/Tulcea/Hostal

Mara

Strada Carpați 6, Tulcea, România

Mara
Hostal
4.8
75 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5QHW+GG Tulcea, România
+40 749 030 225
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Andreea
Andreea2 ani în urmă
habar n am cum și când când fost la hotel,dar va dau 5 stele pentru ca never know când ajungi pe acolo:)))
Alexandru Alex
Alexandru Alex2 ani în urmă
Curatenie si conditii de confort ok, fără posibilități de luat masa sau alte facilitati. Poziționare centrala.
Cristian Dorgo
Cristian Dorgo2 ani în urmă
Foarte încântat. Condiții bune, gazde foarte bune, supermarket la parter, piata la 100 metri, restaurantele d pe faleza la câteva minute de mers pe jos. Super!
Geta Stanislav
Geta Stanislav2 ani în urmă
O locație foarte frumoasă! Camerele foarte curate și bine dotate cu tot ce ai nevoie. O grădină plină de culoare. Gazdele sunt foarte amabile și atenți cu clienții. Ne-am simțit foarte bine și recomandăm cu drag și altora. Vă mulțumim pentru ospitalitate!
Giorgiana
Giorgiana4 ani în urmă
Vila Mara se afla in centrul Tulcei, in piata veche, o zona linistita pe timp de noapte. Totul este nou, cu camere frumoase, curate si preturi decente. Sunt atenti la detalii, de exemplu : au betisoare de urechi si dischete demachiante :). Personalul este cald si prietenos. Locuri de parcare se gasesc in zona, cu putin noroc chiar si pe aleea respectiva. Au o curte micuta , frumoasa si bine ingrijita unde se poate sta seara la aer curat. Per total, a meritat! Pe mine m-au cucerit , incercati si voi!
Diana Nistor
Diana Nistor2 ani în urmă
Pensiune curata si foarte ingrijita.Chiar daca strada pe care se afla e aglomerata, nu e prea frumoasa si privelistea bate spre piata, intrarea in curte e ca intrarea intr-o micuta oaza de liniste si frumos. Izolatia camerelor e cam precara, se aude tot ce vorbesc vecinii din camera de langa si vrei nu vrei te trezesti odata cu ei(dar majoritatea pensiunilor mai noi sunt asa), camera matrimoniala are pat mare, confortabil, camera de 2 paturi si baile cam micute, dar nu e asa tragedie avand in vedere restul avantajelor cum ar fi curatenia, aspectul foarte ingrijit, micuta bucatarie si terasa din curte care arata foarte bine, linistea de acolo, pretul si proximitatea de faleza.
Cretu Gabriela
Cretu Gabriela2 ani în urmă
O pensiune poziționată în centru, aproape de piața veche și faleză. Un loc nou, primitor, curat, cu gazde foarte amabile. Pensiunea beneficiază de o mică curte și terasă amenajată cu gust.Camerele sunt dotate cu climă! În concluzie, ne'am simtit foarte bine! Recomandăm!!!
Alexandra Florea
Alexandra Florea2 ani în urmă
A fost excelent! Locatie buna, foarte foarte foarte curat, personalul foarte amabil, gradina frumoasa, pret avantajos, la 2-3 minute de faleza, un supermarket la parter, camere mari, frigider la parter. O sa revenim cu drag!
Locații recomandate