/Tulcea/Hostal

Hotel City

Strada Babadag 127, Tulcea, România

Hotel City
Hostal
4
527 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5QCX+G9 Tulcea, România
+40 240 516 275
hotelcity.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Doru
Doru2 ani în urmă
Hotel primitor,nu departe de centru,personal amabil,mai trebuie lucrat la micul dejun,usile de la camere care au fost sparte si au cheie de pomana, parcarea care se ocupa cind sunt evenimente si esti nevoit sa te plimbi cautind loc de parcare,cu toate astea rezolvatr ar merge spre 4 stele.
Posna Elena
Posna Elena2 ani în urmă
Nota 10,felicitări!!!amabilitate, ospitalitate,curățenie, jos pălăria,nota 10!m-am simțit ca acasă!
George Lazureanu
George Lazureanu2 ani în urmă
Camera merita palaria jos, putin cam vechi aerul conditionat dar conditiile sunt super.

Personalul este super.

Problema apare la capitolul mancare. Preturile sunt foarte mari pentru cantitatile afisate in meniu, dar cantitatea servita este mult mai mare (cel putin la paste). Sugerez paste, merita fiecare leu. Totodata timpul de asteptare pentru mancare este incomod - 40-80 de minute
Gabriel Ghita
Gabriel Ghita2 ani în urmă
O experienta groaznica.

Ne-am cazat la acest hotel pe data de 20 august 2021 pentru 2 nopti. Vineri seara când am ajuns ne-au anunțat ca vor avea o nunta în salonul hotelului. Salonul era la etajul 1 și camera noastră la etajul 2, fix deasupra saloului. Nu numai ca se auzea muzica, dar se și simțea, vibrau pereții în camera. Normal mi s-ar fi părut sa fiu anunțat de eveniment în momentul când am făcut rezervarea, măcar nu mai făceam rezervare dacă știam, dar ei ne-au anunță vineri seara când am ajuns. Și ne-au sugerat în mai multe rânduri sa încercăm sa cautam altceva pentru noaptea de sâmbătă. Măcar dacă aveau bunul simt sa nu ne dea camera la etajul 2, fix deasupra salonului, sa se fi gândit și sa ne fi rezervat la un etaj mai sus. Pana la ora 3 dimineața nu am dormit deloc, deși nunta, legal, trebuia sa se încheie la maxim ora 2 (regula valabila în momentul de fata din cauza pandemiei de COVID-19).

Pe lângă toate astea, camera nu avea fereastra la exterior, avea o fereastra care nu se deschidea și care era spre interior, spre o camera tehnica ceva. Nu se vedea pentru ca geamul era opac, dar am putut sa ne dam seama din poziționarea camerei ca în spatele ferestrei e camera de lângă noi.
Stere Pelican
Stere Pelican2 ani în urmă
Un hotel cinstit de 3 stele cu mic dejun modest dar ok. Camerele sunt mari si curate. A fost totul ok.
Denisa Belei
Denisa Belei2 ani în urmă
Super ok de mult timp nu am mai văzut prin hoteluri la enjerie de calitate și ff curată
Cristea Abel
Cristea Abel2 ani în urmă
Foarte nașpa șeful acestui hotel!!!!
Am rezervat la acest hotel camera dubla ,3 nopti ,am ajuns la hotel , la recepție mi se spune că nu am rezervat,nu mă găsește pe lista ,noroc că mai aveau camere libere ,
CF
CF2 ani în urmă
Hotel curat și plăcut. Mic dejun consistent. Raport bu preț calitate servicii. De recomandat!
Locații recomandate