/Teleorman/Hostal

Hotel Parc

Strada Confederaţiei, Alexandria, România

Hotel Parc
Hostal
3.1
345 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
X89J+GG Alexandria, România
+40 724 359 979
booking.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Iordache Victor Sebastian
Iordache Victor Sebastian4 ani în urmă
Doar in cazul in care șederea peste noapte este absolut necesară. Hotelul si camerele arată acceptabil.
Plusuri și minusuri:
+ aer condiționat
+ o Doamna recepționera descurcăreață, călită probabil de când lucrează aici și de care sper sa dați atunci când va cazați.
- saltelele, prosoapele, așternuturile au un miros închis.
- geamul se închide bine dar se mișcă cu totul și nu izoleaza bine zgomotul de afara.
- televizorul merge cu o telecomanda universala pe care trebuie sa o iei de la recepție. Din toate butoanele telecomenzii mergeau doar 2. Asta pana când TV a cedat definitiv.
- baia este neîngrijită. Bateria parca iese din chiuveta de fiecare data când pornești/opresti apa. Pe colacul WC e fix ca pe pârtie, nefiind bine fixat.
- Micul dejun e comestibil dar nu e variat (ținând cont ca se plătește separat 15-20-25 lei)
- Locatia micului dejun tine loc și de birt zonal, unde încă de la prima ora e ca in las fierbinti. In plus e mai frig ca afara (Octombrie 2019 atunci când am stat eu).
- doar 5 locuri de parcare.
Cred ca ar mai fi dar mi-au înghețat degetele cât am așteptat micul dejun...
Gabriel Razvan Baloi
Gabriel Razvan Baloi5 ani în urmă
Un muzeu comunist in care nu se baga niciun ban dar scrie pe el hotel! Pret mare stiu sa ceara, probabil pentru ca e printre ultimele ramase in acest hal. Deci, e unicat. 3 stele o sa-i dam cand o sa fi una cu pamantul, intre timp 0 (zero) stele. Serios, intr-o camera de hotel de 3 stele sigur pot dormi doi adulti si un copil de 3 ani, aici nu ai loc in pat. Mai bine dormeam in masina. E o rusine, fara nicio exagerare. Evitati pe cat posibil.
Deniz Cristea
Deniz Cristea5 ani în urmă
Dezastruos! Camerele sunt infecte, noroc ca am avut la mine un prosop in plus si l-am pus pe perna ca sa pot dormi, pentru ca nu as fi avut curaj sa folosesc prosoapele lor patate. Nu se face curatenie, iar daca te uiti dupa sifonier, vei gasi ambalaje de la ciocolata. Paturile sunt atat de misto, incat efectiv m-am taiat la picior intr-un arc iesit din saltea. Covoarele sunt imbacsite si au guma de mestecat lipita in ele. Iar fetele de la bar sunt mereu deranjate daca le ceri ceva. Cotetul asta ar trebui inchis!
Cristina Anita
Cristina Anita5 ani în urmă
Groaznic. Trebuie sa ii ofer o stea ca sa pot posta recenzia ca de altfel nici un colț de stea nu merita. Am fost cazata doar o noapte, dar a fost suficient. Acest hotel este de evitat, nu va bateți joc de banii munciți, aruncați fix pe fereastra. Îmi pare rău ca nu am făcut poze. Mobila veche, miros de mucegai, usa de la baie nu se închidea, cabina de dus și faianța pline de mucegai, apa cursa pe gresie lângă WC, mizerie pe covor in camera, una din fetele de perna avea pete mici rosiatice, smocuri de par lângă paharele de băut apa (impreuna cu prosoapele fiind singurele obiecte ce erau curate), pervazul de la geam pe interior cu pete maronii cleioase și scrum de tigara. Dezamăgitor!!
Varga Ovidiu
Varga Ovidiu5 ani în urmă
Groaznic, pretenții de 4 stele si conditii de o stea si jumatate. Oare cum s-au dat aceste stele, camere mizerabile, mobilier vechi si neantretinut corespunzător iar micul dejun, oribil. Si deținuții mănâncă, cred ca mai bine. Recomand a se evita locatia, foarte scumpă comparativ cu conditiile oferite.
Sorin Mimisi
Sorin Mimisi6 ani în urmă
O locatie sub standarde. Preturile practicate sunt peste ale multor hoteluri de 3 stele care ofera conditii de cel putin doua ori peste acest hotel. Camerele par sa fie aranjate la fel ca in perioada comunista, iar micul dejun este o rusine. Cateva “bucate” arunca intr-o farfurie si o diferenta de 1,5 lei pentru a oferi o cafea in locului ceaiului inclus la meniu. Poza atasata spune totul, fara a avea nevoie de alte cuvinte!
Sorin Leonte
Sorin Leonte6 ani în urmă
M-am simtit ca in Coreea de Nord.
Camera in care am fost cazat la pretul de 200 lei/noapte desi a fost renovata fata de anul trecut, oferta acelasi "confort" clientilor: hartie igienica de pe vremea lui Ceasca, telecomenzile de la AC si TV primite pe inventar de la receptie, minisapun Dalan, prosoape pe care nu le-as folosi nici pentru a sterge pe jos.
Micul dejun este execrabil si nu l-am putut manca, iar personalul este total necalificat :
- la receptie o "doamna" (probabil sefa de unitate) care este insotita mereu de un catel care alearga prin receptie sau sta cocotat pe un scaun sau chiar pe birou,
- in sala de mese (pentru ca este imposibil sa-l numesti restaurant) un tanar care fara sa-mi prezinte un meniu, mi-a adus o farfurie in care zaceau 2 bucatele de cascaval, una de branza, doua felii de salam probabil tot de pe vremea lui Ceausescu si o felie transparenta de rosie.
Tot in restaurant o "doamna" mica de inaltime si imbracata de parca tocmai se ridicase din pat, incaltata in papuci si cu o voce harjaita probabil de la tutun si alcool care m-a si speriat in momentul in care mi-a vorbit.
Per total o experianta memorabilia pe care nu as recomanda-o nici dusmanilor mei.
Loredana Stefan
Loredana Stefan2 ani în urmă
Cel mai prost hotel.
-mizerie, păianjeni, lenjerie murdară, miros urat.
Cam de aceste lucruri am avut parte la acest "hotel".
Pe langa toate aceste lucruri prețul este unul exagerat.
Locații recomandate