/Tulcea/Hostal

Pensiunea Live

820226, Strada Isaccei 113, Tulcea, România

Pensiunea Live
Hostal
3.7
123 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5QHC+9W Tulcea, România
+40 744 342 844
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Sorina P
Sorina P2 ani în urmă
Nu recomand. La o camera pe care am inchiriat.o cu 180 lei ne.au dat o camera cu doua paturi lipite.... nu mai spun de mirosul si murdaria imbacsite din mocheta plus miros a tutun. .... Si ca si cum nu era de ajuns mai e si galagia care se aude si cu geamurile inchise nu stiu care e problema ...nu sunt izolate bine .....sunt niste caini langa si latrau de dimineata de la 6 si te trezesc fara gel dus ....nu recomand e deranjant
Claudiu Cardasim
Claudiu Cardasim2 ani în urmă
Sub așteptări, nu va luați dupa poze. O mizerie de nedescris, un miros de tutun, canalizare si un miros ce este emanat de la combinatul din apropiere. Nu pot face o descriere detaliata la ceea ce am vazut in camera pentru ca imi este rușine de rusinea lor. Nu are nici o treaba cu cele 3 stele etalate!
Andrei Roman
Andrei Roman2 ani în urmă
Am platit camera dubla si am primit 2 paturi unite cu 2 saltele diferite...Dusul era plin de par si mizerie.... Zona super galagioasa si un miros urat de la combinatul de aluminiu.... Lenjeria era personalizata dar rupta si cu par pe ea... Nu înțeleg cum sa nu vezi parul de peste tot...
SERGIU-PAUL Mihaes
SERGIU-PAUL Mihaes2 ani în urmă
Curat, elegant. Partea proasta este faptul că este situat langa combinatul de aluminiu și de acolo vin niste mirosuri nu prea plăcute.
Daniela-Elena Ene
Daniela-Elena Ene2 ani în urmă
180 de lei camera in conditiile in care caloriferul nu functiona, iar geamul nu se inchidea complet, partea superioara ramanand rabatata.
Cristian Stefan
Cristian Stefan2 ani în urmă
NU RECOMAND!
Camera 202
Neplacerile au aparut de cand am ajuns la pensiune.
Nu are loc de parcare , esti nevoit sa lasi masina in strada.
Comunicarea intre personalul pensiunii lipseste ( la receptie nu se stie ca ai rezervare, daca este sau nu platita , ptr cate nopti stai )
Am avut rezervate online 2 nopti ( pat matrimonial ) surpriza in camera : doua paturi single lipite cu o patura bagata intre saltele, de la receptie ni s-a spus ca asa este , dupa 10 min ni s-a oferit o alta camera , acum cu pat matrimonial .
Protectia de la saltea murdara si cu par pe ea.
Curge apa in baie de la cabina de dus , se face lac de apa in baie.
A doua seara cand am ajuns la pensiune am avut neplacerea sa constat ca menajul in camera nu a fost facut , nici macar prosoapele nu au fost schimbate .
Alina R
Alina R2 ani în urmă
Nu au parcare, practic sunt la sosea și nu ai unde sa îți lași mașina. Unitatea de cazare este pe mai multe niveluri și nu au lift. Am văzut 2 camere, în amândouă era curățenie, însă era un puternic miros de canalizare în ambele
Berni Balogh
Berni Balogh2 ani în urmă
Frigiderul din camera nu a functionat, trebuia sa luam hartie igienica din magazin, nu are bucatarie dar pe site asa apare, sala de mese, terasa este un santier.
Locații recomandate