/Tulcea/Hostal

Hotel/Restaurant SELECT

Strada Păcii 6, Tulcea 820009, România

Hotel/Restaurant SELECT
Hostal
4
526 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5RH3+5R Tulcea, România
+40 240 506 180
select-hotel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gheorghe Radu
Gheorghe Radu2 ani în urmă
Hotel elegant, personal profesionist, curățenie, micul dejun bun calitativ și indestulator. Oferă Wi-Fi gratuit, semnal puternic.
Vlad di
Vlad di2 ani în urmă
Curat, personal amabil, dar.. preturi mari la mancare si cel mai grav , nu poti manca in restaurant...din cauza covid , chiar daca am fost cazati in hotel.
Niculae Laurentiu Comsa
Niculae Laurentiu Comsa2 ani în urmă
Păcat de stabiliment ca este cumva așezat în centrul orașului intrarea în restaurant este destul de complicată trebuie sa ceri indicatii staff-ul din pacate e mult prea bătrîn pt un hotel
Andreeal
Andreeal2 ani în urmă
Restaurantul foarte frumos , mancarea si servirea excelenta. (nu am fost cazati la hotel, deci nu putem spune nimic despre acesta)
Raul Stefan Radulescu
Raul Stefan Radulescu2 ani în urmă
Hotel elegant, in centrul orasului, dar si la 200 m de Dunare. Camere mari, luminoase. Restaurant cu specific pescaresc, mancare buna, dar aglomerat.
Elena Baleanu
Elena Baleanu2 ani în urmă
In ceea ce priveste restaurantul pot spune ca e cea mai buna mancare si este restaurantul meu de suflet din Tulcea. Si camerele sunt splendide. Receptia hotelului este superba.
Ionut john
Ionut john2 ani în urmă
Nu am rezervat camera deoarece administratorul avea 2 paini feliate in mana si se certa cu soferii din parcare cerand taxa 20 de lei, ar fii util sa angajeze pe cineva pentru ca a si scapat painea pe jos de nervi !
George Lauric
George Lauric2 ani în urmă
Hotel curat ,căldura și apa caldă nu lipsește, camere mari la fel și în baie curat, am observat că se înlocuiesc ușile dar a fost liniște o să mai revin la acest hotel, masa la restaurant un pic cam scump și ar trebui mai multă atenție la preparatele din pește cu toate că se recomandă ca restaurant pescăresc.
Locații recomandate