fost zona alba doar pete rosii si umflaturi de la muscaturile tantatilor. Nu recomand!
Oprisan Crina
Oprisan Crina2 ani în urmă
Un hotel foarte bun! Prețuri decente! Locație bună pentru ce am avut noi nevoie și în apropiere sunt magazine! Am stat doar 3 nopți dar ne-am simțit foarte bine! Personal foarte amabil! Camere curate, spațioase și s-a făcut curățenie pe perioada șederii noastre! Totul a fost super! Mulțumim frumos!
Adi X
Adi X2 ani în urmă
Ok-ish....destul de curat, preturi decente...dar si cu mici exceptii, de ex. cosul de gunoi nu a fost golit pe perioada sederii (3 zile), sapun, sampon, prosoape, lenjerie nimic schimbat sau completat in aceeasi perioada.
LED Atelier
LED Atelier4 ani în urmă
Micul dejun lasa de dorit grav! Servirea de la micul dejun a fost realizată de către "șeful" pe care l-am asteptat vreo 20 de minute, cu toate ca am transmis faptul ca ma grăbesc! Dupa cele 20 de minute a venit "șefu' " si m-a intrebat: "ce vrei sa mănânci? O omletă ceva?" Fără meniu fara nimic. Apa nu, alți clienti nu, șervețele nu, etc
Am servit o omletă "cu sunca" (parizer), o roșie și o linguriță de unt topit aruncat la misto pe aceași farfurie cu omleta si rosia!
In rest camera curată, receptionera amabilă!
Locații recomandate