/Teleorman/Hostal

Pensiunea Family Zone

DJ, Nr. 612A, Roșiori de Vede 145100, România

Pensiunea Family Zone
Hostal
4.2
155 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4274+X2 Roșiori de Vede, România
+40 733 558 407
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ioana Violeta Lemnaru
Ioana Violeta Lemnaru2 ani în urmă
Superb,gazde f amabile,curățenie....
Ion Doreata
Ion Doreata2 ani în urmă
Un local,aerisit și îngrijit,spațios primitor cu loc de joacă pentru copii.
AurelIonescu
AurelIonescu4 ani în urmă
Lipsa de profesionalism: am rezervat in martie 2018 3 camere pentru data de 07.09 2019 cand avea loc nunta noastra, iar la sosirea invitatilor care trebuiau cazați li s-a spus că este cazarea facuta pe o alta data (05.09.2019), li s-a vorbit foarte urat (să isi ia bagajele si să plece). Patronul a găsit rezolvarea: ne dă avansul platit, ca el nu are ce sa faca. 3 cupluri lăsate în stradă, din cauza favoritismelor. Nu as recomanda nimănui. Personalul și locatia nu merita nici măcar o stea
Remus Radu
Remus Radu4 ani în urmă
Sa nu mergeti noaptea! Nu o gasesti nici cu gps! Nu dau chitanta, daca pleci inainte de ora 9 nu poti servi nici macar o cafea! Conditiile de o margareta!
Madalina Ivanica
Madalina Ivanica4 ani în urmă
Nu va recomand aceasta pensiune in ceea ce priveste cazarea ex sapun folisit si ramas la baie pentru a fi folosit si de alti clienti lenjeria nu corespunde de nici un fel .De servicii la testaurant nu am beneficiat..
Ruxandra Bratan
Ruxandra Bratan5 ani în urmă
Ne-am cazat 2 nopti urmand sa participam la un eveniment in ziua dintre cele doua nopti. In prima noapte a avut loc o petrecere, iar muzica a fost foarte tare toata noaptea, in niciun caz nu ne-am putut odihni pt evenimentul la care urma sa participam. Nu mi se pare normal ca atata timp cat platesc niste bani pentru cazare, sa nu ma pot bucura de conditii decente si umane (liniste macar dupa ora 00.00)
Valentin Nedelea
Valentin Nedelea5 ani în urmă
Mâncare bună, bar cu de toate, trei camere pentru cei care rămân peste noapte, două terenuri de tenis de câmp, mese pentru ping-pong, trambulina, tobogan, leagăne, terasă, parcare. Cam tot ce vrei.
Patrascu Eleonora
Patrascu Eleonora2 ani în urmă
Drăguță această pensiune. Cu balconul spre mare poți să te încarci cu energie de la răsăritul soarelui ce oferă un spectacol miraculos.Pacat că împrejurimile nu sunt aranjate.Acest fapt scade din punctajul maxim. Sunt de acord cu 4,1.
Locații recomandate