/Tulcea/Hostal

Hotel Insula

Strada ing, Strada Ivanov Dumitru nr. 2, 820168, România

Hotel Insula
Hostal
4.3
746 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5QMQ+38 Tulcea, România
+40 240 515 121
hotelinsula.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dionis J
Dionis J2 ani în urmă
Prețuri medii, curat, mâncare bună, au și pește!
Florea George
Florea George2 ani în urmă
Curat, decent, accesibil. I aprpiere de autogara si centru. Privelisea catre lac este incantatoare
Bogdan G M
Bogdan G M2 ani în urmă
Cazarea excelentă pentru 145 lei / noapte / cameră, hotel cu intenții șic, camere foarte OK, căldură, localizare ff bună, termopane bune, amabalitate maximă, flexibilitate, comunicare foarte bună, totul OK! Nu sunt ușor de mulțumit, dar la banii ăștia a fost mult peste așteptări, de aceea dau 5 stele. Micul-dejun: extra 25 lei; ok-ish, așa, nu te dă nici pe spate, nici pe față, foarte bun în caz de foame.
Lady Di
Lady Di2 ani în urmă
Am fost săptămâna trecută la Tulcea și ne-am cazat la acest hotel, pe lac. A fost destul de curat în camera, dar și ăștia fac discriminare. Nu ne-au lăsat în restaurant fără certificatul p.. i. Nu este nimic legal în legătură cu acest certificat, dar prostii profită, sa nu uitați ca voi fără noi ăștia discriminați, nu faceți bani, asa dar va doresc un Faliment cât mai rapid. RUSINEEE.
Raluca Bulgaru
Raluca Bulgaru2 ani în urmă
Atmosfera placuta , personal amabil si profesionist . Recomand! Hotel si restaurant de nota 10 !
Ruuxy Lovato
Ruuxy Lovato2 ani în urmă
Pe 14 august 2021 am avut parte de o experință foarte bună, servirea impecabilă de un ospatar experimentat și cu bun simț. Printre alte feluri de mâncare am comandat un meniu crispy (bucăți mari, sos de usturoi foarte gustos pe care l- am turat peste cartofi). Având acestă experință ne- am reîntors pe 16 august 2021, servirea a fost alta, ospătari nesimțiți. Am comandat din nou crispy, însă de data aceasta au adus niște bucățele de carne micuțe și un sos care dacă îl țineam cu susul în jos nu curgea deloc, era țeapăn. Le am dus la bucătărie pentru a- l cântări pentru ca era foarte puțin, ne- au adus aproape dublu față de ce aveam înainte fără a-și cere scuze măcăr pentru nesimțirea lor. Am menționat bucătarului ca este o probelmă cu sosul și că aș dori de celalalt lichid, însă mi- a răspuns pe un ton tăios și o zis că numai din acesta se aduce și că acela nu există. A mai adugat că știe ea mai bine, deci eu acum 2 zile când am fost am avut iluzii. Pentru experinața supărătoare de astăzi nu m- aș mai întoarce și nici nu a-și recomanda la nimeni. Sunt profund dezamagită!!!
Marcu mihai
Marcu mihai2 ani în urmă
Am avut parte o servire foarte proastă, mai mult de atât în nota de plată ne- am mai adăugat o ciorbă în plus. Răspunsul domnișoarei a fost ‘ Îmi cer scuze, dar după cum știți am avut cam multe conflicte pe aici’.
Oana Mastica
Oana Mastica2 ani în urmă
Liniște, curățenie, personalul amiabil!!
Revin cu mare drag.
Locații recomandate